I can tell u something we both know

dagen dagen dagen.. i all ära! nä men idag har de väll inte hänt ngt spec.. eller jo jag träffa faktist en ny svensk tjej som precis har flyttat hit till "mitt" område. hon bodde i LA innan.. jag veeeet sjukt härligt men de funka tydligen inte med den familjen så hon kom hit ist:) ! vi möttes upp på sb sen snacka vi en massa, väligt trevligt :)så de va förhoppningsvis inte sista gången vi ses ... nä vi ska ju ses på lör kom jag på, haha yr...
ja sen efter vår lilla sbdejt så körde jag o hämta sloane .. övergullig e hon, kom springandes till mig när hon såg mig.. blir man glad eller:D! körde hem käka, sen sluta jag halv 2 idag.. då begav jag mig först till banken för att fixa där. mitt kort har ju blivit anv av någon random dude i cali? sjukt störigt för de menas med att jag måste fylla i en massa papper och mög.. hatar sånt. men ja jag fick de fixat iaf, så efter de stack jag ut till mitt andra hem (mallet) haha.. fick med mig 4a nya tröjor, ett par byxor, ny jacka, två nya armband en riktigt cool kavaj från h&m :) nöjd & pank e vad jag e nu! vadå då? haha..

nä ska decka nu ny dag imorgon.. träning jobb & min sista actingkurs står på schemat(snyfft):/.. ska ut & äta med dom från kursen efter.. blööö vill inte att den ska ta slut! well well..  night luuuvisar!

nighty night


track of the day

precis vaknat & rest huet från sängen.. knappt seg. men ser att solen skiner så har inte tid och ligga här då (; ! ska ner och käka nu sen hoppa i mina träningskläder och bege mig till gym1..



morgonens låt :) F.A.M.E.


Busy living life right now

Ja de va nt igår man skrev här precis! men har helt enkelt inte pallat med bloggandet, blivit fejjan plus att vi har gotte väder så då har jag inte tid att sitta och uppd(:.. men kan få en liten nu innan jag ska decka..

Helgen bestod av min fina elina som va här hos mig och hälsa på.. blev en massa shopping shopping inne i NY:) skulle bott på ett hotell (Hotel riverside studio) över helgen men aldrig livet.. hade vi stannat där så hade vi ju inte levt nu kan jag ju sä. läskigaste hotellet ever..såg även en random dude utanför GC som gick förbi med äckel råttor på huet .. höll på att dö!! fick va med om en heeel del denna helgen, haha..  men asså helgen va underbar & NYC sviker en aldrig (;  & jag kan knappt vänta tills nästa gång du kommer igen hun.missu !

idag har jag bara tränat & sen drog jag med busarna till Barnes & noble som ligger i mallet. ni som inte riktigt vet vad de e, de ett ställe där man kan köpa böcker i mängder.. dom har ett café där uppe som man kan sitta på med sin data eller en bok och bara dega.. riktigt najs :) jag drog med mig busarna dit som sagt, köpte en mocca och gick ner till barnavdelingen där dom har alla barn böcker.. där är även ett litet hörn där dom kan leka.. så skönt och bara sitta där för de e dömysigt.:) sen körde vi hem vid 5.. käka, förberede dom för sängen sen slutade jag.. har inte gjort så mkt sen dess. typ testat mina nya kläder och skor (; haha. alltid lika kul.. nu ska jag snart decka. träning imorgon sen kommer antagligen jennie hit med sina två ungar på en pladate.. aldrig fel :) 


btw, kolla denna. för er som tkr om att läsa, nu behöver man inte gå och köpa böcker längre..utan man kan bara köpa denna saken Nookbook.. man beställer hem böcker eller magazins på den och sen e de bara och läsa precis som en vanlig bok..såg den idag där inne, dom kommer på allt, haha men den e soft. (: just sayin' ! 


BRUNO MARS, pure love


Brun Mars den 7e may :) LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR röven av mig !! asså de ska bli så sjukt kul. ska äntligen få träffa min man (;..

 blir en weekend i Boston med Jennie. sen ska french dit med cammy så ska träffa dom där med :)

 MAJ TACK !


track of the day


is there a second u ?


