weekend uppd

okej dags för en "liten" uppd..
Fre var jag ute och gick med slone och sebby vid skolan som ligger precis bredvid oss. hade mys där ute i snön & i solen. de sjuka va att de va varmt varmt men endå va de riktigt mcyket snö... vi klättra iaf i snöhögar och hade oss:) sen tog jag de bara lugnt med familjen och så:)underbart snälla !
 
bild: busarna och högar med snö

lör
var jag först och sjöng och de gick bra bra bra:) sen blev de gymmet & de e så skönt och va frisk så man äntligen kan pumpa igen! så skönt och bara sticka dit varje dag och bara köra sitt :) ja sen efter träningen så körde jag hem till sara som också bor här i darien..blev tv, mys med hennes vovve och en massa snack. på kvällen drog vi hem till jessica som bor i stamford.. de va sara jessica, jag och två andra svenska au pairer.. de roliga va att både jessica och carro som va där kommer från hässleholm, så de va kul & höra lite skånska(; sen den andra tjejen jenny som e från stockholm hade spelat handboll innan så vi snacka en massa om de.. sen när dom hade vinat & ölat klart så körde jag dom down town.. skulle jobba dagen efter så jag får ta igen de nästa gång (;  riktigt kul va de iaf, och den bilfärden ner asså helt galet.. tror hela stamford hörde när vi kom, hahaha..
bild:carro,jessica,sleden & jenny..

sön jobbade jag först ett litet tag sen körde jag o sara till mallet. köpte lite behövande tröjor, hitta ett par döläckra sommarskor och ett par svarta boots som var på rea. fick dock inga utav dessa skorna med mig hem !!! men de kommer . så härligt nu när forever 21 har fått in massa massa sommarkläder :D vill ha allt ! våren och sommaren e verkligen min årstid !  iaf efter en behövande runda där inne så gick vi ut och käka på cosy, lika underbart gott som alltid :) sen var vi också inne på en liten typisk amerikansk 60tals resturang.. riktigt sånt som man ser i filmer. så mysigt va de, med en massa old songs som spelades.. lite senare på kvällen blev de bio.. vi såg black swan med natalie portman. den va... bra men endå weird? svårt att förklara man måste se den för att fatta ngt.. så se den sen när den kommer ut.. men jag gilla den, natalie och mila spelar riktigt bra i den ! jag e en riktig biofantast här men de e bara för alla nya filmer som kommer ut:) ett måste & se ju, plus de e billigare än hemma och gå på bio så varför inte;D 


bild: sara & hennes typsiska cheese and fritze..

idag
har jag tränat och jobbat. en enkel och bra dag:) 
tänkte på de precis, gud va tiden går...redan 1a februari idag,aaaaaa galet. jag har snart bott här i 4a hela månader.. läskigt men jävla kul:D:D night luuvies!


-

hela mitt inlägg om helgen och allt försvann precis. helvetesahdhajfhsjfekf gaaalen!  så får bli en förkortning: UNDERBAR HELG tack alla ! uppd mer imorgon.. Kyss & god natt


Winter Wonderland


Vi har fått riktigt mycket snö nu!!


Don't Take the Little Things in Life for Granted


Unbelievable story !


tears come streaming down your face when you lose something you can't replace

gud vilken natt:/ vakna upp med en helt nerdränk kudde av tårar.. som alla andra nätter så har jag drömt om min andra halva.. de går inte en natt utan att jag tänker på henne men denna natten va extrem för allting va så verkligt. jag drömmde att hon kom viftandes på hela kroppen bärandes på sin lilla röda snutte som jag gav henne en gång för x antal år sen.. jag drömde att hon fick sitt "ryck" som bara hon kan få när hon blir helt till sig och kutar runder... jag drömde att jag la i min säng och som hon alltid brukar så krypper hon upp till mitt huvud och lägger sig (eller på huvudet haha).. jag drömde att vi va ute i snön och hon va helt galen för hon älskar de.. drömde också att hon satt och stirra på mig med den blicken som bara hon kan ge en och jag bara börja garva, hoppade på henne och puusssade henne... Fan va jag saknar henne!! fy att missta en familjemeddlem och en del av sig själv... jag tror ni som har hund förstår att dom är mer än bara en hund, dom e lixom hela ens värld (iaf min)...jag tror på att allt som händer i livet har en orsak men man kan inte alltid förstå varför de händer ! Jag har från början haft en känsla av att detta inte riktigt stämer, why all of a sudden? nä de gör ont.


