If you love me then, thank you. If you hate me then, screw you


lugnt att jag inte e som alla andra?.. har varit inne på victoria's secret store xantal gånger nu. och inte en endaste gång har jag köpt några drop dead underwears ! nä för istället har jag köpt en parfym och antibakteriell gel(som förövrigt luktar svin gott)! hahahaha vadå säregen.. men jag gillar de !:)

track of the day


Fergies nya låt tsm med Slash.. hon har skippat de svarta håret &
kör på maxad musik video denna gången ! låten e väll sådär, donno?


Random

hahha asså jag fattar inte varför, men jag har alltid
älskat att sä just dessa orden på engelska!

bumblebee- bi

unicorn- enhörning

Hippo- flodhäst

Octopus- bläckfisk


.


Om ni vill veta vad klockan e hos mig, så räknar ni 6h bakåt från er tid :)
Just at note !


.


OMG, såg att Taylor Swift uppträdde på Rockefeller Center NY nuuu i mån..  Då e den stora frågan.. VAR I HELA HELVETE VAR JAAAG DÅ ?  okej kommer fler chanser sandy kommer fler chanser sandy kommer fler.... hej-


FYI..hennes nya album "Speak Now" släpptes nu den 25eokt:D:D:D
Jag har lyssnat igenom hela och jag älskar de... Hennes låtar/texter är något utav de bästa!


After a hurricane comes a rainbow

har hört att de e kallt hemma? snö, is och hela fadderullan, inte okej  ! här e de faktist riktigt varmt av någon anleding. hahah. man kan gå i shorts och bara en tröja utan att frysa :) får njuta av de sålänge de varar !! 

var faktist ute på äventyr igår. jag skulle köra sebby själv till skolan för första gången. har varit med och lämnat han rätt många gånger så jag var säker på vägen.. men tydligen gick de käpp rätt... lyckades köra halvvägs in till NY (vilket e åt heeeelt fel håll).. och man vill inte hamna på motorvägen på morgonen här om de inte är ett måste. för de e alltid riktigt lång kö på motorvägen som går in till NY, för alla ska till jobb. iaf sen körde jag tbx och parkerade på Starbucks. ringde whitney så hon kom och visade vägen till skolan.. han kom en aning sent men bättre sent än aldrig right;)? hahhaha fail... kan sä att det gick mkt bättre imorse när jag körde honom. han kom dit och i tid :D

annars idag har de varit en lång dag... så ska decka nu.
take care ♥


Never say never 3D movie


Ja jag ska se den så fort den kommer ut..punkt


track of the day


gooooooodi :)

There's nothing you can't do now you're in New York

Okej en uppdatering om gårdagen :)..

Jag tog tåget in till NY med familjen för dom skulle också in så de va perfa.. när vi kom in till Grand Central så mötte jag upp french och vi gick vidare mot 5avenue för att handla.. blev en sväng inom vår svenska butik H&M som e svin stort här... efter att vi hade varit där ett tag så yra vi vidare i dom andra butikerna:D Fick även mitt hue sminkat av en kille som var från LA men han var här för det var något speciellt i den affärern (ingen aning vad)haha..jag kände mig döläcker! iaf sen stanna vi till på Fast Food för att käka.. blev en torr kalkon sandwish men de gick.. sen tog vi suben till Grand Zero (WTC).. för vi skulle till Century21, vilket e en jäätte stor affär som har allt från väskor till skor och smycken.. kolla runder där inne, sen blev de kaffe på Starbucks :)..efter ett tag bestämde vi oss för att dra till Soho, men eftersom vi var lika smarta på den jävla kartan i suben så hoppa vi av på Time Square istället.. vilket jag inte ångrar :D:D de e fan mitt favvo ställe.. speciellt på kvällen när alla lampor och skyltar lyser.. man får sån jävla känsla, helt underbart! vi gick in i lite olika affärer och så klart drog vi in på min absolut favorit affär, Forever 21 ! där e billigt & dom har riiiiktigt snygga kläder, skor, smycken allt ! kan de bli bättre? 4 jävla våningar har dom, gissa om jag gick loss på allt..iloveit:)när vi gick vidare sen så träffa vi på the naked cowboy..han e fan en legend (;! efter att vi hade fotats och mög med honom så tog vi suben tbx till Grand Central.. och nere i suben när vi skulle åka så var där några som dansade, sviiin coolt va de ! jag fastna såklart där.. haha. sen tog vi tåget hem vid 9.. knappt hel.. hahah asså vi var överallt igår känndes de som... fattar om ni inte hängde med när ni läste men de går inte riktigt att beskriva dagen med ord! och de sjuka e att så kommer de va nu 1 år framöver för jag bor ju faktist bara 45min från NY, siiickt !:D
och en sak till... de var riktigt riktigt varmt hela dan, giillar de ! :)

