Happy new year luuvies

sista dagen e de här idag.. booooring. men måste hemåt nu, NYC väntar ju på mig :D i can feeelit ! har haft en fruktansvärt mysig, underbar, härligt resa :D

idag släppte dom av mig på fashion mall som ligger inne i SD, inte lite affärer.. jag e pank! har nt mer och sä om dom 6timmarna jag spenderade där, hahah ja jag gick loss !! hitta äntligen min efterlängtade hat :D megasnygg!

satte mig precis ute i lobbyn med en liten mocca :D har även laddat ner en massa Yo Gabba Gabba avsnitt till Sloane, så hon har och göra imorgon på flyget... kommer åka härifrån vid 5, sen flyger vi tbx kvart i 8 (tror jag).. kommer iaf va i NY vid 4pm.. sen får jag ruuusa till Time S där jag ska möta dom andra.. sen e de dags :D sista dagen på hela 2010.. hahah fan asså knappt ångest, men tiden går så jävla fort kanske drf..? men nytt år & nya äventyr :D Gott Nytt, hoppas alla får en en kanon nyår med en jväala massa öööööös!! KYSS !!

picture rain II


bilder på min underbara utsikt från mitt rum och lite av frullen jag käka igår(; yaaami !


Ja som ni ser så va vi på San Diego Zoo i mån (tror jag de va).. jag hade ju liiiite svårt för detta då jag inte tycker om zoo.. men hade en varm och lång dag (:

allting flyter på och allt e fruktansvärt härligt :D jag och paul håller på att övertala Whitney om att flytta hit.. han vill men hon e väll lite sådär (fattar nt vrf, detta e lixom rena paradiset).. sneat? hahah.. iaf vi hittar på en massa varje dag och åker på utflykter och så.. imorgon e de typ sista dagen för sen flyger vi hem tidigt på fredagen.. blööö hade gärnat stannat en vecka till..!! idag e de dock tradigt väder för de ... reeegnar :& gillar vi inte.. men ska bli bra imorgon igen :D nu ska jag iväg och kolla in gymmet som dom har här.. KYSS

picture rain I


hahahah kung om ni inte ser va de står så ska de va "The Ex Had A Better Lawyer"
en hemlös random dude som stod på gatan..tog lite bilder från igår när vi va inne i SD. vi åkte "city trolley" runt och kolla in old town och allt annat som finns & se :D

sen åkte vi till silver beach som ligger i närheten av där vi bor, mega stor... sprang
rundor och lekte med sebby och sloane, tog en massa bilder.. blåste dock rätt mkt, och de va kväll så solen hade nästan gått ner, men vattnet va  faktist varmt ! :)

some pic's


 more 2 come.... (:

Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow

San Diego im heeeeere,wooop wooooop :D Ja asså jag vet inte riktigt var jag ska börja? vi landa i San Diego 9pm igår kväll.. åkte till ett ställe där vi hyrde vår bil som vi ska ha här under veckan sen körde vi dirr till hotellet ! kom i säng vid 12 helt död... de va den längsta julen jag har varit med, i och med att man tar tbx tiden 3 timmar så fick jag asså 3 timmars mer julafton (;haha. kan inte fatta att man precis har flögit 6 timmar genom hela usa, från ena sida till den andra.. detta landet e inte avlångt utan jävligt brett !! en sak som va jävligt skönt, va ju att vi lämna NY precis när det blev snöoväder där.. haha så gott ! åke precis i tid (;
 
ja iaf, bor på ett hotell som heter Loews.. & jag kan ju sä så mkt som att jag har hittat mitt boende för resten av mitt liv!!! Hotel Loews. Detta hotellet e de största jag har bott på och sett... annat än de i rhodos som jag fixa in oss på, hahahahha, flashbacks... helt seriöst, detta e enormt typ som ett mansion hotel hahah ! & jag har fått ett rum för mig själv som e helt otroligt fint med två mega stora sängar & underbar havsutsikt..asså de e helt sjukt så vackert de e...  tror jag har fotat 7000 bilder på bara utsikten och rummet. jag lovar ska lägga in bilderna så fort jag har lagt in de på datorn..  ni kan ju gå in på denna sidan om ni vill och läsa om stället:D  
http://www.loewshotels.com/en/Coronado-Bay-Resort/accommodations/rooms
Hotellet e lixom som ett helt stort område.. i den ena byggnaden är lobbyn & resturangen där vi käkar, där finns även lite olika affärer.. sen kommer där fyra byggnader som då är bara hotellrumen.. sen är där spa, träningslokal, kids room där man kan leka med barnen, tennisbana, & 3 olika sorters pooler plus bubbelpool.. & vi har bara gångavstång till stranden.:D detta kan lixom inte bli bättre !!!