V♥


Constantly work towards your goals

små små ord kan få en att flyga högt och aldrig ge upp !
tack.


vm live


gott att dom sänder handbollen live på tv4play:D mindre kul att dom förlora, så nu väntas frankrike i semi... aaaaa olidligt spännande detta !!!


Red is the new black


glömt lägga in en bild på min hårfärg ju, hhah!
rött & sött ;)


Dreams are real, dreams do come true

upp & hoppa ny dag :)  snöar som vanligt när man vaknar dock, vill bara att de ska sluta för de e så seeegt ! värme tack... och min förkylning gör de inte bättre. men den håller faktist på att släppa nu, whooho! ska snart köra iväg och fixa lite och kanske möta french senare (beror på vädret) eftersom hon fick hoppa in och jobba igår så blev de aldrig av att vi sågs på kvällen..sen måste jag även öva på en låt som jag ska sjunga för min sånglärare i veckan.. har inte börjat än, haha snabb.. notera att de e på italienska jag ska sjunga och opera typ haha fyfan får jag ligga i... men de ska gå bra ;)
 
ps. prata lite random med Whiteny igår om va jag ska göra sen när mitt år e slut här..  och hon vet ju att jag inte vill åka hem & jobba, skaffa lägenhet och hela dedär (inget negativt menat) utan jag vill fortsätta & satsa på musiken.. vi prata och hon ska hjälpa mig så blir allting som planerat så bor jag inte hemma i sverige länge när jag kommer hem från detta året (: hatar att va hemlighetsfull i bloggen tycker de e rätt lame.. men vill inte sä något förens de e säkert. de e ju trots allt några månader kvar så mer om de i framtiden... tar en dag i taget & njuter :D take care ppl♥


track of the day


Brittans nya låt  !
Jag är inget fans när de gäller hennes musik men de e lite ös över denna. plus i kanten.


im hot cause i'm fly


dessa kläningarna köpte jag när vi va i cali, underbara !
I can't wait for summer 2come:)


IKEA

igår blev de först att lisa&jossan kom till mig, sen körde vi till norwalk.. där va en stor affär med en massa grejor.. allt från kläder till heminredningsgrejor.. jag köpte inget spec bara en scrapbook.. trodde dock aldrig jag skulle äga en sån men jodå satte nu ska de klippas och klistras.. eller ja sen. efter de blev de IKEA i new haven.. blev för mycket av de goda för mig tror jag.. för när jag gick där så va de enda jag kunde tänka min gammla rävlya.. guuuud va jag sakna den.. tänke på när jag precis hade flyttat in och jag gick loss på IKEA och handla hem en massa... flashbax !! btw, fattar inte de här med svenska köttbullar, dom e inte ens goda, nä då tackar jag för mamis köttbullar dom enda jag käkar faktist hemmagjorda och goda :) jag tog typ pommes och kycklingfile? haha inte så jävla gott..efter att vi hade gått där ett tag och jag hade fått handlat hem kuddar till whitney som hon behövde så körde vi hemåt.. lång men härlig dag, tackar vi för :).