Tåget till NY


Grand Central



Maaaaad


Grand Zero-
här kan man se att dom håller på att bygga upp de igen...


Time Square






The naked cowboy n' me..
vilket hue man ligger inne med


Dansarna i suben

NYC I LOOOVEU !


I love this song !

Idag var absolut en utav dom bästa dagarna någonsin!
New York City e min kärlek, asså fyfan! skriver om dagen imorgon, ska sova nu..
KYSS !

.


Det var denna mobilen jag fick av familjen, fast i blå :) 
just for u denise;D


٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

Precis kommit hem från stamford mall.. som jag gick loss i affärerna idag istället ;D haha kom hem med en massa kassar med sjukt snygga kläder och smycken :) gott e de !! nu ska vi snart käka, så fort Whitney kommer hem, e riktigt hungrig. sen ska jag kolla film och ta de lugnt bara.. imorgon ska jag shoppa loss med freeeench i New York, knappt suuugen :D 
Jag & (sivane) freench som jag så fint kallar henne:D  döhärlig.

1-4-3 a smiley with a wink

dags för lite uppdatering..
I onsdags var vi hemma hos grannarna på playdate och dom bjöd även på mat :) jag fick också lära mig allt om dinosaurier, för den ena killen som bor där gick loss och berätta allt om dom.. super tack! hahaa.   

Igår
körde jag automatare för första gången och ja jag e nöjd, de gick riktigt bra :D nästan alla kör automatare här i usa, de e de absolut vanligaste. finns inte många som kör manuell faktist.. bara för dom e så bekväma här tror jag ;Dhaha...först körde vi lillkillen till skolan, sen bort till subway för & handla käk och sen hem:)

Idag
 gick jag och lilltjejen bort till en lekplats som ligger bara några minuter härifrån. fatta vilka lekplatser dom har här. såklart större än hemma (allt här e större än hemma).. men dom e riktigt fina med. hur nu en lekplats kan va fin? haha men de e sant. jag hoppar runder och klättrar hela tiden. hahahha som vanligt då !  

(jag fota en liten del av mitt hus & den ena bilen)

sen när vi kom hem visade host-pappan mig gymet som ligger typ 10min härifrån. mycket större än friskis där hemma, och definitivt mkt billigare! så nu vet jag var jag kan spendera några timmar om dagen när jag e ledig:)... ska skriva in mig där på mån. jag testträna där idag, och jag kommer va dö imorgon,punkt. nu ska jag bara ta de lugnt.. ska jobba ikväll från 6 till 11 för föräldrana ville ut och kolla bio. so why not? har inget planerat idag endå.. imorgon ska jag in till stamford och handla :) och på sön blir de NYC med french :D can't waiit! .. 
Ps. dör så jävla ont jag har i min käke, fattar nt varför? vänster sidan om ni undrar!!  
de var nog allt, KYSS !


track(s) of the day


några låtar som spelas här överallt!...

Kung fu his as or something


HAHAHHAHAHAHAHAHH asså Rush Hour e fan tidernas bästa film,
jag vet inte hur många gånger jag har sett den, men får aldrig nog..
& Chris Tucker e KUNG !


Can you believe it?

