what is time?

KAOOOOOS!!!!

.

fan va tradig jag e jag vet , men orkar verkligen inte uppdt något just nu (mer än detta lilla som skrivs just nu).
Min förkylning bara håller på med mig. jag går och lägger mig nu. naatt !

.

what 2 say what 2 say !
älskar livet.uppdt imorgon. ska inta fosterställning och snora ner sängen nu.
god niight luvers .


track of the day


SÅJA funkar de igen (;

Jessie J have my vote all the way !
 insanely crazy good.


It started out with a kiss, how did it end up like this ?

Så då va denna onsdagen slut. hela dan har jag & sloane bara cuddlat (hon va sjuk idag) blev tv kakor och saft. såg filmen monsters ink. sen när sebby & whitney kom hem så drog jag över till grannen. ville ge dom två godinga choklad & ett fint kort :) snäll e jag.  Fina underbara elena (vår granne då) gav mig en cupcake bok och lite annat smått och gulligt.  belv riktigt riktigt glad. hade ju inte förväntat mig ett skit, ja menar en härlig kram hade varit nog för mig. alla e så söta. vi hade ett sånt litet "see u later moment", därför jag drog dit om ni nu undrar! 

här har ni sakerna jag fick (mått till recepten i boken eftersomm vi inte använder oss utav samma hemma). känns skönt att hela usa vet att cupcakes står högst på min lista haha!

Igår kväll drog jag & emma och såg dena "nya" filmen Footloose. den e ju inte ny ny eftersom det bara är en remake på den gamla footloose filmen som kom för 27 år sen . jag är en sån som älskar äldre filmer, såna man bara måste ha sett i sitt liv. tex. grease, dirty dancing, sound of music etc... men jag kan inte fatta att jag aldrig sett footloose någonsin. ska sticka och se om dom har den på bibblan imorgon . isf ska jag låna den ! måste ju se den. iaf den "nya" som vi nu såg igår va riktigt bra.  vet inte om den har kommit där hemma än , cheeeck it out!

kan inte fatta att om exakt 6dagar prick idag så e jag på väg hem. ofattbart ! mixed feelings.

en annan sak då..jag har sneat ut på justin bieber's nya låt mistletoe ! säger inget, ni kan mig nu. mysig e den.

XOXOXOXO lawu gajs !


More clothes more luggage

Jag var precis iväg och köpte en till resväska (äntligen). kan vara den fulaste men också snyggaste väskan jag har köpt. nöjd blev jag. när jag kom hem sen så ställde jag båda mina väskor bredvid varandra. den jag hade med mig när jag åkte hit och den nya.. JISSSES säger jag bara. hur fan har jag fått plats med mina saker? okej nu hade jag inte alls mycket med mig när jag kom hit. knappt ngra kläder för jag visste att jag skulle köpa en hel den nya saker här. och va tror ni jag har gjort ;)? men asså hahahah min lilla svarta ser ut som ett handbagage...  löjligt liten. inte konstigt jag blev mobbad på orienteringen (den"skolan" vi hade i början med alla aupairer) bra jag e !

jag lär nog inte tappa bort Lucas, kolla på han hahah.

som ni ser så e de inte seriegrejer på , utan typ olika länder  ! sooft.
(och den light weight texten står såklart inte på väskan, klister grej som satt där) så nu har ni koll på de .


The Lion King


Ikväll blir de The Lion King på Broadway :D:D:D!!
Jag fick de utav w&p som "avsekdspresent" .! underbara , blev
överlycklig !! så om ca 1h kommer Ludy hem till mig sen ska vi svida om och sen ta tåget in till NY:)
Blir först god mat på en resturang, lite drinkar och sen showen. efter de hade vi tänkt att dra ut inne i NY, så denna kvällen ska bli sjukt kul. Det blir som en liten kul grej jag och Ludy gör innan jag åker hem :D!
XOXOOXOXO


track of the day

okej vet nt varför jag helt plötsligt inte kan lägga upp youtube klipp här mer. it kiiiiiiiiiiills me seriously va e problemet?  får bli så här istället då,

http://www.youtube.com/watch?v=_YtzsUdSC_I&feature=mh_lolz&list=FLkS4IEdR-KPuKXLU4tI3ngw 
kvällens låt ! njoy.


You never know what's waiting for u around the corner

sitter just nu inne på mitt fin fina rum och tankarna bara flyger runder hela tiden. (som dom har gjort nu de senaste dagarna).. gooooooooosh mitt liv här e så bra.jag tänker på hur de kommer vara när jag står där samma kväll som jag ska åka hem. pussar på sloane och sebby ger dom godnatt kramen, tar mina väskor och lämnar. kan inte riktigt fatta att det är så nära nu. jag gråter samtdigt som jag siitter här med ett fett leende på läpparna. för jag tänker inte att jag kommer "lämna" allt utan jag tänker mer på alla fina stunder jag har haft tsm med hela familjen :) jag fungerar lite som en amerikanare på det sättet för jag hatar ordet goodbye. de finns inte hos mig. jag säger inte goodbye, jag säger take care, see you. det är så de funkar. det är så jag tar mig fram här i livet. för jag menar vem säger att det är sista gången du ser den personen, de vet man ju aldrig ! fint ska de va. en sak är säker. jag vet redan nu att det inte är sista gången jag ser dessa personerna ;)

Jag sitter också och tänker på alla er där hemma. ibland måste jag stanna upp för att verkligen tänka på vilka godingar till vänner jag har ! allihopa. ni e så fina, och allt ni har skrivit till mig på faceboken blir så glad :) jag saknar er med ska ni veta. så många utav er som jag inte har skypat med men som jag endå har lite extra kärlek till .hahah. familjen där hemma, fina underbara e ni. lilla gooossi Leah (min syterdotter) som föddes lite efter att jag kom hit så jag har inte hunnit få träffa henne än, men vi har skypat xantal gånger. gullunge ska bli kul och få se henne :) angelicas lilla ängel Idela, mitt lilla gudbarn (som de så fint heter haha) som jag heller inte har fått träffa än eftersom hon föddes i aug detta året. ska bli så kul att få pussa på dom:)

Leah


Idela

hahahah underbara bilder från när vi har skypat ! lovelove.