Idag blev de först att jag droppa av sebby på skolan sen begav jag mig till stamford men de va så kallt så jag höll på att dö. det är den kallaste dagen på hela året idag, -20 tror jag whitney sa att de va! aaaaa kallt.. så jag hoppa in i bilen igen & mötte upp french på starbux istället.. tog en mocca sen skulle hon till skolan så jag körde hem.. vi ska ses ikväll igen efter att jag har slutat :)


seize the day

skön dag/kväll igår :) stack först och färga håret & de blev riktigt snyggt ;) (kommer bild looovar).. sen körde jag till mallet (sällan) hahaha och mötte upp lisa & jossan... jag handla dock inget denna gången för vi skulle bara mötas där.. vi gick till cosy för att käääka :D satt där och snacka ett tag sen bestämmde vi oss för att sticka hem till lisa. först körde vi inom affären och handla lite dricka och vaniljmunk, haha. sen hem till henne där vi kolla film bla. American Pie (hur längesen va de nt man såg den, haha) & sen jag hjälpte dom att färga håret..vid halv 1 körde jag hem svin trött.. tack för en mysig kväll :)

nu göra v mig
snart stamfrod (ska kolla en sak)
sen vidare till IKEA hoppas vi på :) 


tvungen att fota denna i affären, liten ?

hahah knappt snygg !

Lisa och hennes scrapbooking 


٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

mega mysig kväll med lina & french :D åt först på cosy sen shoppa jag hem två tröjor på forever ofc ;) sen blev de den efterlängtade filmen.. fyfan i hela helvetet va bra den va ! asså döbra...när den kommer där hemma, va först i kön säger jag bara..:D jag skratta från de att filmen starta tills eftertexten kom.. hahah så jävla bra va den! och ashton k e hunk...

bjuder på en trevlig bild, min ceasarsallad, yaammi;)

ska decka nu, e helt snorig i hela huet och mitt finger blöder helt random .. haha va hände där?  night ppl, love !


It's a grey but wonderful day

snö.regn.förkylning.fryser.kallt.trött. men jag e lika glad endå:D !

just nu ligger alla i huset och sover typ, haha förutom jag som sitter och nördar här. i vanlig tur så blev något inställt idag pga av snön som kom under natten.. denna gången va de sebby's simmlektion som blev inställt. hahahhh asså ja... när folket får reda på nyheterna att det ska komma snö eller snöstorm här under natten så flyr alla till närmsta affär och handlar hem massor med mat i konsverburkar precis som om de e världens undergång på g! hahahah..

slutar nu 5 sen håller jag helg :)ikväll är bio ett måste, ska se den nya filmen med Natalie portman & Ashton kutcher. så härligt :) blir nog att man tar något & äter på cosy med.:) 

ps. var och fixa tid till min frilla imorgon, så halv 2 ska man bli snygg:D första gången jag färgar mitt hår hos en frissa, ska bli kul..(; missu guys  



-

Förkylning på G, greeeeeat !


There can be miracles, even Though hope is frail

http://www.aolnews.com/2011/01/19/kidnapped-baby-carlina-white-reunited-with-parents-23-years-late/
kolla denna länken, såg de precis på tvn efter idol. kan skriva kort .. detta hände 1987 då en mamma åkte in med sin lilla bebis (3v gammal) för hon hade fått feber..då är där en "sjuksköterska" som skulle ta hand om barnet över natten.. men nästa morgon när mamman kom för att kolla till sitt barn så va ungen borta. då visade sig att denna "sjuksköterskan" inte va en sjuksköterska..Idag är tjejen 23 år gammal och hon har ett helt nytt liv..

vissa kallar de tur andra kallar de mirakel ! läs de


American Idol 2011


JAA då va de dags. ikväll e de premiär för American Idol 2011 :D:D:D klockan 8 (15min kvar bara) kommer jag sitta spikad!!!aaaaaaa kan knappt vänta, haha taggad !(; .. kolla in vilken jury de e detta året, helt galet.. Steven Tyler J.LO Randy Jackson  & så klart hosten Ryan Seacrest:D


PB

sitter på älskade Panera just nu och nördar vid datan :) så mysigt. älskar att dom har trådlöst internet överallt var man än är... min rygg e inte helt ok idag, ont ont ont.. men de får gå, orkar inte sitta hemma en dag till, going nuts ! idag är sebby hemma från skolan, han e tydligen "sjuk".. jaja jag börjar vid 12.30 så se vad denna dagen har att bjuda på :) livet e ju nästintill underbart ! förutom ryggen, men de man inte dör av brukar man ju sä ;) ! .. stålkvinnan ..

only in america

roliga bloggen ? haha så jävla slö på att blogga.. men får uppdatera nu känner jag..