Idag har jag hunnit med och käkat frulle, fruktansvärt god(: sen tog jag barnen och drog bort till en lekplats som ligger vid stranden.. lekte där och på stranden i några timmar, hade mysigt :D sen hemåt till hotellet och vila lite... gjorde v oss sen hoppa vi hela fam in i bilen för att åka runder lite och kolla läget:) börja med att vi körde till en jätte känd golfbana som var svin stor.. efter de blev de subway för käk.. sen bort till en strand som va amazing!! där va fullt med berg och sten och på dom la de sjölejon:D haha så söta dom va. allting va så fint. vi klättra ner och kolla och sen klättra jag, sebby & paul in i en grotta fullt med vatten & stenar. döfräckt va de !! efter att vi hade varit där så körde vi och kolla på snuksigt rika och stora hus som la där runt omkring.. sen styrde vi oss tbx till hotellet..  

Whitney ringde precis och beställde mat upp till mitt rum så nu ska jag käka min ceasersallad, sen ska jag hoppa in i duschen.. ikväll ska W&P ut och äta för dom firar sin anniversary 2 day:) så de blir att jag och busarna myser i mitt rum med tv och sen deckar dom... sebby ville sova hos mig ikväll så vrf inte :) 

love !


track of the day


Här har ni den största orsaken till varför jag e så glad & längtar till Nyår :D (ser detta klippet från dreamgirls varje kväll typ innan jag sover,hahah) jisses att få se Jennifer Hudson live, hon e otrolig & den rösten ! aaah blir galen. Hon & Beyonce e mina största favvs!!!

The best Gift is to be living to see another Day

gud gud gud vilken bra start på dagen :D Julafton idag och vi öppna paketer vid 8.. jag va helt chockad, fick en massa grejor av familjen. bla en halsduk från barcelon,två tröjor, choklad, smycken, nagellack, läppglans, strumpor, presentkort på nagel&spa och de bästa en kvälls teaterkurs på NYU :D:D så underbara !! ja tror jag fråga dom 7 gånger om de va på allvar? hahah .. sen får jag denna resan till Cali med (fast de va bestämt sen innan jag kom hit). men asså just nu i denna sekund e jag nog lyckligast i världen ! tack(:   nu ska jag fortsätta packa ner de sista, fixa huet och sen gå ner !! btw, whitney gjorde risgrynsgröt bara för jag berätta att vi käkar de i sverige på julafton:) haha söt ! kan ju osså berätta vad jag gav fam.. sebby fick Hot wheels cars, en scooby film & en spiderman/batman bok.. & till sloane gav jag en stor Elmo bok, kritor som hon kan rita men när hon badar & hårspännen (eftersom hon alltid har de i sitt hår).. sen till W gav jag ett presentkort på pedikyr & manikyr, P fick ett presentkort på en Golfbutik eftersom hans nyårlöfte är att börja spela på allvar nästa år(;.. plus att dom fick en "fri" dag av då jag kan passa barnen!! så  snääälll jag e (; hhaa. lägger in lite bilder från morgonen sen(; KYSS 


When you’re happy like a fool, Let it take you over


Fina klappar under granen, myyyys :D

Då var den ena julafton över.. som jag skrev innan, de har varit en helt vanlig fredag och jag har äntligen packat vilket jag helt hade glömt ! hahhaa.. har varit flitig som en räv nu dessa senaste timmarna faktist.. fixa även naglarna själv innan, döläckra blev dom ;) asså jag kan ju sä så mkt som att jag e redo för cali nu!!!! taaagga :D:D

kan inte fatta att jag ska till Caaaaalifornien/San Diego:D:D äntligen kommer jag till andra sidan usa, som jag har längtat:) ska bli så kul !!! vi ska hälsa på pauls (pappans) bror där, shoppa, äta & bara leeeeva :D kommer säkert inte kunna sova ikväll, hahah...under denna veckan när jag e där så kommer de va 9h skillnad från mig till er... just an note ! 

