When you’re happy like a fool, Let it take you over


Fina klappar under granen, myyyys :D

Då var den ena julafton över.. som jag skrev innan, de har varit en helt vanlig fredag och jag har äntligen packat vilket jag helt hade glömt ! hahhaa.. har varit flitig som en räv nu dessa senaste timmarna faktist.. fixa även naglarna själv innan, döläckra blev dom ;) asså jag kan ju sä så mkt som att jag e redo för cali nu!!!! taaagga :D:D

kan inte fatta att jag ska till Caaaaalifornien/San Diego:D:D äntligen kommer jag till andra sidan usa, som jag har längtat:) ska bli så kul !!! vi ska hälsa på pauls (pappans) bror där, shoppa, äta & bara leeeeva :D kommer säkert inte kunna sova ikväll, hahah...under denna veckan när jag e där så kommer de va 9h skillnad från mig till er... just an note ! 

Innan när jag va nere och lämna julklapparna under granen så snacka jag lite med whitney om julafton.. vilken skillnad de e endå.. dom blev helt chokade när jag berätta att vi fira julafton idag, vilket dom inte kunde förstå eftersom jesus föddes den 25:e! ja vrf gör vi de lixom? ingen aning.. sen sättet vi firar de på e så olikt.. dom förbereder med kakor & mjölk som dom sätter ovanför den öppna spisen (eftersom han kommer de hållet) sen går barnen och lägger sig.. så när dom sover så kommer tomten och käkar och dricker sin mjölk... sen lägger han alla klapparna under granen, lägger presenter i deras julstrumpor och hänger även upp massa polkagrisar på granen och i julstrumporna som barnen då kan äta på julafton... och dom öppnar presenterna alltid på morgen (kl.8  sharp i denna familjen)....ja nått i den stilen går de till.. så dom träffar lixom inte tomten som vi gör i sverige. ni ser ju själva så olikt de hemmifrån, säger dock inte att de ena e bättre än de andra.. kul när man får uppleva ngt annat :) så nu e de bara ngra timmar kvar till min julafton(: 

sen när jag kommer tillbaks e de nyårsafton, och de firar vi i NYC :D ska först hem till Emma (en annan svensk tjej som bor 5min ifrån mig) där jag, hon och Emelie ska va innan vi beger oss in till NY.. ska ut och äta, sen efter de ska vi bort till Times Square & se the famous ball drop.. och och och och och vi ska även kolla på en massa uppträdde.. Ke$ha, Taio cruz, Avril Lavigne, Natasha Bedingfield, Jennifer Hudson, Ne-Yo, Train, Mike Posner, Willow Smith, Jason Derulo, Far East Movement, La Roux, & Drake... JAG GRÅTER !!! helt seriöst när jag läste de så börja ja böla!!! kommer asså bli den bästa nyårn någonsin.. detta e lixom som en dröm för mig, att få fira nyår i USA i NYC med en massa uppträdden från bla artiser som jag aldrig trodde jag skulle få se live!!! fan e svin glad nu asså :D:D:D livet e verkligen underbart bra ! som jag har sagt innan, jag vet att de finns både dåliga och bra dagar.. och dom bra dagarna e UNDERBARA !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0