One hand in the air for the big city

Ja de va som sagt svin kul i lör.. först träffa jag andrea. vi gick ut en runda (FYI så va de underbart väder)prata & hade oss, sen körde vi & fixa lisas present.. efter de styrde vi oss hem till mig så jag fick hämtat sovgrejor (eftersom jag skulle decka hos lisa på kvällen)...

vår lilla promenad (:

sen körde jag andrea hem och sen vidare till lisas place.. vi vina gjode v oss och tagga..sen kom hennes kompis och hämtade oss och körde oss till resturangen som vi skulle va på.. världens bilfärd ner dit haha.. tror jag sa att nicki minaj va min gudinna 17gånger hahaha... iaf när vi kom dit så käka vi, sjöng för lisa och hade de trevligt.. sen rörde vi oss bort till tågstationen. In till Grand central och sen upp på ett hotel.. vänta på limon som skulle komma.. och ja efter ett litet tag så såg man den vita limon komma rullandes..vi åkte asså runder i 2h och bara njöt.. vina, skratta, tog bilder, sjöööng, tog random bilder ut genom fönstret på folket (hahahah).. sen åkte vi bort till Brooklyn bron och tog bilder.. efter de släpptes vi av utanför greenhouse(cluben vi skulle va på).. haha så sjukt de va, där kom vi i en vit limo, tror alla som stod där vände sig om just då ! sen stod vi där i kön i någon minut träffa även amanda och hennes kompis :) kom in gratis återigen helnöjd, och sen gick man loss ... dom spela den bästa musiken någonsin (önska verkligen dom kunde spela sånt hemma).. alla låtar va lixom ös, och man kände till dom.. så braaaa ! packat med folk men de vadådå(; sen vandra jag & ett par tyska tjejor (som va med under kvällen) bort till GC.. men där va stäng ju såklart så vi bestämde oss för att vänta inne på MCdonkan.. jo visst där va en liten knubbe mexicanare som jobba där inne och han va creepy as hell. några andra tjejor snea på han och kalla dit polisen.. vi stack till ett annat ställe istället sen bort till GC när de öppna igen.. tog första tåget hem kl.5.35 sen taxi hem till lisa (som fortf va inne i ny).. hon skulle vänta med sin kompis där inne på hennes tåg tbx till WDC men jag orka inte va kvar va svin trött så jag åkte hem sålänge..satte på tvn & decka... kan sä att limon va nog kvällens höjdare ! greenhouse med men de va bara så sjukt och åka rundor med värsta party neonljuset och ljudet inne i bilen genom NYC.. vinglas som hängde och boxar med is. ähe bra va de! så en lyckad första utekväll i NYC måste jag sä (: !



haha taaggad (kommer fler bilder sen)


im alive (i think)

riktigt riktigt rolig kväll igår !!!
tänker inte skriva om den nu, e heeelt död.. gnatt


the day before the day

note: hade jätte mysigt hos jennie ikväll, tack för de hun. alltid lika kul och träffa dig (:!

annars....tagga lördag!! Imorgon ska lisa firas 21 år, vilket e stooooort här.. och då ska de firas stort med. så de blir först att jag sticker hem till henne några timmar innan, gör v mig, vaskar och taggar.. efter de så åker vi till en resturang som alla ska mötas på .. där vi ska käka. sen tar vi tåget in till NY. där står limon och väntar.. fint ska de va (; ska åka runder där inne i NYC, ta lite bilder och så sen ska den släppa oss alla utanför Greenhouse (stället vi ska till).. där inne väntar ett bord på oss & ja sen e de ju ös som gäller resten av kvällen.. OH FYI har köpt en läcker kläning som jag ska ha på mig.. rea rea!

kan ni fatta att jag inte har varit ute sen jag var i DC och de va i nov.. omg de va 3månader sen, de e illa.. eller e de de? nä faktist inte. tvärtom, har varit rätt skönt faktist. för de har varit riktigt riktigt kallt man har lixom inte alls kännt för utgång.  nä då tackar jag för alla underbara bio kvällar jag har haft istället.myys e de:D visst vissa helger har man ju faktist velat vakna upp med huet fortf på dansgolvet, men de har gått!! nu när våren/sommaren e påväg kommer man ju inte spendera sina fre lör kvällar framför bioduken varje helg precis..de e ju då man lever.. maxat(:!!