Innan när jag va nere och lämna julklapparna under granen så snacka jag lite med whitney om julafton.. vilken skillnad de e endå.. dom blev helt chokade när jag berätta att vi fira julafton idag, vilket dom inte kunde förstå eftersom jesus föddes den 25:e! ja vrf gör vi de lixom? ingen aning.. sen sättet vi firar de på e så olikt.. dom förbereder med kakor & mjölk som dom sätter ovanför den öppna spisen (eftersom han kommer de hållet) sen går barnen och lägger sig.. så när dom sover så kommer tomten och käkar och dricker sin mjölk... sen lägger han alla klapparna under granen, lägger presenter i deras julstrumpor och hänger även upp massa polkagrisar på granen och i julstrumporna som barnen då kan äta på julafton... och dom öppnar presenterna alltid på morgen (kl.8  sharp i denna familjen)....ja nått i den stilen går de till.. så dom träffar lixom inte tomten som vi gör i sverige. ni ser ju själva så olikt de hemmifrån, säger dock inte att de ena e bättre än de andra.. kul när man får uppleva ngt annat :) så nu e de bara ngra timmar kvar till min julafton(: 

sen när jag kommer tillbaks e de nyårsafton, och de firar vi i NYC :D ska först hem till Emma (en annan svensk tjej som bor 5min ifrån mig) där jag, hon och Emelie ska va innan vi beger oss in till NY.. ska ut och äta, sen efter de ska vi bort till Times Square & se the famous ball drop.. och och och och och vi ska även kolla på en massa uppträdde.. Ke$ha, Taio cruz, Avril Lavigne, Natasha Bedingfield, Jennifer Hudson, Ne-Yo, Train, Mike Posner, Willow Smith, Jason Derulo, Far East Movement, La Roux, & Drake... JAG GRÅTER !!! helt seriöst när jag läste de så börja ja böla!!! kommer asså bli den bästa nyårn någonsin.. detta e lixom som en dröm för mig, att få fira nyår i USA i NYC med en massa uppträdden från bla artiser som jag aldrig trodde jag skulle få se live!!! fan e svin glad nu asså :D:D:D livet e verkligen underbart bra ! som jag har sagt innan, jag vet att de finns både dåliga och bra dagar.. och dom bra dagarna e UNDERBARA !


A very merry christmas to u from me


GOOOD JUL TILL ALLA DÄR HEMMA !!!
ha en underbart mysig jul ♥

här känns de inte precis som julafton solen skiner, känns som en vanlig fredag (vilket de e här med )! snälla skicka lite julmat på posten mami! hade uppskattats om inget annat...

ska iväg nu om ca 10min med emmelie (svensk SKÅNE tjaj :D) handla min sista julklapp och käka lite julmat "kinamat" haha vadå då ? får ju fira julafton på ngt sätt;D


Dougie time !!


hahahahha iaf 0:21 där har ni den efterlängtade dougiedansen (; hahah enjoy !


track of the day


time foooor some dougie ..kommer ihåg när jag hörde denna första gången, men då va  den inte lika rolig att lyssna på, hahah ? kan sä att jag går loss i bilen till den nu!!... btw, jag ska slänga in ett litet videoinlägg på mig när jag kör lite dougie;D  hahah, just for u guys !!!


craving for skittles


jag käkar ju inte godis, fråga mig inte vrf ? de e inget nyårslöfte eller så men de "frestar" lixom inte mig om jag ska uttrycka mig fint, haha.. de e inget fööör moi!!! men så kommer man till americat, inte bra! dessa skittles godisarna käkar mina ungar varje kväll typ och dom e svin goda... men de får inte bli en vana för mig bara !! oooppsi.

nu ska jag lyssna lite på rir's underbara låt california king bed och sooova! ledig imorgon wooop wooop. ska dock ut och köpa julklappar vilket jag inte gjort än ! aaah blir knäpp... KYSS !


