I'll make the most of all the sadness

några dagar sen jag skrev sist.
lörd blev de ju utgång för jossan som fyllde 21. inte lugnt nån stans. orkar inte dra hela kvällen men den va så jävla bra ! jag kom ner till stamford sen lika snabbt hem igen med taxi vid 12 drunk as a skuuuunk, hahahaha fan så sjukt. fick för mig att jag skulle sova ute och tappa hela min väska och nycklar! men allt e på sin plats nu (; hahaha ovanligt eller? 

sönd blev de poolhäng heeela dan hos lisa. så gott de va,. . vi bara la där i polen och njöt. hundra grader ute ju. åkte hem sen på kvällen och forts njuta för jag va hemma själv ;D

mån drog jag först till mallet sen hem till emma. vi körde bort till Tilly pond för där va sån marknad eftersom de va memorial day igår.. Memorial day är en dag då dom hyllar alla kvinnor/män som skyddat usa i krig..så de e stort här.. på kvällen iaf så stack vi hem till henne och gjorde mat. klyftpotatis, marinerad kyckling och beasås.. så gooott de va. har inte haft sås på min mat sen jag bodde hemma. här anv man inte de ju, iaf inte vad jag har sett. så de va svin gott. åt som ett djur(: sen satte vi oss och kollade på "I'm number four", den va faktist riktigt bra ... efter de drog jag hem och hälsade fam välkommen hem typ haha (;. dom va helt slut efter en helg med sina barn, hahahhh de syntes. så ikväll ska dom ha rehab och gå ut själva så jag tar barnen .. har ju saknar dom små busarna så de gör inte mig ngt :)!!

kan ju berätta för er att vädert e inte att leka med här, så sjuuuukt varmt och klibbigt. och detta e bara början säger dom. ja jag kommer väll bokstavligt talat dö av värmeslag här. men sen samtdigt så klagar jag ikke, utan jag NJUTER :D!! kisses.


At least you'll fall on top of the world

har haft gosiga dagar..tors efter jag va klar här hemma så stack jag hem till emelie & fira henne..de blev tårta, oliver, räkor, kakor och en massa annat gott.. De blev verkligen ett "svenskt" firande eftersom Emelies fam från sverige va där sen va emmas (en annan au pair) mamma där från sverige med. jag va rätt nöjd med deras hund som sällskap, hhaha galen e han.! igår stack jag hem till lisa..kunde inte fatta att de hade gått 4 jävla månader sen vi sågs sist. siiiiickt! så vi satt nere vid hennes pool och snacka! tömmde även en vinare rätt lugnt,haha!! 

idag åker min fam iväg på en liten "mini" semester, så har huset för mig själv fram till måndag.. vilket inte e helt fel !! & ikväll ska jag hem till lisa för att fira jossan som fyller 21, så blir antagligen utgång i stamford.:)! 

ska kuta ner där nere nu och fixa sloanes frilla, (typ mitt "jobb" för whitney ber alltid mig om hjälp när de kommer till de !) och jag e mer än glad att få göra de eftersom vi har likadan afro-frilla (;!

Bilder:
Fira Emelie


Bilder: årets mysdag hos lisa


vakna upp med denna katten i huet imorrse !

26

Sol och gotte väder idag igen så just nu sitter jag ute på baksidan med min smothie som jag precis slängt ihop! väntar på att sebby ska komma hem från skolan , så vi kan leka ! sen när sloane har napat klart så sticker vi till stranden en runda tänkte jag :). ikväll har jag blivit inbjuden till emelie för att fira henne, eftersom hon fyller år.. så ska väll käka och så där.. blir nog bra!

