I'm free as a bird, and this bird you can't change

Hur ska jag klara av att åka hem sen när de e dags!
ställer mig den frågan minst 20 gånger om dan, men sen tänker jag efter och vet att jag snart kommer va tbx här! Kan inte få nog av detta landet, här finns allt man behöver och lite till. USA e verkligen ett land för sig & NY e den mest  underbara staden jag någonsin har varit med om.. den känslan man får varenda gång man åker in där.. obeskrivlig. Har aldrig mått så bra som jag gör här. 

Jag känner dock att jag e klar som au pair. men de e ju som med alla mina jobb. 1år sen måste jag ut & göra något nytt. älskar att va på resande fot & träffa nytt folk (men tänker på er där hemma alltid). :)

btw, ni kan kalla mig bartender sandy när jag kommer hem, haha .. ska skriva in mig på en bartenderkurs som börjar i september..  änu en sak jag kan kryssa av på min to-do-before-i-die-list ! yeeeeey ;)!!

oh en sak till, jag e rödhårig. menar alltså rödhårig..snyggt e de ! (får bild när jag får tummarna loss).

haha okej en sak till. ADELE . heeelt jävla otrolig .!

law n missu gajs !


hahah älskar han som softar där på sidan)


Before we kiss the other side

OHla !!!
betydligt skönare väder idag, mulet och inte lika lökigt som de har varit.. kan behövas !

helgen bestod av
- filmmys hos emma
- firat clara på en grekisk resturang
- random utgång (hade riiiiiktigt jävla roligt) !
- söndagsmys med emma stranden, mallet & bio

var och såg friends with benefits (justin timberlake & Mila kunis)
den va bra, inget så spec men endå bra. jag älskar såna filmer.
påminde mycket om no strings attached ! men ja klart värt att se den.:)
ett plus var ju att filmen utspelade sig i NYC, jag är förälskad !

nu börjar jag snart. sista veckan innan man drar sig ut på äventyr :)


 pure love !


20

sitter just nu & kollar Rango med sebby (den "nya" tecknade filmen med johhny depp)..

har haft en underbart mysigt dag med mina pluttar.. först kom emma med e på en playdate . vi käka snacka & lekte en massa. sen när dom stack så kom whitney hem så då gick jag o skypa med mami vid datan ett tag.. sen körde jag sebby & sloane till hennes simlektion.. den ligger typ 15-20min ifrån oss & lektionen varar i 10min. hahahha känns lönt! men jodå, hon kan simma nu faktist (; ! stolt man e. efter lektionen stack vi o köpte pizza sen hem..

nu e de mindre än 2v kvar tills man drar till FLORIDA :D ska bli så jävla härligt ! kommer dock sakna mina pluttar extremt mkt! hahha jag e helt nojig.. häromdan när jag var iväg en hel dag, så hade dom hunnit gå & lägga sig innan jag kom hem.. va så jävla ledsen för jag inte hade sett dom på heeela dan! uuugh inte lätt de här hahha..
MEN en sak som ska bli så sjukt jävla roligt, de e ju att jag ska träffa Ina där. hon e ju här nu. i usa. skadat :D:D!!


see u law u !

-


Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground
Like a skyscraper!


B ♥


BEST 21:43 min IN MY LIFE  !!!


For the first time

ojdå ser att folk e här inne o spanar även om de står helt still!

får väll uppd lite kanske ahah .. helgen överlag va lugn. fre job, lör träffa french, mat på stranden med emma, sen bio :) såg horrible bosses ( HILARIOUS ):D jag garva ihjäl mig, tkr ni ska ta en titt på den... sön job, träning.

de e så konstigt för varenda gång jag tränar (springer elr hoppar) så blir jag helt yr, håller på att svimma, får gå och lägga mig ner tills jag kan börja igen.. har varit så länge nu och jag har ingen aning varför? berätta de för paul igår och han sa till mig att jag måste kolla upp de.. så får väll ta och göra de (när jag kommer hem) för här e de sviiiiinit dyrt ju.. men tydligen kan de va jätte farligt så jag ska fixa de dirr när jag e hemma.. för jag måste träna annars blir de inget bra med mitt liv.. haha..

annars då? livet rullar & jag e nöjd :D! har alrdig varit med om en sån här sommar som dom har här. helt overkligt varmt. 40grader och klibbigare än något annat nästintill varenda dag. men jag mår ;)!!

3v kvar sen befinner jag mig i en ny delstat, FLORIDA :D! ska bli kul att komma iväg och se ngt annat :)

haha tror inte de blir mer än såhär faktist. hoppas ni mår där hemma, miiissu gajs..ska decka nu . KYSS !!

såg MC Hammer i stamford på live @5..haha galet mkt folk (för att vara där) så fick bara en bild från sidan..
trodde han hade "dött ut" men ikke(;


Only true friends leave footprints in your heart

 
7/7 2010 
there's not a day that goes by that i don't think of you♥


5

Hej heeeej !
Helgen va kanon, var ju som sagt och såg Beyonce i fre i central park :D:D:D!! kan fortf inte fatta de !
I lör va jag bara hemma o passa dom små..
sön stack jag hem till Pernille där krängde hon jag och jennie pizza och korka upp:D planerna va först att dra till en strandklubb i Stamford, sen bestämmde vi oss för att dra in till NY.. efter mkt om och men så sluta de med att vi stack till strandklubben endå haha.. dyngraka & taggade tog vi taxi dit. fullpackat med folk va där (eftersom de va dagen innan 4th of july) .. vi gick in iaf, fick en massa dricka o shotar, va helnöjd !! sen när lamporna tändes så tog vi taxi hem till någon kommer nt ihåg vem de va... dog lite där hemma sen blev vi körda hem till jennie.. decka på 2 sek, vakna dagen efter utan jennie! hahahahha.