track of the day


Knappt taaaaggad man blir när man lyssnar på denna !
ös rakt av.


the greatest performer that has ever graced this planet

Att en man kan förändra världen genom sin musik e helt otroligt !
Lyssnar man på dagens musik, så handlar den mesta musiken om sex drugs n rock n roll! nä men typ och jag säger inte att de e skit nu bara för de, men Mj's låtar handlar lixom om att stå upp & göra sig hörd, att man ska våga säga ifrån.. de handlar om krig, svält, hat och om hur vi männsikor behandlar vår värld & varandra! hans låtar berör verkligen alla, både vuxna & barn. vilken musikstil man än håller på med eller lyssnar på pop, rock eller rnb de kvittar.. alla kan ta del i hans musik. när man startar en gammal låt som man kanske inte hört på några år så får man den "åh-just-de" känslan, men startar man Mj's låtar, så får man en massa massa tankar i huvudet och man vill bara spela hans låtar om och om igen.. hade jag fått leva en dag i någon annans kropp så har ni svaret här, helt utan tvekan!! Han fick verkligen folk att lyssna och öppna upp ögonen..  utav alla artister så har han haft de största hjärtat som han dela med världen!

 He and his music will live on forever!


W


sitter & kämpar som en gast för att kunna göra så med mina fingrar,
men de funkar ju inte hur jag än gör? antingen e de jävligt onormalt att
kunna göra de, eller e de jag? kvittar vilken hand..teeeeesta då ! fixar ni de sä till...


We gather together for christmas

Då har jag precis avslutat denna dagen då.. familjen/släkten kom vid 2 (eller ja har ingen aning va klockan va faktist, haha men vi sär 2)..sen hälsa jag på dom och presentera mig, bla bla bla ja ni kan de... efter ett tag blev de käk.. hahah om man kan kalla de mat. först åt vi tomatsoppa och en laxsoppa. sen själva "maten" va tre olika sorters pajer? och dom va lika stora som en liten tallrik? hah fattar ni va ja menar då? alltså inte stora.. och sallad till de.. haha wth! och sen efterrätten va äppelkaka &  pumpkin pie och glögg som jag fixa så fint! men ja menar. tur dom inte äter så mycket för hemma hade de aldrig räckt!!! kan lugnt sä att man sakna dom hemalagade köttbullarna, prinskorvarna, rödbetsalladen & aaaallt de där? men detta kan inte ha varit julmiddagen för jag vet att man ska ha kalkon och en massa massa annat. så nästa helg när de e julafton, leeeeeverera tack! hahaha...anyw ska ner och ta ngt och äta nu, hahah fortf hungrig ju!
lite bilder jag tog innan alla satt sig..

laugh it off and you'll live longer

"HAHAHAHAHAHHAHAH vet du vad jag kom tänka på precis!!! när vi skulle. hahhahaha vänta HAHAHAHHHAA. när vi kuta som djur för att hinna med tåget i dk.. hoppar på precis innan dörrarna ska stängas och ser mia utanför och vi skriker " KOM IGEN MIA SKYNDA SKYNDA" och hon bara gastar "JA MEN JAG HAR FASTNAT, FÖRFAN JAAAGAA HAR FASTNAT" så ser man hon slita med sin väska...HAHAHHAHA JAG DÖR !!!!"

skrev de till angelica på fejjan innan!! hahahaha dör varje gång jag tänkte på de.. kan berätta kort va som hände.

de va jag, angelica och mia som var på väg hem efter rhodos resan och vi skulle ta tåget från dk till sverige. så va jag och angelica där uppe och gjorde ngt? så ringer mia (som e där nere och kollar när tågen går) och säger att de står ett tåg som ska gå NUUU!! skynda..sså jag och angelica kuta ner och kasta oss in i tåget medans mia står kvar med sin jävla reseväska och data väska som har fastnat i den vagnen som man sätter sina väskor på ! hhahahahh vi börja skrika "KOM IGEN MIA SKYNDA SKYNDA" och så ser man hon slita som ett jävla djur och bara "JA MEN JAG HAR FASTNAT,  FAAAAAN FATTA JAG HAR FASTNAT" HAHHAHAHAHAHAHHA TRODDE JAG SKULLE AVLIDA!!! ni som känner mia. kan ni se henne framför er irriterad som en jävla råtta, slitandes i sina väskor och bara gastar som en man.. HHAAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAA !! skulle filmat de.. äh de ögonblicket går fantomen till historia...tack mia !! FYI hon hann med (;.. som jag garvar just nu !!!
 btw, hahah nog fräna brudar, saknar er ♥



wishing every moment froze

jag är en flitig liten räv!sant sant... sitter just nu på Dariens bibliotek och gör en massa nytta:) drog med mig datan så klart, haha...