Dagen börja bra jag skulle inte börja "jobba" (tycker inte om att skriva jobba egentligen för de känns inte riktigt som att man jobbar, haha well well) förens 2. busarna va hemma från skolan idag eftersom alla skolor va stängda pga snön? hhaha asså de har jag inte riktigt fattat, varför ställer dom alltid in skolorna så fort de har snöat under natten? de e inte ens mycket snö som kommer, helt otroligt.. dom tycker de e jätte mycket?. hel konstigt. vägarna e lixom bra , jag var ute och körde imorse och de va inga problem, men nä för dom e de precis som om de e katastrof hahah.. men ja menar dom e arbetsnarkomaner här så fattar inte vad dom gör med sina barn isf om dom då inte har nanny eller au pair? jag berätta att hemma så ställer vi inte in skolorna pga av att de har snöat, de ska mycket till isf !! men ja amerikanare, söta & underbara på sitt lilla sätt ;D!!

iaf dagen börja ju bra men sen blev de sjukhuset för min del..jag skulle ställa mig upp efter att jag hade suttit ner ett tag vid datan, men jag kunde lixom inte ställa mig rakt upp för min rygg låste sig helt.. så där stod jag, och ooont gjorde de? har ingen aning vad som hände skulle ju bara ställa mig så gick de inte. hela ryggen på vänster sida va helt låst.. så efter mycket om och men så ringde jag whitney så hon körde mig... när jag kom dit tog de typ 10 min sen va de klart. han kom inte fram till något så men han tror jag har överarbetat mina muskler (burit för mycket) eller ngt? de hade jag kunnat räkna ut själv, hade inte behövt betala 700 spänn bara för att få höra de !! helt otroligt så dyrt de e att gå till sjukhusen här.. dom har så knasigt system här så de e sjukt.. de e som whitney säger i detta landet så bryr sig dom som styr och ställer inte sig om folket och deras hälsa (folk dör för dom inte har råd att gå till sjukhuset)... sorgligt men sant...ja jag fick med mig några tabletter hem men konstig som man e så käkar man inte tabletter (håller mig till naturens under) hah just sayin'.. så jag har vilat 2h känner väll mig lite bättre, kan iaf sitta och stå rakt nu...men de kommer såna kramper då och då, hela sidan av ryggen bara drar ihop sig och jag e tvungen att typ "krypa" ihop..  hatar att va "sjuk" så drygt och bara ligga och glo.. but im only human !

blev ett långt inlägg men ja så har min dag sett ut.. hoppas på en bättre dag imorgon :)


Spotify



glaaaaaad jag e nu, äntligen har jag fått tbx mitt älskade spotify igen efter 3månader !! dom har ju inte de här i usa (än), håller på att lansera de här... men jag har fixat nu, så äntligen har jag de igen.. goooooott ! thanx denise (;


Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it


Giving up is not an option for me


Lovely day

igår drog jag hem till lisa som bor ca 15min irfån mig.. träffa två nya svenska au pairer, riktigt trevliga & roliga:D stack dit vid 6 och då hade dom börjat tagga.. de va utgång i NY som gällde men jag hoppa faktist de för jag va ikke fixad & jag hade inga kläder med mig.. .så tar igen de nästa gång(; hade iaf svin kul med dom.. dansa vina och hade kul.. idag har jag varit iväg med emma hela dagen.. haft en upptäckar dag? haha eller vad man ska kalla de.. varit överallt.. först kom hon och hämta mig så drog vi till stamford.. till ett ställe där med massa affärer och jag kamma hem en väska.. som va väldigt behövligt.. en stor stor väska som man kan ha när man gör weekend resor och så:) så slipper man asa med hela sin stora resväska, ahha som jag gjorde till W.DC... sen körde vi till mallet, kolla lite,sen bort till norwalk där jag fick med mig världens snyggaste skor hem;D döläckra !! sen dropa hon av mig vid halv 6.. så har varit iväge hela dan, mysigt :) nu sitter jag och kollar på älskade älskade Golden Globe !! :D yeeey.. tänk att få gå där på red carpet, vilken dröm(man får väll önska)!!...  