Bild: rhoooooodos !! kärlek.


Friday i feel u

ja man ligger ju inte på topp här precis.. men har haft en del att göra så har inte riktigt hunnit.. va har jag gjort då? ja i ons(trorjag de va) så var jag ute och gick en runda med emelie, min lille buse och hennes..riktigt härligt väder,vi gick bort till sb och tog en fika... igår körde jag hem till french en runda och käka frulle där..:) planera lite och hade oss. idag har jag varit med sloane på morgonen eftersom hon e sjuk.. hon har spytt x antal gånger, så synd. hoppas bara nu inte jag får något sånt mög. jag sanerar mig var 5min.. ska.inte.bli.sjuk.igen. då dör jag för nu håller min eviga förkylning på att släppa så inget mer nu tack !! 

just nu ska jag snabbt hem till en tysk kompis som bor här vid mig.. sen om 1h ska jag köra hem till jennie i stamford . blir en massa mys med tacos och snack ikväll :) behövs. skriver sen...take care luuvis (:  

rockin' day





lite bilder från idag, var på childrens museum i norwalk med busarna. de va faktist riktigt kul där:) sprang runder på dom olika stationerna som fanns och testa en massa... sen satte vi oss på caféet och luncha :) vid halv1 åkte vi hem, trötta och nöjda. där va verkligen 5miljoner folk där idag (kan ju bara bero på en sak dock, sportlovet) men sloane och sebby va jätte duktiga och höll sig vid mig så jag slapp kuta efter dom hela tiden (: åkte hem vid halv1.. sen kom jennie till mig vid 1, och vi körde ut till norwalk en snabb runda sen till sb i darien. hade en hel del att prata om, eftersom hon precis har kommit hem från sin resa:) snacka också om vad dagarna har att bjuda på lite längre fram:) mysig och bra dag !! vill också påpeka att snön håller på att smälta bort igen, yeeeeeeeees nöjd e jag. ska decka nu, gnatt luuvisar !


-

Wherever it is, I'll fly
Whatever it takes, I'll try
I don't pay no mind
To what other people say...


my thoughts are all over the place

tankar tänker tankta? haha nä lite fel där. men de e så mycket jag tänker på hela tiden :).. framtiden som ser riktigt ljus ut just nu. tiden som bara rinner iväg. att jag faktist ska fylla 21 hela jävla år om några månader.Gyptian-holdyu underbart bra låt. paniken jag har för att jag fortfarande inte kan boka en sånglektion eller träna. måste fixa fram ett monolog till torsdagens actinglektion.helgen som kommer bjuder på en fin utgång. att jag snart får slänga in ett videoinlägg här.hur mkt jag saknar mina fina underbara vänner där hemma & våra bravader. våren var e den lixom, jag e reeedo!

påväg att ösa inne på bulls. all kärlek åt den kvällen !

hate snowdays

ingen skola på hela veckan för dom har lov.. yeeey!! vafan ska man hitta på då? jag börjar nu 12 de har snöat ute och jag e fortf mega förkyld.. känns som en bra dag detta ! tkr dock mer synd om french,hon skrev till mig innan "im gonna kill my self 2day" HAHAHHA bra start på dagen undra vad som har gått snett där? anyway tror jag kommer på ngt att hitta på med dom små monsterna (; satsar nog på bibblan tror jag..  KYSS!