slutade jobba 2, barnen va sjuka idag så vi hade lite "julmys" hemma. ritade teckningar och lyssna på julmusik. får faktist ha lite julkänsla nu, de e ju trots allt dec månad och 8dgr kvar till julafton! fan va mkt jul de blev, hahah..Skulle egentligen till ikea men blide ikke så... istället blir de att hitta på ngt med french när hon har slutat lite senare.. 

sa ja föresten de att hela tjocka släkten kommer nu i helgen och "firar" jul.! haha okej inte tjocka för så många blir vi inte .. men endå ngra stycken. joddåsatte första julmiddagen här på sönd, ska bli kul och se vad dom käkar(;..och om ni undrar vrf vi firar de denna helgen så e de för vi sticker ju till San Diego på Julafton!!!snart snart snart.:D helt skadat att de e ett nytt år om bara ngra veckor.. tiden går ju knappt fort eller så!! hela 2010 snart slut, ångest? haha lite kanske.. nä men de ska bli kul att starta ett helt nytt år här i usa, längtar spec till sommaren kommer här! hur underbart?:D jaja får börja med julen nu, hahha... saknar er aaaallla! KYSS

HAHAHAH asså bara koooooolla på henne! som jag älskar de huet & som jag bara vill att hon ska komma hiiiiiiiiit!!! älskar dig min underbara galning! en puss om dagen från mig, glöm inte de mami!

track of the day


:D:D:D


Give as good as you get


här har vi vår söta lilla gran, busarnas julstrumpor OCH min den grönasköna:) fick den idag faktist (inget jag hade räknat med) men jodåsatte!:D dösnälla! ska man få grejor i den nu varje dag eller vadå? hahaa jag kommer springa och kolla iaf!  ska decka nu. (: KYSS

track of the day


kaan.inte.sluta.lyssna.på.den.   så jävla härlig låt :)


pic's


här e lite bilder på hur jag har spenderat min dag(: och även en bild på snön som har kommit(haha inte alls mkt men lite e där iaf)..först va jag som sagt på panera, sen börja jag joba vid 12. lekte med slone nere i källaren (där dom har sina leksaker).. sen när sebby sluta så stack vi bort till ett ställe som heter Kids U..för han skulle testa på Gymnastik.. medans han va i rummet bredvid & gjorde de så lekte jag och sloney i de stora leklandet (som ni ser) ... (: . kul va de! när sebby va klar så drog vi hem, käka, kolla tv och sen la jag dom..ska kolla Grinchen som går nu, knappt längesen man såg den!(: KYSS missu

she brings awesomeness to a whole new level



Willow Smith, läääätt den skönaste 10 åringen som finns!!!


Panera


sitter just nu på panera och myser med datan & en mocca :)

det har snöat inatt tydligen, när jag skulle dra ut imorse så va de vitt? haha helt kansigt väder, först e de typ "varmt" sen nästa dag e de snö.. ooookej! mysigt e de iaf & se på! KYSS !

Replay button broken(;

track of the day


cozy feeling !


Everything i do, i do it big !








Love and Other Drugs


Jadå var och såg denna ikväll,
thumbs uuuup:D!

känns som jag har varit överallt idag. först stack jag & whitney till en skandinavisk butik som har lite grejor från sverige! liten söt butik. jag hitta dock inte mkt, köpte typ glögg för att visa dom va de e och lussebullar. de va fan gott med nybakade lussebullar och mjölk:D dom gilla de! sen rätt bort till gymmet. fixa lite där. sen vidre till Greenwich som ligger typ 15 min från oss. snuskigt rikt ställe där många celeb's bor. jag trava runder där ett tag på stan. fick äntligen med mig ett par döläckra vinterskor hem :D dom vanligaste (eller typ enda) vinetrskorna man har här är uggs! alla från vuxna till barn har dom.. jag bestämde mig för att jag inte vill ha ett par vanliga uggs för jag gillar inte dom.. de blev ett par uggs fast en helt annan sort :D helnöjd! efter att jag hade spenderat ngn timme där så körde jag till new canan där jag mötte upp french på sb:D sen rörde vi oss vidare till stamford.. bio och sen dirr hem..helt död. nu väntar sängen. KYSS !


