Kiss me in the pouring rain, take away my pain

I Ons morse åkte jag in till NY en runda med mig själv :) gotte väder va de så kunde inte bli bättre. gick runder överallt, kolla in affärer. gick längst 5th ave & gjorde några window shopps. inte råd med ngt annat i dom affärerna som ligger där hahha... men ja jag gick runder i princip överallt den dan. tog tåget hem vid 8, helt sluuut. men denna gången hade jag faktist på mig mina gympaskor (brukar ha boots, convs eller sandaler) men de funkar inte för min rygg. så denna gången va de lite bättre iaf. decka dirr när jag kom hem..

igår kom Whitneys vän från Rom. hon ska bo här tills lör . så nu har vi Pauls pappa som e här på besök och då Whitneys väninna. follk vart man än går i huset .soft.

idag e de job till 7pm sen kommer emma hit så ska vi hitta på ngt ikväll. regnar och e allmänt trade väder idag. min bil e på lagning (buuuuuhu) överlever knappt. lämna in den igår, så får hoppas att jag får tbx den senare idag... har sagt de innan säger de igen, ingen bil - inget liv, så e de i detta landet !

kiss kiss.


Rain mood

morgonens plan var att sticka till gymet och pumpa med de gick åt helvete. skypa med denise istället i 3½ timme. hahah lugnt eller? vi hade en hel del att snacka om. blir alltid lika glad när vi startar våra huen på camen.

sen slängde jag på mig kläder över mina träningskläder, hade inte tid att byta om.. var bara att kuta ner där nere för jag börja kavrt över 12 (hade 1min på mig), jag och sloane luncha sen la jag henne för de va nap-time.. så lillplutten sover nu och här sitter jag haha.. om 30-45min vaknar väll hon så då ska vi gå och möta upp sebby som kommer hem med skollbussen.. sen e jag i princip off. så då blir de gymet dirr istl (får ta igen de).  lugn dag idag alltså. svinit väder ute, de regnar så kan va rätt gott och slå på en film efter gymet.. myyyyyys !

xoooxoxo


The time is on the other team

ibland undrar jag va de e för fel på mig, varför kan jag aldrig få ngt gjort? jag kan vara den segaste människan i världen helt allvarligt !  har en massa att fixa, så jag kan ju börja med att flytta min feta rompa härifrån och bege mig till gymet ! . l8tor 

-


-

aweeeeeesomenes night !!
halv 4am.... jag går  & läggr mig nu g'night fooolks :)!


Snap your fingers at me and i will put my whole hand in your face

uuuuuuuuugh hjälp. varför börjar de redan bli kallt? jag vill nt. om dagarna e de fortf okej men de har sjunkit en hel del..vi har runt 20- 25 grader just nu.. sen mornarna och kvällarna e de fan inte mer än 14-16grader.. inte okej! ja okej nu ska jag inte sä för mkt, vet att ni där hemma har ett helvete med vädret. men jag lixom lider här borta haha..  anyways jag får passa på att njuta av solen & vädret vi har här innan man ska hem...

måste ju dela med mig om att min bartenderkurs började idag :D upp kl 8, gjorde min lunch som jag tog med mig. (och nä jag glömde inte den hemma, yeeeey).. lektionen började 9am och vara till 5pm alltså hela dan .. men tiden gick snabbt eftersom vi hade så kul. tränade på att blanda en massa drinkar, gick igenom en massa med säkerheten, lagar , hur man jobbar bakom baren och en masssa annat.. ja de va en hel del information på 8h men de gick(; sen halva lektionen skrattade jag mig igenom utan att folk ens visste vad jag syssla med hahahah. men vår lärare berättade såna typiska historier om folk han har sett ute när han har jobbat i barer och så...hur otroligt dynga dom har varit. de e enda jag fick upp i mitt hue var mig själv hahahha. kan sä att 99.9 av hans "historier" har man själv varit med om.. äh de va sjukt kul.. längtar verkligen tills nästa lör :D!

utgång nuuu så, seeeeya :)


g'night

hahhhaa asså jag älskar mina stavningar här i min blogg emellanåt. läste igenom ngra inlägg, går bra med svenskan eller? jaja ni får helt enkelt leva med de, haha...
ska decka nu. känner mig slim. svin glad :D! pooosss.


And your thought was?


lekte kurragömma med sloane häromdan och så här hittade jag henne liggandes i soffan. hahaha världens sööötaste.