 igår va de ju som sagt  4th of july. dvs. deras independence day (usa's nationaldagen).. som vanligt firas de ju inte lugnt här haha.. på morgonen vid 10 körde jag barnen & paul in till Darien där dom hade en jätte stor parad som man själv gick med i.. whitney skulle egentligen osså med men hon va sjuk så hon fick hoppa de tyvär.. alla barnen satt i sina små vagnar eller cyklade på sina cyklar som va hel dekorerade med en massa vita röda blåa ballonger, flaggor rosetter, allt. och barnen hade även på sig kläder som då hade samma färger (flagans färg).sen när vi hade gått paraden klart så gick man bort till Tilly Pond där dom hade olika matstånd.... även glass som va mest populärt under dagen för de va inte kallt precis.. lätt 35 grader och klibbigare än något annat ! efter 2h där så kände vi att vi var klara så vi packa ihop och körde hemåt. på kvällen vid 6 körde jag in till new caanan och möte emma & emelie.. vi skulle se på fyrverkerierna som dom skulle ha kl 9.. parken vi var i va helpackad med folk,  men de va verkligen jätte mysigt :) och fyrverkeriet va helt gaaaalet fint, de höll på i 30 min non stop. kändes som nyårsafton när alla räkna ner innan allt sattes igång, fast den stora skillnaden va ju dock att vi hade 20+ inte minus haha! det var iaf verkligen rikitgt kul att ha sett de & varit med om de:) 






paraden

track of the day


Hörde denna för första gången igår & har pumpat den 700 gånger sen deess..
knaaaaappt bra ! kärlek


Yesterday was A freaking MAZING

ååååååååh va livet e bra när man får checkat av saker man verkligen drömmer om att få uppleva :D konsterten igår va craaazy! jag sov inte på hela natten som sagt. kl 4 kom sabina till mig sen tog vi tåget in till city 5. taxi dirr bort mot central park. lovar den kön va inte nådig nån stans. folket hade sovit där sen dagen innan så dom la med kuddar och filtar(de var en gratis konstert, så de va nt så konstigt). vi ställde oss iaf och jag bara tänkte "FAN OM VI INTE KOMMER IN, SKA SKJUTA MIG DÅ"  sen när kön börja röra på sig lite så märkte vi att en del av folket började kasta sig över stenmuren som va där på sidan för att komma snabbare in.. så vi gjorde samma sak och sen kuta vi för livet för alla vakter och poliser som kom springandes efter oss hahahhah de va helt galet.. vi hann iaf från dom, upp mot nästa avspärrning som kom lite längre upp.. där stod vi som fångar och bara vänta på att få klättra över nästa staket haha.. sket i de och smög oss in i den kön vi stod i från början fast denna gången längst fram.. och gissa om vi lyckades glida in? hahaha asså sån jävla tur.. sen när dom släppte in oss till scenen så böla jag som en liten unge.. skojar inte.. den känslan att veta att jag skulle få se min största idol LIVE va helt ... sen efter att vi stått och väntat i 2h så kom hon.. ååååååååååååh alla blev helt galna.. jag lovar jag skrek så mkt så jag inte kunde snacka efteråt.. hade verkligen världens bästa morgon, att livet kan va så bra de e läskigt !! ett minne för livet & de tackar jag ingen mindre än mig själv för (; vill man så kan man !!

(fler bilder på faceboken)

efter konserten så hade vi ju bestämmt oss för att ha en heldag inne i NY eftersom vi redan va där.. jag kan sä så mkt som att mina fötter och ben va helt borta kunde inte gå.. min rygg va pajad kunde nt stå. jag kände mig som hundra! men vi gick endå, kunde inte fatta att jag gjorde de! blev dock inte hela dan, tog tåget hem 4. lagom när man inte hade sovit på hela natten.. kom hem decka på TVÅ sek. sov tills 8. vakna gick ner och tog en skinkrulle hahaha. gick tbx somna , vakna idag kl 8. ! härligt va de.


Every Dream Has A Price

klockan e just nu kvart över 2 & jag e sviiiinit trött, vill bara sova men vågar inte.. rädd att jag inte vaknar och missar tåget.. som jag hade cutat mig själv då, får bara inte hända.. jag e helt hajpad, kan inte fatta att jag ska få se min största idol, min förebild:D:D! kan typ inte fatta de !! asså tror ni jag e taaaaggad eller? B fcking eyonce :D:D:D:D:D!! det är i central park vi ska se henne, så hoppas vi får hyfsaf bra plats.. kommer va tusentals folk!!  

skiter i att sova, ska vänta på sabina som kommer till mig 4 ! sen blir de NYC heela dan. lär ju va död imorgon kväll. hahaa.

en annan kul sak..nu varje torsdag under sommaren så har dom live gratis konsert inne i stamford.. man sitter ute vinar ölar och kollar på uppträde... & idag när vi var där så va de förra american idol vinnaren som var där och nästa helg e de MCHammer som kommer, hahah klockrent gissa om jag ska dit (;? !!

Queen B

RSS 2.0