CANADA PIC'S

Canada road trip :D


 



hahhaah vår hotell skylt. hjärt jaucuzzis och hela fadderullan.



lite pic's från där vi bodde i Cliffton Hill


uuuuutgang
 

 


Några bilder från Niagarafallen.



Har så många fler bilder men dessa får duga :)
säger de igen, oförglömlig resa. TACK<3

That special moment when you feel so proud of yourself

hahah skulle ta upp min kopp och dricka lite te' tänkte jag. men jag skaka med hela handen som en 80åring och spillde hela skiten över mina ben. lugnt eller?

fryser, e allmänt förkyld och äcklig .. har egentligen en del bilder jag måste sticka iväg och skriva ut till min fina bok som jag ska ge fam :)  ja har kommit en bit på vägen nu i den faktist. 2veckor kvar så jag får jalla jalla lite om jag ska hinna få den läcker tills dess! fast de fixar jag (;

hahaha asså måste bara berätta. alla vet att Beyonce är min störta förebild idol person whatever och att jag älskar henne. varenda gång hon spelas på radion pumpas de i min bil (mer än vanligt) och busarna sjunger med (dom kan texten till single ladies hahah). saken e den att sloane har en brun färgad bebis som hon ALLTID har med sig överallt. den har aldrig haft ett "namn" utan vi har bara kallat den för baby.. men för några veckor sedan så kom whitney och bara : Sandy ask sloane what her baby's name is.  så jag fråga och fick svaret: Her name is Beyonce. hahha kan man annat än att älska den ungen eller? stolt jag e ! känner att jag har gjort mitt i denna familjen nu (; !
 

I will leave my mark so everyone will know i was here

Bloggtorkaaaaaaa!! Yes de har varit rätt så dött på denna fronten. haft fullt upp varenda dag !

Kan starta med att jag precis har kommit hem från min Canada road trip med Emma :) hade så jävla kul. e så glad att vi fick ta min bil utav w&p:D jag hämta upp Emma 5am på lördagsmorgonen. redo med hela packningen och allt i bilen. vår road trip börja med att jag fastna med gps sladden i ratten så jag inte kunde svänga. höll på att köra ner i diket. hahhahha fail . men sen gick de bara bra hela resan. jag var svin nervös när vi kom till bordern mellan Usa och Canada. där man visar sitt pass. dom ställde massa frågor och såg allmänt snea ut i huet. men vi kom in. bort till Hotellet , sen gick vi ut för att se oss omkring i Cliffton Hill där vi bodde:). satte oss på en utav uteserveringarna och hällde i oss en öl (emma va nöjd eftersom hon äntligen fick beställa in dricka lagligt)  på kvällen blev de pree-party i vår lilla lya, sen drog vi ut på en nattclub där vid oss. shotta & öste resten av kvällen ;) sen vandra vi hem på natten trötta och nöjda. (vi bodde ca 2min gångavstånd från alla barer och niagarafallen, härligt va de)! på sön drog vi och fota 5miljoner bilder på fallet, de va riktigt fint :) helt otroligt att man har sett de nu i verkligheten ! underbart :). senare på kvällen blev de middag på Hard Rock Cafe och efter de utgång igen. inte alls lika mkt folk ute (inte konstigt eftersom de va söndag) hahah men vi hade kul iaf..
mån packa vi ihop checka ut och börja vår resa hem. kom hem 8pm, trött och sleten var man . lätt värt de dock .har haft en helt kanon helg, e så glad att vi gjorde denna tripen till Canada (FYI, älskar de landet redan). Tuuuuusen tack Emma <3

förövrigt så rullar dagarna på & idag(11okt) har jag varit här i 1år.  1 år! vart tog tiden vägen? så mkt som har hänt, lätt de bästa och mest oförglömliga året i mitt 21åriga liv. Jag har fått vara med om saker som jag aldrig trodde skulle hända mig ( ex. Nyår 2010 i NYC time square, San Diego resan, min acting kurs på NYU för att nänma ngra). så mkt folk jag har träffat och fått lära känna. folk från hela världen. helt otroligt. min familj som jag har här, hur underbara har inte dom varit? de e något jag inte riktigt kan förstå. vilka personer dom är, helt skadat ! dom har verkligen ett hjärta av guld!!  Jag kommer ALLTID vara tacksam för hur dom har fått mig att kännas som en i familjen & jag kommer aldrig glöma allt som dom har gjort för mig. folk som dom finns de få om i världen, jag e lyckligt lottad !

så många tankar som snurrar i mitt hue just nu, så mkt att fixa och göra . resväska tex, måste köpa en ny innan jag ska dra hem. får fixa de i nästa vecka. har en heeeeeel del kläder och skor som ska med mig hem. (jag kastar aldrig ngt, viktigt).  oj långt inlägg, uppd mer imorgon. (btw, bilder från allt kommer snaaart, ska hämta hemma hos emma bara) kisss n fly loveu gajs !

RSS 2.0