häromdan lyckades jag göra mig hörd i hela jävla kvarteret här.! jag & barnen va påväg ut till bilen för vi skulle iväg  men så hade jag glömt en sak där inne, så jag låste upp och gick in igen .. jag hade satt igång larmet innan jag gick ut men de tänkte inte jag på så hela skiten bara sattes igång och jag hade glömt koden. så va de en röst som vråla ut "imposters leave immediately immediately" och de va inte tyst! hahahha... jag hörde sen att telefonen ringde och då va de polisen (dom ringer alltid om larmet sätts igång tydligen, ett under att jag kunde höra att de ringde dock).. jag bara - eh de e sandy, jag bor här. han bara - va e koden till larmet, va e de koden till larmet.. och de hade jag ju såklart glömt just då så jag fick ju försöka berätta att jag hade glömt de.. så han bara kasta telefonen i örat på mig.. jag va hundra på att hela FBI teamet skulle komma och hämta mig. hahahha! kuta ut där ute för att ringa whitney och berätta att de va jag som hade fått igång larmet så hon inte trodde de va inbrott. hon ringde dom och berätta så allt va lugnt. men asså dom ca 10min allt de tog kändes som 30! hahhah. hiva in ungarna i bilen sen körde jag, sket i att larma !!


-


23

morning young world!
vakna av att sebby storma mitt rum för att säga att hans soldatleksak va ute i hallen (precis utanför mitt rum) så han ville bara informera mig om att det var den som gjorde ljud ifrån sig... EH JA TACK, HAJ!!!
sen va man uppe, har dock bara suttit här framför datan och segat..  ska snart ner och fixa lite te och sen börjar jag. vet inte vad vi ska göra idag, nt ett skit antar jag eftersom sebby e sjuk & de e tradigt väder. min förkylning e fortf kvar men klagar inte för de, man står & går. 
 l8tor dudes.


Music doesn't lie


köpte denna läckra väskan idag :))

klockan e just nu halv 9.jag ligger i sängen och lyssnar på Lupe ft. skylar-words i never said & 1republic-good life.. har årets värsta huvudvärk så ska decka.. g'natt!!


track of the day


som jag shufflar varje gång jag hör på denna.
ville bara ni skulle veta!!


-


A woman's gotta do what a woman's gotta do

hahhaa fattar ni så bra jag e ! sitter just nu på panera bread.. jag drog hit endå, köpte de billigaste kaffet här e ! smakar så jävla äckligt men va gör man inte? måste komma ut.. lovisa ringde mig oxå precis och fråga om jag har lust att hänga med till mallet, ja varför inte mitt andra hem ju (;!

 
vilken carmknutte. snorig i hela huet e hon !


A day u just accept

gårdagen spenderades hemma hela dan, inlåst i ett & sama rum .. nästan. har käkat soppa och bröd känner mig som en fånge ! såg solljuset först kl 12 i ca 30 min sen va de in igen och snora ner en hel toarulle och sen sängen.. men jag vill tacka GLEE för att hållt mig vid liv hela dan, de finns inget bättre än den serien. de va Glee maraton från morgon till kväll så ja jag va rätt nöjd endå (; final episode nu på tis och jag e helt hajpad !! 

idag vet jag inte vad dagen har att bjuda på.. skulle egentligen följt med fam och gått 6mil för en sån cancerverksamhet. men eftersom jag e sjukt förkyld så får jag inte hänga med. man måste lixom va helt frisk för att va med ! så jag håller mig hemma.. eller sticker jag till biblan en runda och sätter mig.. vill så gärna dra till sb eller panera och sätta mig med datan & ta en frappe, men eftersom jag inte kan smaka ett skit så e de inte lönt. det e de absolut värsta jag vet, när man blir så förkyld att man inte kan smaka ett piss. så onödigt!!! 


Just a note


Detta e vad americanarna tröstar sig med när dom e sjuka,
så drf blir detta min frulle/lunch/middag!


Send me away with the words of a love song

nooooo e sjuk! eller förkyld, segare än segast och jag har en hals som e helt värdelös !! kan inte svälja så får leva på tee. (vilket e bra för då losar jag ngra kilo kanske, hehe).. ingen bra start på dagen som ni kan se.. ska endå ta papper och penna köra ner till stranden en runda och bara sitta. fylla på min låt som jag börja skriva häromdan tänkte jag! finns inget mysare än att bara sitta med en massa musik som pumpas från lurarna och glo ut över havet:) ! aaaaah.. haha okej back to reality ! ska tvätta av huet nu, packa ner hela min tissue box och sen e jag redo & möta dagen !

för er som e intresserade, solen har varit framme både idag och igår, high 5 ! 

