track of the day


BÄSTASTE LÅTEN !!!!!


Darlin' you got enough for the both of us.


26

Midsommar va awesome :) firade först inne i NY på dagen. det var sånt midsommar firande där. sen tog jag och emma tåget hem till Pernille (dansk au pair) där vi skulle fira Jennie som fyllde 20 :) . blev god mat och massa hävande . sen stack vi ner till stamford där hon hade bokat bord till oss. mötte upp lite folk där shota drack gasta och hade oss. de bästa va endå när jag blev bjuden på en tequila. jag sa ta en tequila SHOT och möget kommer med ett fullt glas med tequila, hahahha så sjukt! tog taxi med emma hem till mig. började laga mat , haha sen decka vi hårt.

lör körde jag först emma hem sen hem själv och gjorde v mig. körde och hämta jennie sen stack vi till White Plains. där är ett mall där som e svin stort. vi lyckades fastna i en hiss, svettigaste stunden i mitt 21åriga liv. den gick riktigt sakta upp till högsta våningen sen bara släppte den.. blev sviiiin rädd trodde på allvar att vi skulle dö.
hoppa ut ur den dirr när dörrarna öppnades.. phuuuuuu läskigt. iaf vi fortfsatte vårt lilla handlade , blev bara två saker men de fick va nog.  sen efter de körde vi hem till mig, gjorde v oss. sen bort till sabina en kompis som bor i stamford. hon hade födelsedagsfest så de va bara och korka upp.. svepte där sen drog alla ner till stan. in på en mexikansk bar och drack gott. sen dansa vi resten av kvällen på ett annat ställe (glömt namnt). hem rätt tidigt till jennie och decka.

idag hade vi ställt klocka på 10 för vi skulle på pilates 11. haha vet duktiga. men så klart blve de inställt, snyggt. så vi stack till ett dinner i stamford istl och krängde haha..efter de va jag fet och belåten så jag körde hem. fixa lite med tvätten sen kom emma och emelie och hämta upp mig. bort till stamford bio och såg Bad Teacher. riktigt bra, se den :D nu sitter jag & väntar på att fam ska komma hem typ. kommer väll säkert snart. sen ska jag glo BET award ikväll kl8, ett måste.:D


Bad teacher


va precis & såg denna på bio.
 så jävla bra:D


A little piece of me

oj jaha var ska man börja..

- jag e nu 21 sledna år (fylla i sön)
- hade världens mest aweesom(aste) bday någonsin :D:D
- dinner limo och en helt gaaalen utgång i NYC, lätt bäst
- vädret e underbart bra här
- I love my kids so freaking muuuuch !!!
- saknar er där hemma
- har köpt årets bästa party väska
- har varit i farten och handlat en massa goa kläder
- shoecravings just nu 

btw, måste berätta om årets tågresa som jag hade i lör, hahha!! först somna jag till och bara vaknar av ett sånt ryck och börjar vråla i hela tåget: WHERE IS SEBBY? och jossan bara : va? vem, va sysslar du med sandy? jag: WHERE IS SEBBEY, SEBBY MY SON! HAHAHAHA & hela jävla tåget bara kolla på mig.. asså sen bara vaknar jag till liv, och typ börjar asgrva... har skrattat åt detta sen dess. för er som inte riktigt hängt med så e ju sebby min lillkille här i familjen. men varför jag börjar gasta om honom bara så, de undrar jag fortf!! sen efter de när jossan och lisa hade hoppat av tåget på sin station så va de ju bara jag kvar som väntade på att jag skulle få hoppa av... och då lyckades jag såklart trilla..tåget stanna på en station, och då trodde jag att det var min så jag ställer mig upp helt yr och skulle kuta ut för att inte missa de.. då lyckas jag trilla bakåt och slår huvudet i golvet. alla som satt där skulle hjälpa mig och fråga hur de gick men ja bara, im fine im fine sen skulle jag av (trodde jag).. hahah insåg sen när jag precis skulle hoppa av att det stod greenwich på skylten vilket inte var rätt.. så jag fick gå in igen och sätta mig, hahahha lite så jag jobbar !!!

helt underbart bra helg & nu väntas de en ny !  fam ska åka iväg imorgon till en vingård så dom e borta tills sön så jag kör solo heeeela helgen :))

på fredag e de ju midsommar och de firar vi med poolparty och jennies födelsedag :)! fast först på dagen ska jag emelie och emma sticka in till NY & ha picnick i parken.. ta med mat/vin och bara gosa där :D

eeeh litet inlägg detta blev, hahah !!!
nu ska jag decka, jag tänker på er där hemma kyss.