Youtube track


 kommer ihåg när jag la in denna här på bloggen i början av 2010... fortfarande den bästa covern, helt underbar röst !  kan.inte.sluta.lyssna. 


It’s never too late to do the dance of life

hänt en massa saker hela tiden, roliga sjuka klantiga och bra !

som igår sa whitney till mig speciellt att inte sätta på larmet när jag och kidsen skulle ut för städarna skulle komma och dom har lixom inte koden till de.. tror ni inte att jag glömde bort de helt så klart och satte på larmet endå. jag tyckte jag var svin duktig som äntligen komiihåg att faktista sätta på de (brukar glömde de).. men fel dag att komma ihåg de på bara. så whitney ringde mig en timme senare när jag var iväg och fråga om jag satte på larmet endå .. så polisen och hela fadderullan hade ju kommit dit. städarna blev svin rädda och och whitney trodde de var inbrott. hahah asså jag förvånar inte mig själv längre! 
men ja så ser min vardag alltid ut typ, att ja glömer saker som hon säger till mig.. allt ifrån att sätta på ungarna sunblock till att köpa ngt whitney har frågat om.. hej jag är en superduktig aupair. rätt glad att jag inte har glömt bort ungarna bara haha hade varit snyggt ! jag kan inte fatta att dom gör allt för att ha mig kvar? haha så jävla söta, vet om att dom älskar mig (; 

Dagarna har varit bra annars :) Helgen bestod av:
fre - utgång "goodbye fest" för renate min norska kompis som åker hem idag faktist ! hade riktigt kul, drack & skaka rompa hela kvällen.. 
lör - job hela dan typ för w&p åkte in till NY och kolla på USopen.
sön mys med picknick på stranden med ludy(colombia) karen(guatemale) och sarah(italien):D hade super trevligt. sen på kvällen blev de bio.. hahahah vi skulle se Bucky larsen:Born to be a star. när vi kommer in i salongen så e de bara vi där. sen när filmen äntligen börjar så märker vi att vi sitter i helt fel salong för de va inte den filmen som startades. så vi sprang över till "vår" rätta salong där filmen hade börjat.. sen när vi hade kollat ett tag så tkr jag och ludy att den va sviiiiiiin tradigt. helt seriöst ja brukar alltid kunna kolla men denna va svin dålig. så vi kuta ut där ute och in på en annan salong istället. så de blev colombiana, andra gången för min del (; gör inte mig ngt, jag tyckte den filmen e riiiiktigt bra :D hahahah men så bra biokväll de va!

Live your life with arms wide open

Sitter här i min ensamhet och tänker en masa, inte alls bra. mixed feelings... tänker på hur livet ser ut om ett år. hur allting ser ut hemma nu. vilka folk som finns kvar hos en. familj, vänner.  jag tänker på min familj här och hur lycklig jag e att ha dom ii mitt liv. hur svårt de kommer va att lämna dom tills nästa gång vi ses. tänker på usa i sig, hur detta landet har fyllt ett tomrum i mitt hjärta. NYC och min kärlek till den staden. tänker på alla fina underbara saker jag har fått uppleva. tänker på mina skor jag har handlat. på en iphone. tänker på röda faran där hemma (min bil). tänker på alla mina fina arbetskamrater på duvungarna. på min älskade vovve där hemma. tänker på min gamla rävlya. tänker på alla mina vänner här i usa. tänker på alla mina vänner där hemma. tänker på vad jag behöver handla hem innan de e dags att packa. ny reseväska. tänker på var vi står.  G'dnight folks.!


blir en bild på mig & Ludy eftersom hon spenderade kvällen här med mig idag :) hermosa amiga !