-


I let the pic speak for itself.....


Random pic's



1. mina fina kanelbullar som jag slängde ihop för nån dag sen
2. vädret man har vaknat till nu dom senaste dagarna :!
3. en utav mina mega super goda sallader, lax & avve, muuumma :)
4. karaoke night förra ons med dessa töserna 

roligare än så blir de inte. kyss.

-


track of the day


TBP, pure love ! 


Then there was the rain

Idag har vädret sugit i princip lika mkt som de gjorde igår och dagen innan de och dan innan de ! fast idag blixtrar & åskar de med, yeey vrf inte lixom ! skulle egentligen stuckit till en bar i norwalk med ngra tjejer och sjungt karaoke.. var där förra veckan, sviiin kul :D! men hoppar de ikväll, spikar mig och glor A-idol istället !
endå sjukt, när a-idol börja så skrev jag ju här att min fav va Scotty (16 åringen med country rösten) & gissa vad? han e bland dom 3 sista nu :D:D visste de, han e svin bra ju! 

 


-


Live for today, hope for tomorrow

e så jävla trött på detta vädret vi har haft nu dom senaste 3dgrna! regnat konstant, vaaarför ? de e fan maj c'mon... 

när jag vakna imorrse så va de första jag såg på faceboken att jorden ska gå under nu på lör.. lördagen den 21maj.. tydligen enligt bibeln och nån sån profet (?) så ska den de.. för enligt dom så ska vi få en mega jordbävning som då ska slå ut hela jorden och jesus ska då komma hit? (som jag har googlat & tubat detta hela förmiddagen, haha) epic.. då ska jag asså va dyng på lör punkt slut !! äääääälskar er (just in case)..

nu ikväll så såg jag de näst sista avsnittet av glee .. fan asså längtar redan tills nästa tis.. kan aldrig få nog av den serien, faaaav !!

ska decka nu, renbäddad säng o allt,yeey! kommer inte ihåg sist de blev tvättat,hahh? ska njuta extra mkt nu bara för de :)


-


XoXo


kyss & g' night !


Cheesecake Factory

Idag har jag spenderat min dag med Ludy, vi körde till Cheesecake Factory i NY:) där va mysigt där & riktigt fint..blev att vi dela på en mega bricka med nachos och sen en cheesecake efteråt.. inte okej, och han som serverade oss trodde att vi skulle beställa middag efter att vi krängt våra nachos. ja säkert !! fatta så mkt man fick , känner mig fetare än fetast fortf.. har inte käkat sen dess och då va klockan 12am nu e klockan 10pm..

sen jag lyckades köra vilse med min gps.. missade en avfart & sen helt plötsligt så va vi utanför gränsen så vi fick betala sån tull-grej på vägen tbx, haha fail då har man kört för långt ! om ni har sett Due date så kan ni ju fatta att man kände sig precis som dom när detta hände hahah..

My thoughts go out to family and friends

helt sjukt..såg precis att Marcus Rhode har gått bort idag.. man umgås inte & man pratar aldrig men jag kommer ihåg när man satt i hans hus, spela kort och svepte dricka..alla dom gånger man mötes ute när man har festat.. bara de lilla får mig att rysa.. så svårt att förstå att den personen inte finns mer. kvittar om personen e min bästa vän eller värsta fiende, sånt e alltid svårt att ta in.. rip. 


track of the day


Veronica Maggio, har sett de namnet över hela faceboken dom senaste dagarna.. bestämde mig för att gå in och lyssna på hennes nya skiva.. brukar aldrig lyssna på svenskmusik så som håkan kent och knut..& de va inga låtar på den som jag gillade precis, fast jag hitta faktist en låt som va grymt bra ! har spelat den typ 70240gånger nu..