Life is a beauty

Hej hej halla!!
gratt och ackligt vader idag,  har t.o.m snoat lite medans det regnade.. men de har inte lagt sig som tur va, for da hade jag flytt landet, latt !!

sitter pa bibblan just nu, har ju fortf ingen data ! men whitney va sa snall och lamna in den till mig idag.. sa far tbx den troligtvis imorgon eller pa ons.. langre far de inte ta och hoppas nu de gar att fixa!

btw, min vardfamilj e super duper underbara !! verkligen, dom staller upp och gor allt for mig.. e sa tacksam! 


de e sa mkt jag vill skriva men vet nt riktigt hur jag ska borja.. sa jag skiter i de tar de en annan dag. jag lever och jag alskar livet ! tack for mig Kyss, ! (:


Back in bizz

Ja min data akte pa virus i tors kvall.. sa javla surt !!!! ska lamna in den imorgon sa hoppas den blir fixad snabbt och latt.. vill ha min data tbx NUUU! sa ni som undrar vart jag har hallt hus, heeeere i'm (;!

Helgen, va har hant?
-fre va jag med nomfundo (en tjej fran min acting kurs) riktigt harlig tjej & en sjukt rolig dag.
20grader sa de va uuuunderbart vader :D:D
-kvallen va de dutytime som gallde, barnen sov och jag testa hela min garderob typ, haha. ingen data ju..
- lor jogga jag forst pa morgonen sen va jag med Emelie & Emma.
-idag har jag passat busarna forst pa morgonen va ute en runda.
sen korde jag hit till bibblan dar jag e nu..

Lagom fattig man e nu efter denna helgen! men va gor de, 3nya shoes & lite anndra harligheter:D
ska hem & kaka nu sen blir de vall en film eller ngt. Hors snart igen. saknar er Kyss !


The sun is shining I feel good

tror jag kör slut på dessa ungarna haha. jag har fan mer energi än vad dom har.. först imorse stack vi som sagt till strandern plus att där är en lekplats där som dom lekte på.. sen hem nap. efter de tog jag vagnen och gick en runda med dom sen bort till en annan lekplats som ligger här i närheten ! dom va asså helt slut när dom kom hem.. haha men de e bra, vet man att dom lever iaf ;)imorgon ska de bli 18grader. lycka !



nu ska jag ner och käka sen e de acting kurs ikväll som gäller :) ! KYSS


Lovely lovely (st.patrick's) day

SÅ HÄRLIGT VÄDER :D!!! har varit på stranden med s&s idag :) tog med fika så vi satt uppe på en klippa typ och käka.. verkligen helt OK väder idag (; !!! och imorgon ska de bli lika fint  .glad tjaj.


jag sa till sebby att ta en bild på mig, detta e resultatet, hhahah !


We all have those nasty hair days

har sovit 4 härliga h denna natten.. whitney och sebby kom hem runt 7 och då satt jag fortf uppe. kunde nt somna om.. allt va bra med honom, han hade fått typ krupphosta och någon attack där emellen eller ngt? men självklart skulle han proppas på en massa mediciner.. tkr inte alls om de..  iaf båda två ligger och tar en nap nu.. tänkte själv passa på att göra de men e rädd att jag inte kommer vakna upp förens xantal h isf hahaha.... så jag hoppar nog de och tar de nör jag slutar vid 3... 

btw,jag har älskat mitt hår ett bra tag nu, de e svin snyggt !! men så idag.. idag e de inte och leka med.. kan va för att jag har varit vaken sen 4am och inte sovit en blund? ja jag skyller på de, får mig att känna mig bättre då !! ska iaf iväg sen en dag för jag vet inte om jag vill färga de (mer rött) eller om jag ska färga de typ ljus ljus brunt? får se ....


track of the day


så här på morgonkvisten e ju denna aldrig helt fel!!
kärlek.
(Kwest e kung ! no doubt.)