btw, älskar min MJ tröja :D

track(s) of the day


knappt längesen man hörde dessa. kärlek !


everyday is a surprise

har fixat och trixat lite med designen här på bloggen och nu ger jag upp för ikväll, men endå nöjd (; pallar egentligten inte ha blogg, haha så fatta inte vrf ja la ner tid på de.. för lite att göra kanske ? troligen.. vill ta bort bloggen men får se... skriver endå inte så mkt om vad jag har gjort om dagarna för de pallar jag nt, har ju bara min underbara musik som jag lägger upp(; så kanske blir min lilla musik blogg istället,hahah.. nu ska jag ner i källaren och trampa cykel, måste träna bort tårtan jag käka.. skojar inte om jag säger att jag krängde mest.. blööö mår riktigt illa nu (men gott va de) ;D... btw musik inlägg nästa (; !!

rise and shine

flög upp vid 7 idag för ungarna snea sönder precis utanför min dör sen snea whitney för hon va orolig att dom väckte mig, hahhah riktig kaos...vaken e jag iaf (trots att jag inte börjar förens 12.30) men jag e lika glad endå (; jag ska umgås med french nu vid 10, möta upp henne och hitta på ngt kul... sen börjar jag ju som sagt halv 1 till 4.. sen håller jag helg ;) blir även saft och kaka idag , för W fyller ju år, congrtz :D ska försöka sticka iväg och fixa frillan idag med, och sen nästa vecka ska de färgas, yaammi (;

btw, käka pepparkakor igår för första gången på riktigt länge, tror inte jag har ätit de på något år nu.. inget jag måste ha men W hade tydligen köpt hem de till mig för några veckor sen.. de hade ju jag glömt såklart haha, så hitta dom i skåpet igår (; hela familjen älskar de, för dom har bara ätit sån mjuk pepparkaka..

kolla texten, sebby fick sin delad i 3 bitar igår helnöjd haha söööööt ! men jag ska inte sä så mkt, min delades i 3 bitar två gånger & jag jubla hahaha...

track of the day



I came to win, to fight, to conquer, to thrive
I came to win, to survive, to prosper, to rise
to fly..


only in america

bara helt random läste jag om barnledighet i usa & då slog de mig varför så många familjer i usa skaffar antingen nany eller au pair... I Usa finns det ingen lag som säger att man får betald barnledighet utan det beror helt och hållet på (staten man bor i) hur länge man har jobbat och om företaget som man jobbar för har anställda som kan hoppa in & jobba.. man kan då få ledigt 3 mån (obetalt) sen har man troligen rätt att få tbx sitt jobb igen men inte alltid helt säkert..i vissa familjer så kan mamman va hemma med barnen typ som hemma fru för mannen kammar hem så dom klarar sig. men sen finns de dom familjerna där båda måste jobba och då blir de att dom lämnar sitt lilla spädbarn (allt ifrån 6v)  antingen till en au pair/nany eller dagis! rätt sjuk lag enligt mig, men ja what to do, what to do? stort plus till sverige där man slipper detta.. tänkte de kan va kul för er och veta..(:


-

åkte till sb imorse och tog en mocca med sara.. hade en massa att prata om eftersom vi inte har setts på x antal veckor.. med jul nyår och allt så har de varit svårt, men nu så :) hon åker ju hem till svea land nu i feb, då hon har varit här i ett år.. tiden går ! de måste kännas tungt, jag fruktar för den dagen jag ska hem redan, hahaha vadå ångest ! efter sb körde jag hem, la sloane och sen kom sebby hem från skolan.. han hade en playdate så jag nörda framför datan medans dom lekte.. sen va de dags för kids u (den inomhus lekplatsen,) träffa emelie där, så bra för hennes unge har fotboll där och sebby har gymnastiken så vi ses där varje tis nu :) kul och ha ngn och snacka med.. de va min dag idag gott folk.. jag e flitig klapp på axlen för jag uppdatera, hah ! ska njuta av min celb crush hunk  Bruno Mars nu! take care fokks!