Just nu i denna sekund känns livet... underbart! de vågar jag faktist säga. jag vet om att under ett helt år här så kommer vissa dagar kännas bra och vissa mindre bra.. Man kommer säkert få hemlängtan men man kommer samtidigt ha världens bästa tid här! jag fattar fortfarande inte att jag e i usa, haha något skadat men fyfan va kul:D och en annan sak som också är underbart är att, vi i familjen sticker till californien om 2månader på semester:) jag som verkligen har velat åka dit, whhhaaa äntligen:) först va de ju mitt "krav" när jag skulle åka som au pair att jag skulle hamna i californien... och jag fick faktist en familjmatch i cali, LA!men där märkte jag att det inte är platsen som avgör utan familjen.för jag tacka nej till den familjen dirr då jag förstod att dom inte alls var något för mig.sen fick jag denna familjen här i CT,gott !och pappans bror bor faktist i cali så de e svin bra:)

nighty !

You discover something different every day

denna dagen bjöd på: 
riktigt vaaarmt väder 
massa lek med busarna 
& en pw..  ilikeit 

märks att de e är okt, för ena dan kan de va sommarvarmt (som idag), sen dagen efter kan de regna eller bara vara allmänt kallt. men hoppas denna varmen stannar ett tag:)

Hereafter


denna filmen måste jag se ! punkt.

.




Okej lika bra att jag hivar in dessa bilderna med. Det är från när vi va på Pumpkin carnivalen på skolan häromdan.  de var en massa karusseler, olika spelstånd & här käka jag faktist min första.....

cupcake:) haha krängde 5 faktist, sjukt goda !

If you're cool, then I'm cool




Har nog världens mysigaste rum, jag älskar de :). som ni ser så är det två sängar (väldigt vanligt att man har) men jag ska slå ihop dom så de blir en stor säng, döskönt ju! och min tv e så jävla bra. hahha den e mini men endå bäst. har över 600 kanaler att välja mellan, men har redan hittat mina favorit kanaler, där alla filmer kommer på ! sen har jag en garderob som är sån walk-in-closet med skoställ och hela fadderullan:D jag gillar de ! vi får tyvärr inte lov att lägga in några bilder på familjen eller skriva ut deras namn (fick reda på att de var förbjudet när vi var på orienteringen). vilka rävar, synd faktist, but that's it! har med barnpornografi och sånt mög och göra, vilket dom e väldigt noga med här. ni får nöja er med bilder på mitt rum och sen kommer de på typ området där jag bor och huset ;)..

Idag var de min första "jobbe dag" och ja den gick strålande faktist:) hade min första "fight" med lillkillen men de gick över lika snabbt, haha så söt. slutade vid 7 så nu ska jag bara ta de lugnt, inget planerat. e de normalt att en 20 åring börjar känna sig sleeden klockan 8? tror jag har lite jetlag fortfarande.. om mindre än en timme har jag deckat, utan krydd! ska iaf försöka kolla Scooby-doo som går nu.. hej&hå.

I’ve got some news for you

Hallå gott folk:) hahah jag fick höra om lördagens bravader där hemma.....lagfest och mög knappt lugnt eller;D? goott!

de har varit mega varmt och skönt väder idag och jag har varit på stranden med familjen..där va en riktigt riktigt stor lekplats som vi va på. (vi bada dock inte, för så varmt e de inte här, haha)..efter de stack vi ut och käka och vi körde även förbi snuskigt stora och rika hus precis nere vid havet..! snart ska jag iväg med sarah och en annan tjej och käka  på ett ställe här i närheten:) imorgon börjar "jobbe" dagen. ska bli kul att äntligen få börja och se hur de e på riktigt. nu har man bara mer varit med för att komma in i allting.

btw
, sa ja de att jag fick en mobil av familjen igår, dösnällt!:) 

bjuder på en bild från orienteringen på hotellet ! KYSS


Life as we know it

okej detta e första helgen på mkt mkt mkt länge som jag går på bio en lördag... men jag ångrar dock inte de. jag var där med sarah, en au pair som bor precis 10 min från mig. de va första gången jag träffa henne idag och hon verkar riktigt snäll. vi körde direkt till bion där vi möte upp en tysk tjej som också skulle med :) vi kolla på Life as we know It .den va döbra! lätt en utav dom bästa filmerna jag sett faktist. asså jag skratta exakt hela tiden, hoppas den kommer till sverige så ni får se den:D ska hyra den dirr när den kommer ut här!
josh duhamel,  vilken huuunk han e istället!