Rain mood

har varit på:
 gymet

ska:
käka

sen blir de:
job

xoxoox


Be thankful for the life you got

Gårdagen inne i city va helt perfekt, precis den dosen jag behövde :)
vi åkte bort till SoHo (efter 11mån kom jag äntligen dit, jaaag vet).. kan man kryssa av de med haha .
jag handla....... lite.!emelie som inte skulle handla ngt eftersom hon åker till Florida på lör fick med sig en hel del hem med haha.. varna henne, man lever farligt där inne(;  när vi hade pajat våra fötter totalt efter flera timmars vandrande så satte vi oss på ett caffee och tog en mojito. gjorde min dag. sen tog vi tåget hem vid 7pm .. de blev lite data sen decka jag hårt efter de. tack för en underbart bra dag emelie :)

idag har jag inte hunnit göra så jätte mkt, men jag har varit på gymet och svettats en massa, duschat och nu ska jag snart ner och ta ngt att käka innan jag börjar tänkte jag. . regnar idag buuuuhu.. de har det inet gjort på ett bra tag nu , visst vi behöver de men endå tradigt ! får väll dra till barnes n nobel i efterm med busarna :)

jag träffa inte dom på heeela dan igår eftersom jag åkte in till NY tidigt på morgonen och kom hem när dom hade lagt sig. lite ångest på de ! men de tog sebby igen imorse när han kom in på mitt rum kl halv 8. tur att jag redan var vaken då ! haha. söötunge.

"lite" conv.


No place in the World that can compare

Jeans kjol, snyggt linne, boots och en hyffsad frilla. med detta vill jag ha sagt att jag beger mig in till älskade storstaden om en timme med emelie :) ni förstår nog inte hur mkt jag har saknat NYC! äntligen ska jag få traska runder där inne igen! där ska även va en parad i Brooklyn för det är labor day här idag ("röd dag") typ. ni får googla de jag vet själv inte vad de e för ngt spec med dagen.. vet bara att jag e ledig (:!

igår då , så stack jag först och träna på morgonen.. tror jag hade mitt bästa träningspass so far.jag va bara så jävla duktig. lökig och äcklig, go' känsla. åkte hem sen helnöjd ! när jag kom hem blev de duschen dirr, sen hem till emelie där hon och clara satt och färgade håret. vi va där ett tag tills vi bestämde oss för att dra till stamford och käka. pasta pesto som alltid, haha..efter mallet och så så stack vi hem till emelie igen och kolla film:) .

xxxxoxo 


 see u soon love....


2

I sting like a bee 2day. enough said !


no time for this

 Idag
- gymet
- job
- sen kom emma hit på kvällen o höll mig sällskap . blev film o glass:)

de ska bli så skönt nu när skolan och allt sätter igång igen för dom små. lite mer rutiner på dagarna :) sebby skulle egentligen börjat i mån men eftersom orkanen va o hälsade på så fick skolan vänta. men nu så, drar de igång !

uugh ska decka nu, tröööött..
(riktigt segt inlägg)
gdnight luvers !


pics


så såg de ut hela vägen in till New Canaan ! inte lugnt.



Celests "goodbye night"





Playland

(lite bilder från förra inlägget)


31

tjosan.

I månd var de goodbye dinner för Celest (southafrican friend). de va ett rent helvete att komma in till New canaan där vi skulle träffas dock. jag körde hemifrån halv 6 och normalt så tar de bara 15min. denna gången tog de 1h.... bara för orkanen vi hade, alla träden hade rasat över vägarna så man kunde värken ta sig fram eller tbx. efter många avstängda vägar så fick jag köra hela vägen tbx hem igen för att ta mig ut på motorvägen istl och sen kom jag fram. så jävla surt. men när jag sen väl kom dit, så åt vi en massa god mat . har nog aldrig varit så mätt i hela mitt liv. va nära på att spy ! haha. när vi sen va klara där så körde vi hem till celest, vina och snacka en massa om året som har gått. hon åkte hem igår så just nu e hon hemma i sydafrica. måste endå kännas konstigt. för två dagar sen satt hon här med oss och dagen efter va hon hemma. jag kan inte själv förstå att de snart e min tur ! Men vi hade en trevlig "sista" kväll tsm :)

Igår tog whitney mig och barnen till playland som ligger i greenwich. det är ett ganska så stort tivoli med en massa karuseller för båda vuxna och barn.. vi var inne i barnområdet eftersom vi var där för dom små. jag hade lika roligt dock hahahha. men de äckligt varmt den dagen, inte ett endaste moln va där. höll på att dö seriöst. halv 4 stack vi hem , sen decka jag i min säng, helt utslagen.. på kvällen kom emma förbi, låna dushen och snacka en massa:) hon och hennes värdfam förlorade ju både ström och vatten. kompis som jag e så ställer man ju klart upp (;.. måste bara sä att vår gata var nog dom enda som inte förlora ngt, haha hade sån sjuk tur :D:D!


RSS 2.0