underbart god middag idag, kyckling, sallad & linisar , yammi !:D va tvungen


11-1-11

okej som jag har nämnt innan, jag e ingen bloggre.. skriver lite då och då när jag känner att de har hänt ngt lite extra spännande i vardagen, hahah eller ngt ! eller så slänger jag in inlägg på musik, youtube klipp eller något annat kul.. orkar inte riktigt skriva om vad jag har gjort varje dag.... ibland slänger jag in inlägg på vissa saker bara för att jag senare ska kunna gå tbx och se de.. så lite blandat e de nog här.. läs med nöje (;

bara för de ska jag skriva om idag..
vakna vid 8, börja halv 9. körde sebby till skolan vid 9 sen begav jag mig till target (köpcenter).. handla ett födelsedagskort efetrsom whitney fyller 37 på fre.. köpte ett kort och en chokladask, svin svårt och veta vad man ska ge nu när de precis har varit julafton och allt ju! så de får toppa..efter de körde jag och träna 1h och sen hem.. käka, och sen kom sebby hem från skolan 2. så då passa jag dom till halv 4 sen sluta jag.. skypa med denise idag . och som alltid la jag på golvet och garva, hahahha så störda ! nu blir de tv, data och sängen på en gång.. KYSS !


track of the day


lyssnat på denna ett tag nu..låter dock lite som alla hans andra låtar, men endå kan jag inte sluta pumpa den, haha .. enjoy !


I want this forever

"liten" uppdatering om helgen!
fre jobbade jag först till 12, sen stack jag och sjöng & efter de stack jag och träna..sen passa jag busarna igen på kvällen så de va mys..

gick upp 7 på lör helt yrvaken.. tog tåget in till NY.. hoppa sen in i taxin och begav mig till NYU för min a-taste-of-acting kurs! kan sä att de va svårt och hitta där, för de e inte en byggnad. haha och ja bara hoppa in i en taxi och sa "kan du ta mig till NYU, typ" och han bara var i NYU? ehja de finns väll bara en tänkte jag, men sen fatta jag vad han mena.. de va svin stort och byggnaderna la lixom inte bredvid varandra.. förstår varför detta e en utav det största universitetet i usa.. biiigi!. iaf hoppa av vid biblioteket och sen fråga jag dom var jag skulle gå & som tur va så hade jag hamnat i rätt byggnad direkt så slapp leta.. vi va ca 20 st i gruppen...där va folk i alla åldrar, från min ålder upp till 70. kul och träffa nytt folk som kommer härifrån! verkligen en helt underbar dag.. var där från 10 till 5 så en heldag.. lärde mig massor, och jag fick en inblick i vad de verkligen var...hade glömt hur de va och sitta i bänken igen & allt de där, men denna gången va de kul? kanske för att jag gjorde de jag verkligen älskar, och man fick göra en massa saker hela tiden.. hoppa runder, och bara gå loss ...först kände man sig mega löjlig när man bara släppte allt skrek och hoppa runt som ett freak, men sen bara va de så jävla kul för man brydde inte sig:D.. (de va en utav övningarna som vi hade, haha).. vi jobba mycket med självförtroendet och att våga stå på scen... vi fick ett stycke ur en film sen para vi ihop oss två och två.. öva på de stycket och sen framförde vi de till dom andra, som sen gav oss p&n kritik ! lärorikt & jag va helnöjd med läraren, super :)...