Even a gray day, is a good day

som jag sa, kan inte sitta inne en hel dag utan att göra ett skit.. så jag drog hem till lisa en sväng.. eller ja jag va där ett tag, kom hem nu för en timme sen typ.. hade riktigt mysigt. solen va framme, de va skönt och vi bara njöt.. även om man e sjuk och sleten så kan man faktist göra ngt åt sin dag tycker jag (;! så vi satte ut två stolar och ett litet "bord" sen hade vi fika på hennes baksida..snacka om allt möjligt bla. om hennes födelsedagsfest som närmar sig!!limo, nyc och hela fadderullan , fint ska de va (;  sen kom en annan svensk aupair som jag inte träffat innan. snäll och söt tjej så vi satt och prata en massa & sen hjälpte vi lisa med hennes stora tårta som hon skulle fixa tills imorgon..

jag & lisa myser ute i solen..knappt seriöst hue då ..
summering: härlig söndag :)

-


Min:
frukost
middag
kvällsmat


Don't hide yourself in regret just love yourself and you're set

kolla då va de sön igen och näst sista helgen i feb. sköönt.. fast dagarna flyger ju förbi! idag händer de inte så mkt för min del.. skulle egentligen in till NY men eftersom man inte e så pigg så får man hoppa de och satsta på att bli frisk istället.. så vad ska man då göra en solig sön som denna då.. iiiinget ? blir knäpp.. klockan e bara 11 och jag håller på att dö så uttråkad jag e redan.. nä får åka någonstans eller ja något får ske.. en sak e säker. jag ska åka till Cvs och köpa läppsyl dirr

oh en sak till. framtiden känns bra just nu :D:D


luuvely nyc !


feb 19

uttorkade läppar, lock för höger öra och snor i hela huet, man ska va glad man lever iaf :)

har spenderat gårdagen, natten och lite utav dagen hemma hos emelie..väldigt trevlans :) sen dumpa hon av mig här hemma för ett litet tag sen.. jag har hivat på mig varma och sköna kläder och bäddat ner mig.. ska nog köra en power nap nu .. hoppas på att bli bättre..

btw, 4e parkerings bötern kamma jag hem igår, yeey den bilen gillar mig !


-


skypar med denise. knappt förkyld & sleden  !!

uppd.
okej tänkte precis lägga in en bild på mitt papper som jag har haft i näsan nu i över en timme typ, hahah men ångra mig rätt snabbt när jag såg de!


track of the day


its weeeezy f bb (; ! lovethis .


Let go of the past and go for the future

Förkyld, ont i halsen, huevärk(skåne ftw) och bara allmänt seeeg.. detta e inte bra. har inte tid med någon jävla förkylning !! detta innebär ju då att de inte blir ngn träning eller sånglektion förens jag e frisk !!!  blir gaalen... hela familjen har legat hela veckan typ..både s&s har varit hemma från skolan och nu e de min tur.. men ska väll ta mig igenom dagarna endå!

kom precis hem från min acting kurs, så livet e ju inte helt fup:D börja ju förra tors så detta va andra lektionen.. riktigt kul e de :) e ca 10 st i gruppen och läraren han e så härlig..man lär sig verkligen att känna sig trygg uppe på scenen eftersom vi spenderar hela vår tid där.. vilket e bra, jag älskar de :) 

en annan sak som också e helt underbart är ju att vädret har vänt om man säger så.. från kallt och jävligt till varmt och då menar jag varmt utan-jacka-varmt !! ghaa blev så glad när jag tog mitt första steg utanför dörren idag och bara kände värmen så sköönt. snön smällter och jag njuuuuter! och imorgon ska de bli den varmaste dagen under hela veckan.. yeeeey ge mig ! koomigen nu ingen mer snö eller kyla..!

ingen annat jag har och skriva då? jo just de jag var riktigt flitig innan idag och slängde ihop en äppelpaj till alla.. jadå gott e de ! fast jag har själv inte hunnit smaka den än, haha får göra de imorgon (; jag fick blommor av familjen på alla hjärtans .. alltid lika söta (: jag behöver sommarkläder. eh va mer? jag lånade min första bok på bibblan igår, helt random så blev de peter pan.. mjodåsatte ska bli kul och se när jag hade tänkt läsa den..mina busar e sjukt roliga och härliga.. varenda gång dom gör något bra kör vi en up-highe-down-low-2-slow på de. hahah så in i hela helvetets söta dom små monsterna (; 

nä de går bra, livet flyter på och ja jag älskar de.. kanske låter lite cheezy varje gång jag skriver eller säger att jag älskar livet hela tiden, men varför ljuga? detta e verkligen mitt land, jag har hittat rätt.. folket, städerna, möjligheter allt...livet har så mycket att ge bara man jobbar hårt för de och satsar allt man har! I can smell my future .