Rise and Grind

yeeeey go morgon kl e bara kvart över 4 på morgonen.. whitney kuta in i mitt rum för typ en halvtimme sen och vråla att hon skulle till sjukhuset med sebby... hoppas bara allt e bra med honom:/ så här ligger jag nu, med en monitor på högsta volym brevid mig med sloane i (hon sover dock som tur e)..  va gör man ? ja inte sover iaf, kommer nt kunna somna om !! så detta va väll första gången som jag vaknat samtidigt som er där hemma, haha....

night luuuvies


Patience and time

kom tänka på en sak just nu som jag bara måste skriva... & de e trafikljusen som finns här som dom har satt upp efter varje meter man kör.. skojar nt, man hinner köra typ 2m sen kommer de nya trafikljus... så ska man till ett ställe som normalt hade tagit 10min så utan krydd, tar de 15-20min med dom jävla ljusen, för man får stå i evighter ibland..fast en sak som både kan va gott & ont med dom trafikljusen e att man får lov att köra även om de rött ljus ibland. de gäller om man ska svänga åt höger och om inte "no turn on red" skylten finns där.. men ibland missar man ju den skylten för den e typ gömd eller ngt så då kör man ju endå, eller så misstänker man att man kanske inte får köra och stannar. men då tutar 500personer bakom en dirr. haha så sjukt.. annars tkr jag om att trafiken här för de går snabbt (man har lixom noll tålamod).. de finns bara en sak som gäller här, de ska gå snabbt och enkelt .punkt


ps. stoppskyltarna e inte mkt bättre , hhaa !


U never know how your day will end

hahh jag får panik, vet knappt vad klockan e eftersom vi ställde om tiden i sön!! lätt förvirrad man e.. men ja nu e vi 5h bakåt er tid där hemma istället för 6h.. haha men de e vi bara till den 27e för då e de ju er tur att spola fram er tid 1h (;..

Idag har jag varit med sloane på hennes första simlektion :) de va så kul, hon e översöt den ungen.. hahah plaska och hade sig.. de gick jätte bra, jag var med henne i poolen och höll henne medans hon gled runder:) efter de hämta vi sebby i skolan och sen körde vi til' sb.. tog en fika där med dom sen körde vi hemåt.. lagom dag (;.. och vädret har varit KANON :D vååååår !

när jag sluta så körde jag ut till Wallmart i norwalk (den jätte stora affären som har ALLT !!) fick med mig lite överaskningar(; och även en ny väska & två mega snygga typ blusar!! nu har jag precis kommit hem, så ska käka och sen ikväll e de dags för Glee :D

ps. Fattar nt vad som har hänt med mina bilder på fejjan :(( booooorta. tradigt störigt eller?!!! antar att de e menat så då i guess?

 
new bagibag(:

WTF

E MINA BILDER BORTA FRÅN FACEBOKEN ELLER???
jag kan inte se dom, men french sa att hon kunde. heeeelp mig!!


JB feat RF


Älskar den nya versionen av JB's låt "that should be me" feat. Rascal flatts!!


yes yes yes, kalla mig belieber freak för de e precis vad jag e (; sa jag de att jag var och såg hans film NSN när den hade premiär i feb, riktigt bra :D den filmen inspirerar verkligen en att följa sina drömmar och att man aldrig ska ge upp.. ibland behöver man höra de från någon.. och den filmen visar att de krävs mer än lite good luck in life för att lyckas med de man vill. Allt handlar om att man måste jobba sig fram i livet, de gäller att man alltid tror på sig själv bara.. alltid!


Japan cracking open


insaaaaane!


Cheeese


cheeeeeeeeese.

myskläderna på så nu drar jag hem
till jennie och myser med en film:)


Coco Key weekend

Heeemma! kom hem för ngn h sen.. de va verkligen riktigt najs de stället :) vi körde dit igår vid halv2 och var framme en timme senare.. checka in på hotellet (som la i samma byggnad som vattenlandet)... in på rummet byta om och sen rätt ner för att plaska.. de va enormt stort och där fanns olika stationer som man kunde göra olika saker hela tiden.. där va bla. bubbelpool, donutsringar (som jag kallar dom) där man glider runder i en ström, sen va där en jätte stor lekplats med olika typ "stationer" där med.. hah svårt att förklara men de va stort.. sen va där, vattenrutschkanor överallt. och två jätte stora rutschkanor (dom blåa på bilden längst ner) där man åkte i dom donutsarna, hhaahaa... riktigt kul :) sen på kvällen när jag hade duschat så gick jag ner & käka på en resturang som la där inne.. efter de decka jag rätt hårt faktist !! sen idag när vi vakna så drog jag med mig sebby ner och bada igen medans whitney och sloane gick runder (dom orka inte dra sig dit igen, hah).. men vi plaska runder de sista innan vi skulle kuta upp igen för & duscha & sen checka ut.. (ps.tog inte alls många bilder, hade nt riktigt tid haa.)

verkligen en övernajs helg & så glad att jag fick hänga med:D



salut


sticker iväg nu, hörs imorgon :)
luuuvies<3


track of the day


pure love.
deckar med denna låten i öronen
tack.