efter kursen och allt va klart så tog jag tåget till stamford, där french hämta upp mig. blev maaat på världens bästa cosy. enda stället som jag verkligen älskar, tar alltid min ceasersallad där :)yammi! fick med mig ngra snygga kläder hem osså (; döläckra. en långklänning till sommaren som va helt.. asså ja ! bra och köpa sommarkläder nu , rea rea haha.. efter de mötte vi upp en annan tjej som också är från frankrike, stack och såg Little Fockers... den va inte meega bra precis, rolig helt klart men endå seg.. har inte fått så bra kritik..sen åkte vi hem. eller ja jag och french körde vilse när hon skulle lämna av mig, haha.(drf man alltid ska ha en gps i detta landet, jag hade seriöst inte klarat mig utan min)..byta sen så jag fick köra och efter en timme så hitta vi hem. helt slut. decka vid 2.


idag har de inte hänt mkt. nördat framför datan och skypat med mina pinglor denise gånger 2(: har alltid lika kul när jag snackar med er, snackar alltid i timmar när vi skypar & jag dör varje gång, haha.
s- jag hör inte dig denise, jag hör inte dig.
d- nudå?
s- nä!
HAHAHAHHAHAH knappt fail!


track of the day


G' night !


I'm Walking in a winter wonderland


Ja som ni ser så har vi ju fått en hel del snö.. de e mega mysigt såhär nu när de e kväll och de lyser upp hela gatan.. men de räcker att de ligger så kanske 1-2 dagar sen kan de va bra ! vet också att ni har harft massor massor med snö där hemma.. inte klooookt ! hahaa.

dessa bilderna (förutom den sista) är från en park som ligger i närheten utav oss. jag gick där med busarna igår.. dom hade kul, kasta is-snöbollar på den dammen som har frusit till is.. sen tog vi en fika, och sen blev de biblioteket. mysig & lagom dag(;..


dessa tre bilderna tog jag när jag precis hade kommit hit typ.. de e i samma park fast då med mycket varmare och skönare väder !! ja tack!

track(s) of the day


Ja men hallå de va inte igår man hörde dessa låtarna.. hahaha ohlord, TLC va ju ett utav min favorit grupp när jag var liten.. kommer ihåg när jag sjöng exakt dessa två låtarna hela tiden !.. flashbks!


Homeless man w/ golden radio voice


heelt otroligt, måste lägga upp den här med ! man ska aldrig ge upp sina drömmar, kolla bara här! från att vara hemlös till att bli upptäckt på gatan i ohi..nu jobbar han på olika radio stationer.. hans år starta inte dåligt precis!


You can always be what u want to be

sommaren var e du, behöver dig nununu!! gillar egentligen inte att längta för året går fort endå, men just nu vill jag bara ha sommar och korv stroganoff ! ja jag skojar inte, korv stroganoff står högst på min villa-ha-lista-2011 ! för just nu består min vardagliga mat av avocadosallad och tortillinsar (vilket jag älskar) men får nog börja variera annars kommer jag nog spy över denna maträtten i slutet på detta året, haha !

idag har de bara varit lugnt, lämna sebby i skolan vid kvart över 9 sen begav jag mig till gymmet och pumpa!hahah fff..(; efter de bar de hemåt, käka avocadosallad & tortillinisar (sa ju de) hahah.. sen spendera jag min tid med älskade youtube & twitter innan sebby kom hem.. 

Whitney har skrivit in mig på Norwalk CC nu:) man måste studera 6 credits(tror jag de e) om man ska bo här i ett år.. man kan välja bland en massa ämnen.. de finns även sån au pair kurs där man typ åker iväg med en massa au pairer över en helg till niagara falls, washington, boston yadayada... låter faktist roligt men jag valde sångkurs och teaterkurs:D:D ska bli så sjukt kul!! dock segt att de inte börjar förrens i mars tror jag de va, men de kommer de kommer (;.. och på lördag morgon ska jag åka till NYU, där jag ska gå min teaterkvälls kurs som jag fick i julklapp..:) ska bli kul att se vad den kursen har att ge även om de bara e en kvällskurs. e fortfarande så tacksam för denna presenten, sjukt! ja nu får jag decka så jag orkar upp imorgon..har varit lite små seg sen vi kom hem från cali.. take care luvies !