efter filmen körde jag och sarah hem till hennes granne. dom skulle iväg så vi satt och kolla film & beställde hem thaikäk:) goott! kom typ precis hem. så nu ska jag bara decka tänkte jag. fortfarande svin förkyld.. nighty


CT

Hej alla glada , liten uppd:)

Jag kom till familjen igår vid 4 tiden, så nu e man på plats. mitt rum e riktigt fint & stort. helt nytt rum, som dom har målat och inrett innan jag kom:) allting verkar jätte bra :) förutom en sak.. min jävla förkylning som dööödar mig. men vi ska iväg och köpa nässpray och så idag.. snart ska jag hiva mig upp ur sängen, och ta en dusch. sen vid 9 ska jag hänga med när lillkillen ska och simma. vi ska också iväg och handla hem lite mat, sen ska hon visa runt mig lite där vi bor..  inlägget om familjen kommer, lovar :)
take care !

NYC tour 2


okej syns de att vi va inne i m&m butiken, eller? 2våningar med bara m&m i alla smaker man kan tänka sig, och saker med m&m trycket på. helt otroligt. jag & french gick och käka hela tiden, tills en vakt bara:
Hey girls, u need to pay for those. hahah oopps!


Time squer.. aaamazing, finns inga ord!

Give as good as you get

the time is in... yes nu åker alla på olika håll här i landet. några ska till ohio några till washington och några till florida! själv sitter jag här i lobbyn och väntar på att min värdfamilj ska komma och hämta mig. jag skypa med dom typ precis, och dom kommer va här om en halvtimme :) gooodie ! ska bli kul att äntligen få komma dit. lektioner som vi har haft här har varit kanon, men nu e de dags att röra på sig. skriver mer sen när jag har kommit till ro och så :)

ps. jag skypa med mami igår och med min pingla idag :D:D:D:D:Dloveu guys ♥


hahahhah denna killen va siiiiick, jag satt och skratta åt han hela tiden.
Han gick igenom CPR och en massa andra räddningsövningar.

l8tor.


NYC tour

sista dagen här på hotellet idag. nu sitter jag nere i lektionrummet vi har precis fått lite rast. Idag kommer min värdfamilj och hämtar mig här utanför (iochmed att jag nt behöver flyga eller ta tåget, vi bor ganska nära här)..så de e skönt :) vet inte riktigt vilken tid, men tror de e runt 3 halv 4...

och igår var vi ju på touren i NY och fyfan va kul de va :D jag fatta inte att jag verkligen va där. NYC!! vi va på ställen som, Time square, Central park, Madison square garden, Empire state building, Ground zero(stället där world trade center stod), Frihetsgudinnan (såg henne på långt håll, för hon står ju ute i vattnet). men asså ja vi var överallt:D



jag satt med min french buddy, förjävla härlig:)

Apple store'


The empire state building- åkte längst upp. tror de va 67 våningar så de va långt upp. fotade en massa massa, allting va så fint när de va mörkt och man såg alla lampor som va tända.

Radio City- där de brukar va stora musikaler med stora artister :) 
Gul NYC taxibil- dessa var överallt. Jag hade aldrig velat köra i NYC.. aldrig..

NYPD !

Rockefeller center- riktigt riktigt fint.. & nu har dom precis satt upp skridskobanan !

har en massa bilder till, men jag fortsätter sen. nu börjar vi igen.
KYSS !


Some pic's





kolla jag hann lägga in lite random bilder iaf:) nu måste jag kuta !!! hurry hurry..