xmas decorations


efter att vi hade varit ute och käkat igår så körde vi och kolla lite på husen som e här runt omkring.. jag försökte fota inifrån bilen, och dessa va typ dom som blev bra? hahaha.. ska gå en runda sen ikväll och fota med tänkte jag. för de e helt sjukt va dom kan pynta! de huset som har den textem Merry Christmas, va med på nyheter häromdan.. jag har inte med hälften av deras pynt, de e riktigt riktigt mkt!! döfint e de :) men ja jag ska försöka få bättre bilder ikväll så ni får se..KYSS !

Jingle Ball 2010


Kan inte fatta att dessa artisterna är ca 50min från mig just nuuuuuuu !!!!!! och jag e hemma? när jag ringde härdomdan och skulle fixa biljett så sa hon att de var slut sålt.. kan ni fatta, jag dog. vrf boka jag inte bara första gången jag såg de på nätet?nä för då trodde jag att de va i london?(fråga nt) vrf vrf vrf....går och lägger mig !natt.


Forever 21

Hade vi haft Forever 21 hemma, hade jag varit pank varje månad, just saying!
bästa affären någonsin.. dom har skor, väskor, smink, partykläder, vardagskläder, träningskläder, jackor, smycken, underkläder, allt för riktigt bra priser :D äh vet inte vad jag skulle gjort utan den affären här! typ de enda stället jag går loss på;D hade velat visa alla mina kläder därifrån men orkar inte hahah.. ni får se när jag e med på en bild eller ngt?.. annars ikväll så e jag ledig men ska ut och äta med familjen för dom bjuder ut mig :) så söta! så see uo foks.


Forever 21, bjuder på en bild inne i affären i NY :)

I've known it all my life

Hello out there, can u here me? 
it's either go big or go home, 
I just got one thing to say to u,
this time i'm gonna Go Big
keep in mind!

 


Luuuuvies


vill bara sä att jag tänker på er där hemma , alla!
luuuviies, I love u guys:)!


.

okej sista inlägget men kolla i början av "check it out" låten när chingen går loss och bara vrålar CHECK IT OWTA! HAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHA e de bara jag eller?


track(s) of the day


Denna e så härlig att lyssna på, jag börjar alltid dansa hahah !
cheeeeeeeeeeeeeeck it out (;


Cheryl Cole's
nya låt...
bra, dålig, små seg ballad? njaaaa den går faktist att lyssna på!


I don't wanna just survive I'm gonna hit the road I'm gonna drive

Körkort i usa: cheeeeeeeck!!!:)

jadå kamma hem de idag, så nu e de färdigt, rätt skönt att ha de gjort ! okej måste skriva om hur de gick till för mig att ta de här.. först kom jag till DMW (där man gör hela grejen).. stod i en kö i ca 2h bara för att lämna in ett par papper, de tog ca 10 min att gå igenom.. sen skicka dom bort mig till en annan kö där jag skulle sitta innan jag fick gå in och skriva mitt prov, satt i 1.5h och vänta på att få komma in.. gjorde provet som tog ca 20min max.. 25 frågor och man fick ha 5 fel.. efter att jag hade klarat de så fick jag ställa mig i ytterliggare en annan kö där jag skulle boka min uppkörning.. denna kö tog också 1.5h innan jag kunde beställa en tid och de tog 5min.. allt detta hade kunnat ta max 2h om dom hade haft numerlappar där på de stället. ett tips.. hahah helt insane..tycker de e bra att dom har drop in men inte på de sättet som dom har de på, när man hade kunnat göra allt så mycket smidigare? gjorde iaf uppkörningen som tog ca 20 min...haha de sjukaste e endå att man kör inte ut på motorvägen...då undrar jag vrf? en sak som dom kan få plus för e iaf att man behöver inte vänta en vecka på sitt körkort här utan man ställer sig i receptionen och tar en bild, sen fixar dom ihp körkortet där vilket tar ca 10min.. färdigt och klart :D kändes konstigt när jag körde upp , för jag har ju kört hela tiden nu när jag har varit här så de känndes inte som en uppkörning riktigt för jag visste ju i princip vad som väntades. men iochmed att de va allvar allvar så fick jag köra lite bättre än vad jag brukar, hahah annars hade jag väll fått göra om de 1000gånger om (; kiiiidding, ja e duuuuktig. men när man har kört ett tag (2 år nu, jiiiises tiden går)  så har man fått in lite dåliga vanor på vissa saker som man gör..anyway i made it:)en annan rolig sak e också att min älskade french tog sitt körkort igår, hennes första så de va svin bra:D blev riktigt glad för hennes skull!!  KYSS !