Stop existing and start living

va händer med världen? jordbävningar & översvämningar... logga in på faceboken & twitter imorrse och fick världens chock..Japan va överallt..loggar in och checkar nyheterna och ja där ser jag då att Japan har drabbats av värsta tsunamin :/ fyfan jag lider verkligen med dom!! de e just sånt jag fruktar, naturkatastrofer.. man kan lixom inte göra ngt åt de, utan de bara händer, när som & hur som.. riktigt läskigt. sen drog sig möget till Hawaii med & en del av USA , (Californien!) finns väll inga ord egentligen mer än att de e fruktansvärt :(..my thoughts goes out 2 the ppl in Japan! de kanske stämmer endå de där med att världen kommer gå under 2012? ja den som lever får ju se !..
 

annars till ngt lite trevligare! åkte in till stamford och mötte fina Jennie där!!  sen begav vi oss till en Italiensk resturang.. fick vänta typ 15-20min på att få ett bord (där va fullpackat) men vi gav oss inte, haha maaad!. så ja efter ett tag så fick vi ju ett bord.. & efter att vi hade suttit där ngn h & snackat så gick vi bort till bion... såg Beastly m/ Vanessa Hudgens & Alex Pettyfer (även Mary-Kate Olsen:) Fredagsmys !! den va faktist bra så den får ni checka in när den kommer !!! nu ska jag decka tänkte jag.. G'night !:)


NCC

well well well, kom hem för ett tag sen har varit i skolan.. jag tänkte på de, har jag skrivit om vad det e för kurser jag går? jag kanske har sagt de innan men endå tar de igen för er som inte... fatta? haha..

Varje ons i 4v (har bara en gång kvar) så går jag Music Business kurs vilket handlar om hela musikbranchen (vilket ni kanske fatta) vi går igenom allt från publishing deals, copyright, producers till managers va dom gör och så.. roligt att lära sig vad allt de handlar om... de e inget man lär sig på första lektionen precis, men eftersom allt hänger ihop så hänger man med bra tkr jag ;) ... den andra kursen som jag går e varje tors och de e min Acting kurs.. där vi lär oss att agera på scen, få hela den där scenkänslan och lära sig att känna sig säker på sig själv.. vi gör olika lekar och övningar.. vi läser monologues från filmer vi har valt ut (där jag valde från filmen mean girls)... roligaste kursen ever :) man får lixom verkligen vara hur man vill, och de e svin kul att va på scenen hela tiden (:.. denna kursen varar i 8v (tror jag har 2v kvar) tiden går ruskigt snabbt.. efter min musicbizkurs e över så startar jag min Singing kurs. :) ska verkligen bli kul och se vad den har att erbjuda... va de e för lärare? va e de vi ska göra, om vi ska uppträda ngt eller om de bara e övningar vi gör? ingen aning, men ska bli riktigt najs :) längtar.. ska försöka spela in om vi uppträder så ni faktist får höra hur de går !! hade varit lite spännande kanske ..stay tuned(;.


track(s) of the day

Top 5 most played songs right now !



I kiss the clouds on a rainy day

regn regn regn, men va gör de ? lika glad e jag endå !! tror dock sebby vakna på fel sida idag så jag dumpa av honom på skolan sen drog jag till sb och mötte upp french.. satt där ett tag och snacka sen körde jag hemåt.. har skypat lite med denise & skrivit lite med älskade natta:) nu ska jag snart ner och ta lite och käka tänkte jag..

oh, denna helgen kommer bli najs.. whitney jag och busarna ska åka till ett mega stort inomhus badland som ligger typ 1h härifrån..bo på hotel till sön så de kommer säkert bli gott.. Hon sa att hon gärna ville hitta på ngt med mig & barnen över en weekend så ja varför nt :) Paul e ju iväg i LA jobbar& kollar på boxning.. glömde ta med mig lol !