Oh btw
, Graaaaattis till körkortet min sköna höna:D:D:D!!! "bättre sent än aldrig" brukar de ju heta (; du e så bra, lawu♥!

 


17

haaaaj på er alla glada, jag lever fortf för er som undrar (;!
händer grejer hela tiden tkr jag, så jag hinner inte uppdatera. dagarna flyter på och de e varmt varmt varmt. idag fick vi dock de sjukaste vädret. de öste ner, blixtra åska och hade sig men de va endå riktigt varmt..plus att blixten slog ner och kapa av grannens träd, så de ligger grenar i hela vår trädgård. inte okej!! sen har vår frys slutat fungera märkte jag idag och vår ena kran har pajats helt så den läcker. katastrof med andra ord hahah. okej kanske inte riktigt så farligt men när allt händer på en och samma gång blir de lite mkt..

men som sagt allt flyter på och jag älskar livet helt enkelt!! imorgon blir de att jag sticker med s&s på deras fotbollsträning, sen hem och möter upp ludy.. köper lite booze och sen möter jag upp emma. sticker ut och äter tsm och sen drar vi hem till mig och börjar tagga inför kvällen :)) 10 möter vi upp resten av gänget inne i NY på grand central, sen hoppar vi in i limon som jag beställt. kör oss på en tur medans vi blir fulla i baksätet. sen droppar han av oss utanför klubben som vi ska till ! ska bli svin kul, längtar :D hoppas på en sjuhelvetes kväll ! sen så klockan 12 e man äntligen 21, så jävla härligt!!!

nu ska jag decka, min nacke e inte okej idag. jag stod och svinga på huet framför speglen igår så den e pajad idag, hahahah!! G'night luuvers (:

 


Even a gray day, is a good day

Jaha planen idag var att jag & emma skulle sticka in till älskade city,. men de sket ju sig så fort man vakna och såg att de regnade ute... va hände där? blev svin förbannad men de gick över när vi istället bestämde oss för att sticka till mallet. vi gick där ett tag för att hon skulle hitta ett par partyskor, men de blev inget med de, haha.. efter mallet stack vi till target och sen till Darien Nail n Spa! det blev att jag tog en fotmassage där och emma en pedikyr. lite egentid måste man faktist få.. jag tycker att varenda människa faktist ska ge sig själv tid och spara ihop lite pengar för att någon gång gå på spa. man e så snål mot sig själv och tänker att de e så himla dyrt. säger inte att man ska springa och göra de varje dag men sådär var 3 eller 6mån e ju aldrig fel. man mår så mkt bättre efteråt. jag tog fotmassage och de kostade 100kr- lätt värt de ! de va faktist första gången jag gör ngt sånt, dock inte min sista ! något jag verkligen behöver är massage massage. för min rygg dödar mig (har problem nere vid svanskotan) så de vill jag verkligen spara ihop till en dag.. men men tycker inte om att klaga, finns folka som har de värre. 

efter de sen så körde vi hem till emma's place och såg Just go with it. jag såg den på premiären här men eftersom hon inte hade sett den så blev det den, och mig gör de inget för jag älskar filmen:D skrattar alltid lika mkt ...när den sen var slut så bjöd dom mig på grillat & sen glass. så vi satt där och krängde och snacka en massa med hennes fam, riktigt mysigt:) ! vid 11 rulla jag hemåt & nu sitter jag här redo för att inta fosterställning.  g'night:)


l will never lose cuz i'm living my life

Idag blev de först gymet på morgonen, sen stack jag hem till emma. hämta upp henne så körde vi till Cheesecake factory. krängde riktigt mkt & blev mättast i världen.. sen rulla vi bort till ett mall som la där bredvid, bara dyringa affärer dock. folk kolla på en som om man hade gått vilse när man gick in på Tiffanys tex,hhaha .. iaf efter de så körde vi bort till stranden vid oss.. gick lite där och snacka, men myggen käka upp en totalt så vi drog vidare hem till emma. hiva av henne sen körde jag hemåt.. verkligen en lagom & hel- mysig dag:)!

och inatt kom whitney & paul hem så jag träffade dom idag:).. prata lite och så.. sen fick jag en liten present från deras resa. ett brunt läderarmband som var riktigt snyggt. dom e verkligen hur söta som helst:))! (har inget foto på de så ni får se de en annan dag)..

Emma på CF

Horseshoe crab, en sorts krabba som finns här i vattnet, riktigt creepy
ge mig.

mobilbilder. inte världens bästa upplösning men får duga ;)! kisses.