@supersunday

var var var ska jag börja.. livet flyter på och varje dag är speciell!
jag åkte ju in till NYC och mötte amanda igår.. historian bakom amanda då, de är en tjej som bodde hos oss när jag var liten.. och då menar jag lite..  var typ 2-3 år men de sjukaste e att jag faktist kommer ihåg henne.. jag kommer inte ihåg att hon bodde där men jag kommer ihåg att vi alltid lekte på linbanan och jag kommer ihåg hennes ansikte hur hon såg ut och så.. vi hitta varandra på faceboken och sen skrev vi lite till varandra i början.. jag  fundera på att flytta till stcokholm ett tag och eftersom hon bor där så prata jag lite med henne om de och så.. men sen blev inte de av så jag flytta hit och vi prata inte så mkt .. så en dag så såg jag på hennes status att hon var i NY så jag fråga henne va hon gjorde här och så berätta jag att jag bor här nu och så.. så vi bestämmde oss för att träffas och sagt och gjort så träffades vi igår inne i NY.. kan de bli mer galet än så.. vi har inte setts sen jag var 2-3 och nu ses vi flera flera år senare i NYC för första gången.. vadå skadat.. men så kul de va.. vi satte oss först och luncha sen gick vi bort till ett fik som faktist heter Fika (svenskt fik).. tog en latté.. prata prata och prata.. sen gick vi runder lite tills vi bestämde oss för att åka till Union Square (jag hade inte varit där änu så hon visa mig runt överallt)..åkte in vid 12 och kom hem 8, hade verkligen den bästa dagen i NY:D

tog tåget hem sen rusa jag in till tvn @Grammyawards ! Lady antebellum var helt klart kvällens stora vinnare & dom kamma hem 5awards, jiseeskrajs så kul för dom .. dock tyckte jag de va lite tradigt att eminem bara tog hem 2awards båda i rap kategorierna (han va nominerad i 10kategorier).. hade varit kul om han faktist hade vunnit i en annan kategorier för en gångs skull.. men men kommer väll!  Esperanza Spalding’s vann "best new artist" och jag har ingen aning vem hon va? men så kul för henne. jag (och alla andra i världen) trodde seriöst jb skulle ta hem de priset.. men nädå ikke.. tror nog han blev lika chokad, haha (;..

ja de va iaf en del av min sönd, helt underbart bra va den :) !

-

Now: NYC to meet amanda :)
2night: Grammy Awards:D:D:D!! spikad.
xoxo GG


just go with it


om ni undrar så ska denna parfymen inhandlas snarast !

orkar inte skriva en bok, så blir en snabbis...
-just go with it. vet nt när den kommer hos er, men när den gör se den.. så jävla rolig så de e sjukt !!!
-jennifer aniston (snyggaste 40åringen på denna jorden)
-träning & jobb idag
-justin biebers nya film "never say never" hade preimär idag och de märktes verkligen.. kamera människor, intervjuer och en massa massa massa nyfödda överallt ! men ja ska med se den så (; ett måste..
-saknar mina partyhöjarpinglor där hemma
-sommar?
-gaga's nya låt "born this way" släpptes idag.. bra/dålig? de får ni monsterfans själva avgöra 
-lyssnar just nu på taylor swift- spark fly. note.
-härlig dag annars idag :)
-sjukt tradigt inlägg
 night !


Oh em gee


 
Ja men vänta !


feb 9

har precis kommit hem, varit och tränat, skönt! igår kväll när jag hade slutat blev de starbux med sara.. så mkt man kan ha och prata om:).. satt där tills dom stängde sen åkte vi hem åt varsit håll.. imorgon börjar jag skolan min första kurs (acting):D så kul! se hur de går.. nu ska jag ner där nere & ta ngt och käka tänkte jag sen börjar jag min dag(:.. KYSS!

I'm such a Gleek

Viktigt!

efter super bowl'n igår så var de dags för Glee helt nya avsnitt! whaaaa @supersunday :D jag va riktigt trött så jag spela in de istället och så såg jag de idag nu ikväll :) så bra så bra ! de e verkligen den enda serien jag ser och följer på tvn.. så helt nya avsnitt nu med massa ny musik & nya gäster (; excited!  