American Idol 2011



Jag älskar country!!
och Scotty McCreery e lätt min absolut fav i american idol, sjukt bra ! han har sån äkta country röst som man bara kan dööööööö för.  hans framträdande nu ikväll va helt klart bäst.. vill bara infomera er !(;


The top is lonely

ja men va gör jag här nu då? skulle decka tidigt ikväll tänkte jag, eftersom jag ska upp tidigt imorgon(halv9, haha endå).. men så hamnar jag alltid här endå,vrf? har endå inget att skriva om juuu.. haha vafan orkar nt!! 

okej jo en sak,  just nu i denna sekunden hade jag velat svina sönder med mina töser där hemma nått så fruktansvärt mkt.  svepa & gasta, de e vi bra på!! GOTT LIVET KAN VA IBLAND !! saknar alla era huen så ni vet ♥


glad tjaj på pascha för 24 år sen !!)f1
 

some days are gold

e de normalt att känna sig over the top en tisdag som denna?  tror de, för så fort solen e framme och värmen e här så kan de inte bli bättre !! fan va glad jag blir..

starta med min fina dagliga pw i morrse, sen vid 4 gick jag en runda igen med whitney och busarna.. vi snacka om precis allt och inget :) ... annars har "jobbat" 3h idag, så de har vatt rätt lugnt.. och nu e de snart dags för efterlängtade Glee :D:D !! bra tisdag detta ..


btw, FYI, jag älskar Two And A Half Men sörjer dock att Charlie sheen precis har blivit sparkad. så ska bli kul och se vem dom kommer ersätta honom med i framtiden?!! kung e han. men sen har han ju osså sneat på livet totalt just nu..kan sä att de går inte bra för denna mannen.. de enda man läser om och ser på tvn e han och hans hue.. de går bara utför tyvärr!!


Youtube track


HAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAH JAG ORKAR NT !!!!! (KOLLA 1.35) HAHAHAHHA


Playlist




open your eyes and tell me what u see


uuuuuunderbara sol !!!mår så mkt bättre när den e framme! 
på med Kwest & Nicki i lurarna & ut på en pw nu:D  KYSS ! 



BOT

Yes då e man back on track nu då ! ingen mer som e sjuk & jag klara mig från den äckliga jävla magsjukan..yeeey.. 

e ledig idag, så ska möta jenni om ett tag och hoppas på att vi drar till cheescake faactory:)har inte varit där änu, kata..strof !! hoppas osså på att väret e lika varmt som de har varit de senaste dagarna.. igår regnade de hela dagen, men de gör absolut inget sålänge jag inte ser att de snöar så e de bra för då avlider jag.!!
l8tor!

Aint nobody as cold as this


I'm crashing, don't know how it happened
But I know it feels so damn good


The moments of happiness we enjoy take us by surprise


mina nya PF jammy pants :))

 



och kolla vad som kom på posten idag :) såg att de hade legat ett paket på sängen ett tag men tänkte inte på de? men sen efter att jag kolla lite mer noga så såg jag att de va ett paket. hahha! men blev glaad, och de va från mami.. hon hade skickat ett litet brev och detta så jag kan baka toscakaka.. min absolut fav kaka ju :) har redan slängt ihop den faktist, gjorde de ikväll med båda busarna som hjälpte till.. och gott va de:D thanx mami :)


Youtube track


KUNG


-

ja men hallå va hände där? mitt förra inlägg har försvunnit ju..
haha ja orkar nt. Im out.
sov gott!


rise and shine

up :)-
klockan e morgon, solen skiner, snön har smällt bort, ska snart ut på en pw och ja jag mår bra!

down :(-
barnen e fortf sjuka, kommer antagligen spendera denna dagen inne med, jag mådde inte bra igår så decka 8pm.


ps. komigen nu våren !


brand new


äntligen ett par sommarskor :)

 
mina fav ringar


nyaste inköpet (:


B E D


sleten tjaj deckar.. gnatt !


track of the day


Willow's NEW song "21st century girl" on Oprah !


Just when you think things couldn't get any worse

härligt detta, just nu ligger jag i sängen på väg att sova och hör båda ungarna spyr i kors precis utanför! så nu e de inte bara sloane utan sebby & även paul som ligger halvdöa.. så har jag precis blivit av med min mega förkylning och nu detta...underbart med magsjuka som går i hela fam uuuuunderbart ! tack

RSS 2.0