Nicki Minaj at Lopez Tonight


Okay jag har lyssnat på denna låten hela dan idag (vilket jag ska forts med)!! finns fan ingen som hon, hennes texter e så klockrena...
I told u riri is a bomb, but this one here is a freaking beast!


no I'm not lucky I'm blessed

igår och idag har jag bara varit allmät seg & svin förkyld ! men de har gått endå..  Vi fira lille Sloanyponny som fyller 2 idag :D så jävla söt e hon, dööööör.. jag köpte ett Elmo pussel med alfab på... eftersom hon e besatt utav den lille röda filure fick de bli ett sådat (; kom en massa gäster, vi beställde pizza, käka elmo tårta och en massa cupcakes, kan de bli bättre (; mina favoriter ju... sen när dom drog så hjälpte jag till och lägga busarna och nu ligger jag här lyssnar på gudinnan Nicki Minaj,loooooove her !!!..  

kan inte riktigt fatta att de e december redan. snart julafton,mys.:) vi har fått upp vår söta julgran så nu känner man att de närmar sig.... första julen & nyår man inte firar hemma, dock lite trist..imorgon blir de en långdag, händer en massa känns de som..  take care <3


Elmo says zuuuuuup? (;

track of the day


 
She's a bomb ! 






Jay Smith


har hört att de går bra för Jay där hemma ! kunde man väll nästan räkna ut när han hade sin audition, så jävla grym! satsar han 100 efter idol så kommer han lätt bli stor stor!! och de sjukaste e endå, jag såg att Perez Hilton twittra denna videon och där han skrev "This is so amazing!!!" endå kul :D!!!  just a note.

start now, and go with love, courage and confidence

okej en liten uppdatering nu då..
fre: spenderades hemma, förkyld och allmänt seg.. passa busarna på kvällen för w&p var ute.. decka framför avatar så helt ok! 

lör blev de en dag i älskade NY.. åkte in för att sjunga sen gick ja runder lite och kolla.. asså de händer alltid ngt nytt där. när jag hade gått runder ett tag så hörde jag musik från andra sidan gatan, så klart va jag där på 2 sek för att se va de va.. då visa de sig att de va några random dudes som dansa till mjs låtar.. sjukt jävla duktiga va dom.. jag filma hela fadderullan ;) där va en som såg xakt ut som honom, samma hår näsa hue allt.. läskigt, hahha! ghaaa älskar att bara gå där inne, och kolla på alla folk & allt som händer... lovely lovely city:) .. 

iaf efter den turen där inne så stack jag hem, french ringde och fråga om jag ville hitta på ngt. så klart ville jag de, så jag mötte upp henne inne på mallet i stamford. sen gick vi runder där lite och efter de bestämde vi oss för bio :D längesen nu.. kan sä att jag såg en film som lätt ligger högst upp på min lista just nu, Burlesque! fyyfan man hade nästan glömt bort hur jävla bra Xristina aguilera e, eftersom hon har hållt sig borta ett tag, när hon fick sin unge och så.... när hon börja sjunga i denna filmen. assså jag va så hääääär nära på att börja böla... vilken röst, helt otrolig! vet inte om den har kommit ut i sverige än? om den har SEEEE DEN !!!!!! om inte, vänta tills den kommer och SEN SE DEN DIRR!!