Day 3

HAHAHAH jag fattar inte, varför e jag uppe så tidigt. jag bor ju med mexicanar tjejen och en tjej från frankrike.. innan när telefonen ringde(kl7) upp till rummet och väckte oss så satt jag med datan i högsta hugg, redan klar sen en halvtimme tillbaka. hhaha geek! men jag gick faktist och la mig tidigt igår ju..  jag har fått en frågan om jag kan skriva om min familj lite, om barnen och så. och yes de ska jag göra, hinner inte nu för snart ska vi gå ner och käka frulle. men antingen ikväll eller imorgon :) men absolut de kommer ! och bilder kommer också sen ikväll, har inte hunnit lägga in dom bara..  take care  ♥
 


Day 2

okay nu har jag lite tid över, tänkte skriva så ni hänger med lite på vad jag gör! Mami körde mig till knutan i måndags på morgonen vid 9, jag fick växlat lite pengar och sen sa jag hejdå till henne:! jag hoppade på tåget som tog mig till köpenhamns flygplats. träffade den danska tjejen där Mathilda. vi checka in sen kom den svenska tjejen Elina och joinade oss. vi hoppade på flyget och åkte till london där vi mellanlanda. sen byta vi där och hoppade på de som tog oss till JFK NY..Man hade sin egna lilla tv framför sig på sätet med en massa nya filmer, simpsons, family gay,vänner och allt när vi flög till Usa:) tror flyget tog 6h45min.. rätt lugnt!. när vi väl landade i Usa vid 8 på kvällen (usa tid) så hoppade alla på en buss som tog oss till hotellet Holiday Inn (som ligger i connecticut stamford). Vi ska bo här dom 4a första dagarna som en liten orienterings kurs så vi kommer in i allting rätt och här får vi träffa en massa andra au pairer, vilket e bra tycker jag:) iaf vi checka in, gick på infomötet, käka och sen decka jag. de va verkligen en låååååång dag. med tanke på att man ställde om tiden.

Idag hoppade jag upp vid 6 haha knappt pigg! ducsha och sen va de dags för frulle. halv 9 börja vår lektion. sen vid 12 tiden va de dags för lunch. käka tacos .  sviiin gott ! efter de stack vi ngra stycken till target/mall (de e som ett stort köpcenter). och ja de e stort. 7 våningar. hahah hann med typ 2.men jag hitta en svin snygg jacka och en ny adapter. (den jag köpte i sverige funka ju nt) och så va jag inne på victoria secret store. Jag gillar att de e riktigt billigt här :D 

Nu e jag så trött så de e skadat. dom flesta ska sticka ut och kolla läget. men inte jag.. så fort jag har skrivit klart här så ska jag sooooooova!! eller ja, kolla film på tvn och sova.ser att de e evan almighty på E...:)

btw, glömde sä att jag fick en goodiebag med typ magazins, choklad, telefonkort och annat smått&gott av min värdfamilj som dom hade skickat hit som "välkomstpresent". så snälla :D

Imorgon ska vi på NY turen, ska bli riktigt roligt :D:D  


Day 1

Ja here min gud nu e jag äntligen här i USA! hahah alltså detta e helt skadat.. kommer inte skriva om hela min  resa hit just nu, för jag e heeeeeelt död. hostar som ett korn hue, de gör svin ont..

uppdaterar lite så ni hänger med..vi bor på ett hotel som heter Hotel Hoilday Inn. riktigt riktigt fint:) ska lägga in bilder på de imorgon. sängarna e nt små!! gillar vi:D Vi hade ett litet infomöte när vi kom till hotelet. vi fattades en hel del andra au pairer för dom har fått landa någon helt annan stanns pga de stormiga vädret som e här nu. omg vilken tur vi hade istället som kom fram!! jag bor tsm med en mexicansk tjej.. trevlig liten grej:) hahaha vi snackar om tacos och tequila, gott! har även en svensk tjej, en dansk och en ungersk tjej som jag umgås med mest.

yadayada nu ska jag sooooova! need.some.sleep. 7 imorgon ringer telefonen till rummet och väcker oss. upp pigga och glada, käka frulle sen börjar vår lektion halv 9. skriver som sagt mer imorgon.. KYSS !