U leave footprints in my heart

man kommer till en tid i sitt liv när man inser vem som betyder något för en, vem som aldrig gjorde de & vem som alltid kommer göra det.. så man ska inte oroa sig för människor i sitt förflutna, för det finns en anledning till varför dom inte finns i ens framtid..mina vännerna jag har, e dom bästa man kan ha. & jag tänker på er där hemma!  loveu all gajs:)


Due Date


såg denna hos mig ikväll med ludy ! så bra den va, skratta så jag spyde.. fattar nt vrf jag itne såg den när den kom ut? asså så sjuk, hahaah!!


just sayin'

Okej här kommer ngt helt ointressant ..

alla ni som nördar Farmville på faceboken, dom sa att de ska komma ett nytt sånt spel här nu.. Gagaville! de e typ med lady gaga ngt.. fast jag kan inte förklara hur de kommer va, för jag vet inte ens vad farmville e.. har aldrig spelat de, men ni som vet kan ju försöka tänker er.. så alla ni monster go get it när de kommer ut!

 


NM




track of the day


FISTPUMPIN' !!


My life is better than your vacation

mitt liv här e de bästa som finns!! jag bara njuter, sitter på sb med min gudinna nicki i lurarna & en frappe coconut i handen:D livet e bra , usa e bra !! 

igår visade jag sebby mitt amerikanska körkort och sa typ:
- omg i look like a dude on that picture
sebby- yeah u do,
me- hahahhahahah jävla unge !

sen när när vi stack till post corner (en pizzera) för dom skulle käka så tryckte sloane in papper i näsan som fastna. så jag & sebby börja garva så in i helvete. hahahah fick typ sticka in ett sugrör i näsan på henne för att få ut de..sluta med att hon nös ut de sen. hahah så bra de va !!
LÄTT dom bästa barnen som finns, så mkt kärlek !


Lo V e !


I love to live my life on the edge

heeey folks!
11 may idag, dvs, 7månader i staterna..livet hade kunnat va sämre (; !
kan dock inte fatta att de bara är 5mån kvar.. och ja jag sa bara, för dom 5mån kommer gå äckligt snabbt. bara dessa 7mån har gått otroligt snabbt. jag vill inte.. men har fina planer för framtiden som väntar så de ska nog bli bra :)) .. 

idag har jag hunnit skypa med mia en runda på morgonen precis när jag vakna, sen lämna jag sebby på skolan.. efter de blev de bibblan för att skriva ut en massa papper, sen gymet, duschat, handlat och nu ska jag snart ner & käka.. carpe diem, säger jag bara !!!

tänkte baka kanelbullar idag faktist.. bara för att :
1.jag e sjuuuuuukt sugen
2. de e min sista singingklass idag så tänkte ta med ngra
3.igen, riktigt sugen !

l8tor då . kyss.


Boston pic's



lite bilder från helgen, finns fler på faceboken. bruno mars bilderna kommer när jennie har lagt in. (min kamera dog ju såklart då).. luv


10

gotte väder , så skönt de e idag !! sitter just nu och käkar en tunasallad som jag fixat ihop :) lovar jag e kung på att göra alla olika sorters sallader, även dom man inte trodde fanns, haah !! jag laga faktist riktigt mat typ förra veckan till barnen. tyckte att dom fick variera lite, så de blev potatismos som jag gjorde och fisk ! yeeey vuxenpoäng.. sen dagen efter gjorde jag spaghetti & köttfärs.. & jag hittade lingon i affären. helt random.. båda barnen älskade de..

har nog inte nämnt att vi har en tvättbjörn som springer runder här ute i trädgården... den e säkerligen sjuk för dom visar sig lixom aldrig på dagen annars, men den här har jag sett ute nu 3gånger mitt på ljusa dan & den e inte ett dugg rädd för en.. man får hålla sig undan så man inte får rabies eller ngt annat skit som dom kan ha.. men när jag såg den första gången så öppna jag bakdörren och kuta ut till den för att filma. hahah. va ju första gången jag såg en sån.. så där stod jag helnöjd med mobilen medans den traska runder, riktigt söt...men sen gick han till mig, så jag sprang in och låste. haha man vet ju aldrig. whitney blev livrädd när jag berättade de för henne.. hon ringde sån djurskyddsgrej men dom kunde inte göra ngt? paul tycker att vi ska skjuta den med ett pilgevär typ, haha så störd han e..den dör inte men lider en masas istl. jag bara nooooooooooooway!! dom får väll komma hit och avliva den isf inte skjuta den.. e tvättbjörnar ens farliga? jag får googla detta dirr & kolla.. dom ser ofarliga ut ju !.