Own the night

Stort grattis till alla er som tar studenten idag. vilken dag/natt ni kommer få:D Jag kan själv inte fatta att det var 3år sen jag själv va full som en kastrull och stod och vråla "FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN FYFAN VA JAG E BRA"!! vilka minnen, ge mig :D!



Mitt fina hjärta fyller 6 idag!! sjukt va tiden går.
lawlawlawlawlaw.


You're on my win list

Jag har såna dagr jag tänker, orkar jag blogga idag. svar NEJ! därför de står still här lite då och då. har annat kul för mig än sitta vid datan.. men nu har jag lite tid och uppd iaf,!

har inte hänt ngt extremt precis, jag bara njuter av dagarna och värmen som vi har..

idag va jag först med sloane på hennes simlektion, efter de stack vi till stranden och sen hem:)... vi krängde en hel melon, sen la jag henne så hon fick napa.. då kom sebby hem från skolan så vi softa på baksidan. jag har världens härligaste 4a åring, han e smartare än alla er jag känner looovar ! 

btw,
som jag bara önska att jag fick lägga in bilder på busarna, fatta så roliga bilder jag har, hahah... welle well ni får nog se dom en vacker dag ! tills dess får ni nöja er med mina random utvalda bilder från dagarna som gått.

sushi med dessa två härliga filurerna:)


beachen med emelie


min hemmagjorda smooothie, behöver jag säga mer !!


track of the day



4

Amen hallåja, tag sen man skrev nu kände jag...   
igår va jag ledig heeela dan. först på morgonen så drog jag till french. poolhäng hos henne, riktigt härligt :) de var jag och hela frankrike typ hahah. kände mig riktigt duktigt på franska när jag åkte därifrån kan jag sä.. stack hem duschade & packa väskan för att dra mig vidare hem till jennie. vi fixa oss lite sen tog vi taxi ner till stamford och möte upp en norsk tjej Renate (stavning?) .. stack till ett suchi ställe som tydligen e svin billigt. jag skulle smaka de för första gången i mitt liv. har alltid sagt att de typ inte e ngt för mig,(men eftersom jag aldrig smakat så var jag tvungen att testa).. håller mig fortf vid de jag har sagt för de va ju förfan svin äckligt ! näätack. lyckades göra bort mig totalt inne på resturangen, va annrs lixom hahha! efter att vi va klara där så gick vi bort till en mexican bar.. drack världens starkaste margarita någonsin men den slank ner rätt bra. gott att jag kamma hem den gratis, och i tors när vi va ute så bjöds de på öl(;.. sen iaf stack vi till en annan bar där vi dansa och shotta loss hela kvällen.. haha där va en riktig bjuvar mamma som ragga sönder på jennie..lovar hon sprang efter henne hela tiden och skulle dansa.. så jävla sleten, haha ... men ja jag hade riktigt roligt :)!!

idag vakna jag upp hos jennie (världen goaste säng utan tvekn). hon skulle jobba så jag körde dirr till sb och köpte mig en frappe.. satte mig på biblan (mitt andra hem för tillfällligt).. skrev ut lite papper och så sen körde jag och mötte upp emelie.. vid 3 körde vi hem till mig och gick en runda, sen sa jag hejdå till whitney och paul som nu har åkt till london..paul ska jobba och whitney hängde med för lite semster & shopping. kommer hem på tors .. så nu e de jag och nana som styr och ställer här hemma..  rätt skönt och bara va själv med barnen faktist :)

nu ska jag hem till jennie och glo film. hoooon väntar så ska kuta .. Kiss kiss

It’s never too late to do the dance of life

1 juni (enligt sve tid) just nu ! då e de bara 18dgr kvar tills man fyller stort här i staterna :D så gott de kommer bli, äntligen kan man gå ut lagligt. man behöver inte känna sig  som 16.. fatta segt de e om man inte är 21 i detta landet. visst mina utgångar har varit sjukt jävla roliga men de ska bli så kul att äntligen få kunna gå ut inne i NYC uutan att behöva oroa sig om man kommer komma in eller inte. menar man åker ändå 40min liiiiiide segt om man då inte kommer in, hahhah! så nä de ska bli jävligt skönt faktist.. trodde jag aldrig att jag skulle längta tills min 21 års dag (; så kul de ska bli.. men sen samtidigt... så gammal jag blir nu. ugggh inte bra detta hahha ! 

 
haahhaha älskar denna bilden, kolla katten !! crazynight.


RSS 2.0