All my bags are packed, I'm ready to go

gick en runda med angelica och mia innan. snacka en massa....jag älskar er mina töser♥

asså e de imorgon jag åker? kan nt fatta de.. väskan e packad och allt e färdigt.. jag har haft avskedsmiddag för släkten, med ngra från jobbet och för mina älskade vänner i helgen! de va tungt att sä hejdå till alla och veta att de e faktist inte är förens om ett år vi ses igen. inte imorgon, inte till helgen och inte om en vecka..hahah insane! de bär av imorgon bitti vid 8. ska först och växla lite pengar, sen tar jag tåget vid 10 tiden från knutan till copenhamn. tar ca 1.30min . checkar in vid 12 sen går flyget kl 2. kommer mellanlanda i london, sen ta nästa flyg kl 5 till NY..
 
e faktist riktigt stolt över mig själv, att jag ska åka iväg. få uppleva "en helt ny värld". för usa e fan one of a kind(; träffa nytt folk från lite överallt i världen. va med om amerikans halloween, jul, nyår, thanksgiving osv.. ja de kommer bli spännande:D e så jäääävla peppad!! som mia sa, hon kan riktigt se mig när jag hoppar av och står där på JFK airport med väskorna och världens största flabb. hahha. och sen säger jag som alla andra, håll i väskan sandy !


nästa gång jag skriver så e jag antagligen framme, håll uuuuut !
ciao see u in NY(: 

 

Everybody breakin' bottles It's a filthy hot mess

kan lova att jag var racerråttan hela dan igår. först när jag vakna stack jag och hämta min bil som stod hos min syster, körde dirr in till stan vid 12 för att möta frida (skulle fika med henne)..vi körde hem till denise först på tågaborg och lasta av maten, min data, kläder och lite så  som jag skulle ha sen på kvällen. sen satte vi oss på mezo och snacka en maassa:D. hade riktigt mysigt! sen gick vi lite i affärerna.iaf efter fikan och de så begav jag mig till maxi för att handla de sista som jag hade glömt. körde sen snabbt till systemet. handla de sista där.  och sen rätt hem till denise. börja städa och fixa maten. sen vid halv 5 skulle jag hem en snabb runda till familjen som jag brukar vara "barnflicka" hos och lämna lite presenter till busarna och sa hejdå.. världens underbaratse familj..kommer sakna dom riktigt mycket! iaf sen efter jag hade varit där så stack jag hem igen till denise för att fortsätta med de sista och sen göra v mig. blev klar lagom till folket skulle komma. sen gick de bara utför. haha skoooja! de va svin roligt.. vi käka, dansa, svepte, spela kort, snacka aaallt!. sen drog vi ner till stan vid halv 1.. öste sönder på bussen på väg ner,hahaha.  jag angelica & denise drog rätt bort till bulls typ 10 min innan dom stängde. drog shottar, och kramades.. efter de styrde vi bort till tivvan. skulle först inte in, men sen 5min senare stod man där inne gastandes & dansa..hahah hade så jälva roligt :D:D trääffa alla nissar igår kändes de som ! & hur gott va nt de?:D sen taxi hem med jagge, skoog & angelica. decka vid halv 5 helt nöjd..asså ja de blev ingen lugn kväll igår !!! TAAAACK alla som gjorde min kväll, ni e underbara!!♥

kan sä så mkt att rösten e helt borta idag, heeelt borta, men mitt hue sitter kvar och jag va lika nöjd när jag vakna innan idag :) biiiilder kommer sen..


I'm always gonna wanna blow your mind

en underbar dag & jag säger de igen, hur fan ska jag klara mig utan mitt jobb?

idag drog jag till familia och fika med frida. hon jobbar endå på JC så de var perfekt. satt oss på espresso house. sen  skulle hon jobba igen och då kom denise så vi gick in på city gross och handla allt till lör :D de e en vän som är värd mer än guld, och jag kommer sakna henne så sjukt mkt! 

ska försöka decka tidigt ikväll, ska upp jätte tidigt imorgon och jobba. sista dagen på sundspärlan imorgon. FYYYYFAN! vill nt ens tänka på de ! sen när jag har slutat ska jag direkt till tågaborg och sä hejdå till dom busarna där:/ (för er som nt har förståt så jobbar jag på ett dagis som är uppdelat på två ställen. ett som ligger på tågaborg och de andra ligger på sundspärlan). just saying' !



track of the day


ett tag sen jag la in ngn låt. själv ska jag somna in till denna nu,
ingen ny låt, men man kan nt mer än älska den och han ...g' natt!