track(s) of the day




Jaaadå, de e country ni ser här. inte bara rnb och dunka dunka som pumpas från min data. har alltid haft en speciell kärlek till Keith urban, älskar han & hans låtar!!.. och Brad Paisley e kung ! :) mjoodåsatte .... enjoy !
Ps. kolla på "dansarna" i Brad's video så ser ni underbara Taylor swift (:. note.


track of the day


pumped this all day ! 
kommer alltid vara en fav låt


a new fresh year is here, make every day count

vilken mys söndag de har varit idag. jobbade ett tag först, sen vid halv 6 mötte jag upp french på starbucks inne på mallet.. har inte träffat henne på länge nu ! hade en del gossip att dela (: sen stack vi på bio och mötte upp lisa (en svensk au pair).. french va trött så hon skippade filmen.. så för mig och lisa blev de den nya 3D filmen Tron Legacy.  inleder de nya året med något jag inte gjort förut...hah sant faktist första gången jag såg en 3D film..döcoolt ju(;!!


De e asså helt sinnes så mkt jag verkligen älskar detta landet! att man kan förälska sig i ett land så mycket.. jag saknar alla där hemma, de går inte en dag utan att jag tänker på er, men jag e så glad att jag har de så bra här & att jag verkligen trivs så bra som jag gör ! hade utan tvekan kunnat flytta hit, bo & leva. vilken dröm! vem vet va framtiden har att bjuda på (; ett nytt år nu med en massa äventyr & möjligheter... imma make this year one of the best year ever ! remember to start with love

new year's resolution



My new year's resolution is all about trying new things and make it successful !
So let's make this new year GREAT (: !


Life is a celebration of new beginnings

Välkommen 2011 säger jag då!

igår va verkligen en upplevelse & en mycket låång dag! gick upp 5, vakna till liv, körde till flyget. va hemma i kalla snöiga NY vid 4.. sen tog jag bussen från flygplatsen in till Grand Central.. va där 7.. gick bort till Rockefeller och mötte upp 3 andra au pairer.. sen gick vi bort till Time Square.. eftersom vi va så sent ute, så hade dom redan stängt av så man inte kunde gå in mot time square så vi fick gå runder och fråga alla poliser var man skulle gå för att kunna se något..dom sa till oss att den enda vägen som vi kunde komma "in" på och få höra men inte alls säkert att man kunde se va nere på 58e gatan om inte längre ner, för de kom folk hela tiden.. och de va på 47e gatan allt hände .. så de va jätte jätte jätte långt ner. de enda sättet som man kunde komma igenom grindarna vid poliserna var om man bodde på ett hotell där inne och hade kort som man kunde visa, så då kom vi på den underbara ideen att linnea (den ena svensken som var med oss), bodde på ett hotell (fast inte där).. men hon hade ett kort från hennes hotell som vi visade upp.. efter lite prat så va vi INNE :D:D kunde inte fatta de ! alla fyra kom in också hahha... man ska alltid pröva, de enda man kan få är ett nä (;!! så där stod vi inne på Time Square HELNÖJDA en liten bit ifrån scenen och perfekt så vi kunde se när bollen släpptes :D:D asså de va verkligen en upplevelse att stå där.. folk som stod där vid oss hade väntat i flera timmar och vissa från morgonen för att få den platsen.. vi kom dit halv 8, vilket e räääääätt så sent och bara hade sån tur:D! där va asså 1miljon personen runt Time Square den kvällen, haha rätt sjukt! kunde knappt fota där eftersom alla hoppa, dansa & dom blå ballongerna va överallt i luften ! hahah.. dom spruta ut 1ton konfetti när klockan slog 12 över hela platsen, och på alla skyltar så stod Happy New Year, gaaaalet va de:D så fint !!! försökte ta några bilder & även filma en massa......  amaaazing night !






här e lite bilder bla på bollen (som e mega liten, ni kan se den ovanför "Toshiba" skylten), sen på nedräkningen till 12 slaget, konfettin i luften och sen bilder på folket överallt !


RSS 2.0