 


once u cross the line u can't change ur mind

super bowl super bowl super bowl.. ja de va en upplevelese i sig (; jag verkligen älska att se de, fotbollen, reklamen och allt. jag var spikad haha.. halftime was suuuuper & bep gjorde verkligen en show !! men fergie's röst e inte min favorit precis. inget illa mot henne (eller hennes HUNK till pojkvän, ghaaa). och får inte glömma usher som också uppträdde några minuter och gjorde en sån show som bara han kan göra(;..men ja iaf ! vi hade jätte trevligt här hemma med vännerna som kom, ljudet på högsta volym & en massa barn överallt.. ja de va ös. och precis innan jag skulle gå och lägga mig sär whitney: - so sandy, now ur a real american huh?
svar på detta var ju - hell to the yeah !!

dagen då:
-träning
-target
-lunchat på cosy
-jobb
-firat paul med saft och kaka... jag köpte sån energi dricka i paket som jag vet han dricker.. tkt jag va smart faktist:) så där tänkte jag till & glad blev han. tradigt som fan att få blommor och sånt mög hela tiden ju...jag tkr inte om att ge de heller så detta va perfa !  har varit mkt kalas & firande nu på sistonde, bara för dom fyller år så tätt..först va de sloane i dec sen julafton & allt de, sen whitney i jan & paul nu i feb.. nu dröjer de iaf lite till min födelsedag (21sledna år, jiiiseskrajs de kommer bli gaalet);D sen sebby i aug ! rätt skönt. 

livet e underbart night luuvies (: 

Super bowl 2011


nu har folket/vännerna kommit, dags för Super Bowl snart ju!!. har aldrig sett de innan så de ska bli kul och se.. de e ju så mkt mer än bara själva fotbollen, de e ju allt annat. uppträden, reklamerna (som dom förövrigt lägger ca 3miljoner dollar på för att få visa i ca 3 sek).. mammorna kollar oftast för reklamerna sa whitney haha.. folk samlas dricker och äter gott, vilket vi ska göra idag :) vissa har även riktiga super bowl partyn,gaaalet ! hela usa sitter asså spikade hemma nu och alla med samma kanal på, helt sjukt (;.. detta e de största som händer under hela året på tvn och som har mest tv tittare.. snart kommer folket.. jag har inget lag som jag håller på dock eftersom jag inte e så insatt i de, haha men har faktist sett de med paul några gånger.. får joina dom andra ;D!



B e autiful day

Dagen i kort
-tog busarna och drog till Tilly-Pond
-hade picknick i solen som äntligen har tittat fram(:
-körde hem
-baka en tårta/kaka till W som kom hem idag
-jag stack & träna
-W kom hem
-tårt kalas
-vi alla åkte till en skog som ligger här typ 5min ifrån oss
-hitta en bortsprungen hund, men ägaren kom :)
-hem och nu sitter jag här.  hel skön dag :)

Bilder: Tilly-Pond & mina underbaringar:)


Bilder: Baknings dags & tårtan, helnöjd !:D

track of the day




 u always save my day nicki!
gottaloveher.


-

värme sol & bad... vänta ska bara kolla ut genom fönstret... noooopps regn is och snö ! "gott e de" känns om klockan e 7 på kvällen eller ngt. de e mörkt och tradigt, plus att jag har varit iväg med busarna på mallet och lekt hela morgonen typ..så dom va riktigt trötta efter.. den lille decka dirr när vi kom hem sen sebby e med p nu.. jag ska seriöst vila ett tag nu, helt sleden.. sen ska vi in till darien på ngt grejs orkar inte tänka på va de va nu.. hahah så trött jag e..jag som skulle träna nu när jag e ledig, men nä de blir pn dirr hörs sen. ksys.