5 days left

oj oj oj vilken underbar helg jag har framför mig! min fre kommer bli toppen, ska som sagt hem till suzan och vissa från jobbet kommer att komma:) så de kommer bli en perfekt kväll:D sen lör kommer bli så jävla mkt ös så de kommer va skadat!! och på sön e de min avskedsmiddag för familjen/släkt.

just de, var och hämtade ut mitt visum igår som kom med posten för ngn dag sen. hahah vilket jävla hue man ligger inne med på den bilden...& de internationella körkortet har jag också varit och hämtat ut. min flygbiljett e utskriven och klar. asså check!:D känner mig rätt redo nu, (förutom packningen).. sjukt svårt vet nt alls vad jag vill ha med och vad jag vill lämna kvar:! ska ta tag i de imorgon eller fre eller ja nu snart iaf!..

sen glömde jag sä att mina flygtider kom när jag var i stockholm och jag kommer flyga med två andra tjejer hela vägen, vilket känns bra:) alltid kul att ha någon att flyga med. de va en dansk tjej (som maila mig idag och sa att hon skulle åka med samma) och sen e den andra en svensk.  


5dgr kvar !


It's getting closer

Min sista vecka jag har kvar här kommer ungefär se ut såhär:

Måndag-
 jobba, luncha på väla, handla present till värdfamiljen

Tisdag- jobba, fixa, försöka packa?

Onsdag- jobba, ut & äta med mami & kennan, träffa min pingla:)

Torsdag- jobba, handla med denise inför lör. fortsätta packa?

Fredag- jobba, hälsa på mina busar på halalid, umgås med suzan heeeela kvällen:D

Lördag- ett måste & börja packa, avskedsmiddag&utgång på kvällen!

Söndag- vakna till liv, avskedsmiddag för familjen/släkt

Måndag- On my way to USA !

Ja nu va de bara 7 dgr kvar, helt sjuuukt !

riktigt läskigt att tiden går så snabbt, men har ändå nt riktigt fattat att de e snart jag åker... mg. alla frågar om jag har börjat bli nervös, men jag svara nä.? e de sant eller jag ljuger kanske för mig själv.? hahah helt knäpp.. men ser verkligen fram emot de & de e ju positivt :D:D

Idag fick jag handlat presenter till värdfamiljen & även en adapter, check på de ! har precis skypat med mamman och lilltjejen i familjen.. :D nu ska jag deeecka !!! nighty.


Crazy yesterday

hahhahaha asså vilken jävla kväll de va igår ! craaazy. förfest hos emelie, sen gick vi bort till tulle som hade 23 års fest. där bjöds de på dricka heeela kvällen. va riktigt roligt där hemma. träffa en massa nissar, svepte &dansa:D sen tog alla taxi bort till bulls. och där inne va de mer än gaaalet.  jag och marcus tävla i någon jävla golv-shot.  man skulle svepa shoten när den stod på golvet utan att ta med händerna eller nudda golvet med benen. ja svårt att förklara men de va sjukt svår. haha så jag förlora. men gud va kul de va. de bjöds på en massa shotar innan vi fortsatte mot tempel. skulle få grattis inträde men de sket sig. så jag & mia sprang och köpte maat! krängde på vägen till tivvan. men  jag sket i att dra in, istället rörde jag mig mot tåget. så de blev kvart över 2 tåget hem. gick och snacka med sanna på vägen. sen slängde jag mig i sängen och decka på 2sek. tack tack tack för den kvällen, hade asså rikigt kul & spec tack till tulle för man fick komma:D!

denna dagen har bjudit på en heldag hos min älskade suzan:D stack dit vid halv 1 och åkte hem vid 7. alltid lika roligt att umgås med henne:D fick ett par JÄTTE fina handskar (såna utan fingrar på) ja ni fattar va?ett par som jag har kollat på innan.  dom fick jag av henne och två andra jag har jobbat med! sen två jätte fina kort med världens finaste text. blev helt tårögd! e så glad att jag har dom! fick även en ljushållare av suzan som jag ska ta med mig när jag åker:)
underbara vännen, glad att jag har dig ♥

some yesterday pic's.





RSS 2.0