Indian moccasins


asså kolla in dessa som jag fick med mig hem från Boston...dööör så snygga !! har letat i xantal månader efter ett par läckra ankle boots & woolla här har vi dom! & sen de lönar sig att ha ett hyffsat ansikte iband faktist, va lixom så att dom kosta 60dollar, men när jag skulle betala så blev de helt plötsligt 45dollar.. bara för att han som hjälpte mig blev min nya homie. som jag ska bli vän med alla här !


See me in the back chick like that

Måndagsfylla !! ja jag önska, vrf e de alltid så.. jag ska alltid ösa som en gnu på måndags kvällarna ? vill inget annat än dynga just nu.. va ute i lör så de va bra! hahah men så skadat de va.. en högtalare flög i golvet inne på en bar som vi va på(faktist inte jag denna gången,hah) jennie lyckades få en snefylla & trilla in i den.. sjukt bra va de.. och taxi resan hem gick bra? sen skulle vi upp 6 dagen efter för att ta tåget in till NY, man va inte pigg nån stans.. vi hann med tåget preeecis iaf. fick kuta, men de e man van vid nu..

Boston Bruno Mars Janelle Monae, äh fyfan va bra allt va, hela helgen har varit riktigt bra :D:D älskar livet! (får lägga in bilderna imorgon, har inget batterie på kameran)

och när jag kom hem så höll Whitney på att lägga barnen. sebby smög in till mig när hon gick ner.. haha sen skrek sloane att hon ville komma till mig med. så fick träffat henne med innan hon decka..dom e så sööööta.. pussa dom massor!!

smak!


PN

heeeeeelt slut!! kom hem för ett litet tag sen från en carnival som jag drog med busarna till ..  vi åkte karuseller, käkade och hade trevligt, men nu e man helt död. haha.. riktigt varmt och jag hade slängt på mig vinterkläder kändes de som.. svettades som en gris.. men de va bra !

nu har jag precis lagt dom för dom ska ta en nap, vilket jag med tänkte göra.. sen blir de gymet, duscha och sen kommer jennie & hämtar mig.. hem till henne och göra v sig för att sen dra vidare hem till carro el jessica.. vina och sen blir de udgang i stamford :) ska upp sen riktigt tidigt på sön för att ta tåget in till NY och sen bussen till Boston:D:D!! nu äntligen närmar de sig yeeey!!..

så vi hörs senare då gajses n gajs- kyss.


track of the day


Baddest bitch in the game n i looooooooove her!
NM ♥


-

Put your heart in everything you do!


06

Tradig dröm jag hade inatt istl, vakna av att jag garva riktigt mkt..haha !  

ska ner där nere nu och möta dagen tänkte jag..lite frulle och solsken så blir de nog bra (;

sen i eftermiddag ska jag ut på jakt efter någon som kan fixa min frilla.. dör så tradig den e just nu. visst jag e duktig & tar hand om de och så.. fönar & plattar inte de, jag lixom tar hand om de för en gång skull så möget kan växa !! men nu måste jag få fixa lite med de. har knappt rört de på 5 mån nu !! drf man ser ut som man gör..  

hoppas ni har/får en bra dag.. luuv!


kolla detta läckra plagget jag köpte för ngn dag sen (;!


Have 2 have





stack till mallet ikväll för jag skulle möta jenny. sprang inom om min fav affär Aldo!! & JAG DOOOOG !!! kolla dessa två paren dom har fått in..så jävla läckra... jag ska ha ett par så e de bara !!!


Have 2 have


track of the day


ja la in denna på fejjan med, har lyssnat på den 8923 gånger nu, lugnt eller?loooveit!! J.LO is crazy haaaaaaaaawt !