idag va har jag gjort då?.. just de, jag va med om min första hanukka (staving?) french familj e judisk och man firar inte jul då utan hanukka, tydligen.. så dom bjöd in mig där på deras lilla partaj som dom hade. kul och se hur de gick till, hade ingen aning va de va.. har bara hört de ordet en gång och de va när jag kolla på OC en gång i tiden,hhhaa. allmän bildad, va e de? käka god mat, härligt umgänge och hade de bara allämnt trevligt.. sen stack jag hem vid 8.. har duschat och nu ska jag deeecka. fryser riiiiktigt mkt. kylan har verkligen kommit hit. de e ingen snö eller så men de e svin kallt endå.. så nu e de bara och pälsa på sig!!!! och en dag nu i veckan ska jag gå ut och ta kort på alla husen här för de e helt otroligt va dom kan pynta.. har aldrig sett så mkt julpynt och ljus som de e i vissa trädgårdar..

ps , bilder på allting kommer, har inte installerat de programmet från telefonen så jag kan lägga in bilder.. har en massa random bilder som jga vill lägga in. fixar med de imorgon.. decka nu.
take care ♥




RC NYC


tror jag lägger upp denna istället för de jag filma igår,jag kolla precis på min video och ni hade inte kunnat se vad e för ngt jag försöker filma, hahaha;D

  • Susan Boyle
  • Mariah Carey
  • Sherly Crow
  • Josh Groban
  • Jessica Simpson
  • Annie Lennox
  • Katherin Jenkins
  • Charice
  • Kylie Minogue
  • Jackie Evencho
  • Radio City Rockettes

detta e dom som uppträdde igår :)


Life is about living, Enjoy every second

woooooppa! igår var jag med om en utav dom bästa dagarna i mitt liv! Jag hade sett på internet att de va dags för Rockefeller Center Christmas tree lightning och jag ville verkligen dit. snääller som min host mom e så fick jag ledig tidigare på kvällen så jag kunde åka in och se de.. så jag fråga french om hon ville hänga med men hon fick tyävrr inte ledig.. så jag drog in själv.. tog tåget kvart över 5 (för de börja 7) .. sen gick jag bort mot rockefeller center.. de va sjukt mkt folk och nu menar jag riktigt mkt.. där va lätt över 1000 personer och lille jag med moccan i högsta hug,haha.. såg inte ett piss först för alla stod uppe på varandra.. men när de börja så hade jag lyckats trycka mig fram så jag såg allt :D:D:D den jag såg mest framemot att se var Charice Pempengco utan tvekan.! har följt henne och lyssnar på henne enda sen t visa mig hennes video klipp när hon sjöng med Celine Dion på MSG. trodde aldrig aldrig att jag skulle få se henne live, helt sjukt underbart va de :D där stod jag själv bland tusen pers med kanon väder, lampor som lös upp hela NY och bara njöt av att få se henne sjunga, höll på at börja böla!! såg även Mariah Carey, Susan Boyle, Kylie Minogue, Jessica Simpson mm... min rygg döda mig men trots de så stod jag upp i 4timmar helnöjd:D stod med några tjejor från Canda som jag hitta där i smeten efter ett tag:D jag försökte även fota men de gick inte att fota upp mot scenen för min kamera sneeea, så jag filma en massa istället..! (kan se om jag kanske kan lägga in de sen)..


klippet jag har lagt upp innan på henne när hon sjunger med Celine Dion at MSG..


och låten ja tror alla känner till med henne och Iyaz ! :D

och just de från en sak till en annan, jag klara mitt teori prov på körkortet igår, weeei;) bara körningen kvar sen done! andra körkortet man tar, hoppas de inte behövs fler nu...så seeeegt! men glad att jag gör de, för jag vill faktist ha de :)

sen om ni vill veta va jag hittar på just nu så kan jag berätta att jag sitter och kränger mina Goldfish chocolate och kollar på de video klippet som jag la in igår...HHAHHAHA jag avlider varje gång jag ser de.. och när jag inte ser de skrattar jag endå bara för att jag tänker på de.. vilket hue!

ja ni får ha de så bra mina kära underbara läsare (vilka ni nu e).. :D take care♥


RSS 2.0