i gotta keep my aim gotta make the big shots

enkel men mysig dag som dom flesta dagarna! först jobbade jag 9-11. körde till biblioteket med sloane eftersom jag bara hade henne imorrse. så vi kolla lite böcker, busa rundor och sen hade w anmält oss till en 2årskurs som dom håller där.. vi sjöng sånger, dansa och lyssna på sagor.. sen kom w och hämta henne eftersom hon skulle till doktorn (kolla sitt öra bara).. jag körde hemåt, nörda framför datan ett litet tag sen vid 12 körde jag till new canaan sb och mötte french. loong time no see så blev en massa gossip :) alltid lika kul och ses. hon jobbar rätt mkt så vi hinner inte ses så mkt på veckodagarna.. sen iaf körde jag hemåt. har städat mitt rum eller ja sorterar bland alla papper man fick när man åkte hit och så.. jag e sämst på att hålla reda på papper.. men nu så ska de nog va bra hoppas vi på ...gosh de e så mkt som händer på en dag faktist, så skulle man skrivit allt så hade man fått skriva en bok.. så dessa små uppd får bli bra (:.kan iaf skriva att whitney har åkt iväg över helgen för hon skulle på någon yogagrej som hon fick i födelsedagspresent.. så detta e första helgen som jag faktist jobbar hela helgen.. så ska snart decka, imorgon e de träning & jobb som gäller:) LLL

dagens citat:
oh oh hey hoo
- who r u calling a hoe?
hahah man kan inget annat än älska 92.3 NOW med nick cannon, den enda radiokanalen som förgyllar min dag ! just sayin'(;


vårt bibliotek täckt av snö ! ja varför inte ?

when u least expect it


måste också lägga in detta och visa er vad min helt underbara vän denise skickade till mig ! kom i brevlådan igår & tro mig de gjorde min dag ! helt otroligt så mycket ett par extra tuggummin och ett par påsar korvstroganoff kan göra:D så klockrent va de, hon vet att jag inte e glad för godis men att de verkligen va de jag hade cravings efter, hahah... hade aldrig räknat med att få något paket hemifrån inte från min familj eller någon.. men kolla vad fel man kan ha.. så glad att jag har dig och brevet du hade skrivit var så fint :) tack för att du finns i mitt liv !

Life is short, so make it what you wanna

hänt hänt hänt? ja vad har hänt.. livet flyter på och jag verkligen älskar varenda sekund ! dagar som e dryga e trots allt underbara :D man får se allt på den ljusa sidan, så blir de bra (; älskade usa säger jag bara!
längtar verkligen tills våren kommer nu (haha tror jag ni har fattat redan, men endå)... börjar skolan nästa vecka med, så kul.min acting cours e de som börjar först sen veckan därpå e de musikhistoria och sen singing cours:D... så fullt schema nu fram tills mars/april månad..ska bli kul att komma igång och träffa lite nytt folk och läsa kurser som man ser framemot! sen igår jobbade jag som vanligt skolorna var ju inställda igår och dagen därpå, haha ! vrf inte lixom? men sen på kvällen igår så stack jag & sara till (jag e sämst på att komma ihåg namn på ställen) men de va glass snestreck food place ! mysigt. först vars en och sen dela vi på en till,gott va de !
 
Bild: glassen vi dela på , såååå god !

idag har jag varit ledig hela långa dagen.. så halv 11 körde jag och sara och fixa en viktig grej :D gotte ! sen körde vi till norwalk och åt på en japansk resturang.. efter de skulle hon tvunget till MCdonkan tog drivein.. så hon fick sin milkshake..sen skulle hon hem och jobba. då drog jag mig hemåt.

Bild: sara och hennes bönor, min mat och sen hennes mat!

sen begav jag mig till mallet för jag skulle möta jennie där.. stockholmaren från i lördes, så jäkla go e hon :) ! snacka en massa massa massa.. innan hon kom hade jag gått loss där ett tag och ja jag handla hem två nya ringar, två tröjor ett par byxor & ett par pilotbrillor :) megabra ! hem iaf vid 9. missa idol aaaaaa men får se de på nätet !LA denna gången ju, viktigt..blev dock ingen träning på hel dan, illa. får ta de imorgon ! KYSS  tänker på er!

feb

möööööög snö/is väder...


track of the day


daaaaaamn she's hawt !
hur kan man inte älska henne..


RSS 2.0