It's good it's goooood

(orkar inte riktigt lägga in alla bilder från i sön så ni får kolla faceboken, för alla ligger där:) !

denna dagen har varit bra bra bra. sommarväder och shorts, de gillar vi .. mötte först upp french på sb i new canann imorrse.. testa nytt kaffe som smaka röv, men drack de endå eftersom jag hade betalat för de. hahahha kalla mig snåle ! vadå då? kommer hålla mig till min frappe hädanefter !! vi satt där ute i de fina vädret och snacka en massa :) har ju inte setts på ett bra tag.. vid 12 körde jag hemåt. sen vid 3 så stack jag & barnen till stranden .. plaska i vattnet lite sen gick vi bort till lekplatsen som ligger där :) hade en helmysig dag med dom bästa ungarna som finns...



(bilder från idag)

I ♥NYC

Bästa dagen på mycket länge igår :D:D åkte in med Ludy (colombia tjejen). riktigt härlig tjej:)!!

jag fick såklart kuta till tåget på morgonen för att hinna med de (alltid samma sak,hah)..  när vi kom in till Grand Central så gick vi bort till sb och köpte frulle & kaffe ! efter de så tog vi suben till Brooklyn bridge :) de va så fiiiiiint väder, perfekt dag att bara gå runder :) så vi tog x antal kort där, sen när vi skulle gå  därifrån så va där några street dancers som dansa till MJ's låtar .. där va en liten kille på typ 7-8år som va svin duktig !! sick.. efter att ja hade fotat och filmat så gick vi bort till ground zero (world trade center).. asså dom har verkligen kommit riktigt långt sen ja va där sist (i okt).. dom ska ju bygga dom byggnaderna dubbelt så höga än vad dom va sist. får hoppas att dom får stå denna gången.. efter vi va där så tog vi suben till Time sq. mötte upp Silvia (italien) & Sabina (polen) Emma (brit).. tre tjejer som kom samtidigt som Ludy.. verkligen riktigt sköna! vi beställde last minute tickets till Mary Poppins (Broadway show) :D:D:D De har verkligen varit en dröm, något jag verkligen har velat göra.. få se en Broadway show och Mary poppins, blir inte bättre än så !!! de hade dom verkligen satt ihop otroligt bra !! ååh så glad jag e att jag äntligen har fått se den :D den vara i ca 3h, efter de gick vi bort till Central Park. där vi tog en massa foton och bara gick runder.. kolla på folket som hade picknick och lekte i parken. sen på kvällen gick vi tbx till Grand central & tog tåget hem.. utslagen hjälte!! hade ont i hela kroppen, haha. de e sjuk vilken träning de e att gå en hel dag där inne. man e helt slut sen när man sätter sig på tåget.. så när jag kom hem decka jag på 2sek.. vaknda idag, träningsvärk i hela kroppen !! men de va de verkligen värt (;hände en massa mer som man inte kan skriva om bara va med om! lätt en utav dom bästa dagarna här :)! 

(bilder kommer i andra inlägget).


NYC the center of my life



vakna för ett litet tag sen med en sol som lös rätt in på mitt hue.. myyysigt :)! ska ner käka frulle nu sen göra v mig.. för idag blir de älskade city som gäller !! åh så gla jag e. den staden gör mig glad ! Hela NY e underbart :D och jag e så glad att jag bara bor en tågresa på ca40min därifrån !! så idag blir de in där i de fina vädret. ska åka in med en ny tjej från colombia faktist som jag träffa för några dagar sen:). vi ska gå runder lite överallt, hoppas de vaxmuseumet har öppet, vill in där ! sen bort till brooklyn bridge och central park och lite överallt :) blir en helmysig dag där inne..! l8tor gajs !



-


night luvies !(:


Converse ♥


kolla kolla, köpte mig ett par svarta höga conv idag :D !

älskar att dom e så billiga här, de e verkligen fav skor om något !karlek.. 


track of the day


FISTPUMP !!!

best remix eeeeever !
nicki minaj, min gudinna.


RSS 2.0