I dreamed a dream

is at my bed hehihoh.. ska snart bege mig till gymet sen mallet och möta upp jennie. ska fixa hotell och så inför nästa helg :)

ni alla har säkert drömt drömmar när ni vaknar upp och tänker "vaafan hände där".. & ja de hände mig inatt, haha..jag drömde att jag va inne i en bar så skulle gabby (vän från handbollen) & linda (denise syrra) lösa ut en parkeringsbiljett till min bil inne på baren . så när dom stod där och fxa med de så kom de in en kille som såg att linda hade en tatuering på handleden som va typ mörklila .. då bara flasha han sin Manchester United tatuering på bröstet för den va tydligen i samma färg? hahahha fråga mig inte ... men när jag kollar på han så kände jag igen han men jag kunde inte riktigt placera vem de va .. de va lixom ögonen jag kände igen ,sen när jag vaknar så bara kom jag på att de va ju Jude law den lilla räven.. haha så jävla bra dröm.


late night humor


F

faaaail, jag skulle lägga in ett inlägg inatt men råkade istället ta bort inlägg härifrån? hah orkar nt ...

jaag e fet
vi har sjukt varmt idag (vilket jag absolut inte klagar över) !!
ska hem till lovisa ikväll (:
har inte haft tid att träna idag
skulle firat valborg imorgon men ska juba
vill bara ha nästa heeelg nu :D
längtar sjukligt mkt tills jag fyller 21 (faktist)

dis is it ! höörs kyss

I Heart Geisha


kolla vad som har kommit på posten idag, ett litet påskpaket från mami och kenneth,

taaaaack så jätte mkt:)) mitt fav choklad !!!
ska ta med några nu när jag sticker till skolan..

-

meeeeeeeen helvetes jävla möööög reklam !  får panik.
ursäkta men va tvungen !

I'm such a proud gleek


Time for Glee nooooow :D
x
tra långt avsnitt idag :D:D:D ! åh gla´jag blir .


-

Idag idag idag.. ja idag har de varit riktigt vaarmt och skönt här :)) sebby va dock sjuk idag så vi kunde inte åka iväg till någon lekplats eller ngt. utan vi stanna i  trädgården och lekte istl .. blåste bubblor, hade picknick och bara myste i solen :) vid 5 käka vi middag och sen gjorde jag dom redo för bedtime... när dom sen sov så satte jag igång min favorit film som jag har lånat på bibblan, Oliver Twist ! jag vet inte men de har alltid varit en favorit film enda sen jag första gången såg den när jag var liten. har alltid älskat den! 

Har ni tänkt på de, de e bara denna veckan kvar sen går vi in i maj.. MAJ månad redan! men de e endå bra, för nu e de bara denna helgen sen e de Boston :D! 

sen grattis till alla som fyllt år nu i apr :) tänker på er !


va tvungen att fota & visa er de mest amerikanska som finns typ haha. Cheerios (frukost flingor)! just a note (;

nu blir de sängen. night (:


Easter pic's

church outfit, blev kavaj & klänning & kolla mitt halsband passa in perfekt idag ju...

påsk"maten" , haha vi slår på stort...

& här e tårtan som jag och barnen hade bakat ! (;

Happy easter

gick upp vid halv 8 imorse, käka och sen gjorde jag v mig.. man skulle va uppklädd och fin så fick leta fram ett snyggt hue ! sen vid hlav 9 körde vi till kyrkan i new canaan, & där va fullt med folk. verkligen en dag då alla går.. som tur va så var vi där tidigt så vi fick sittplats annars hade jag somnat (vilket jag nästan gjode endå, haha). jag lyckades faila totalt inne i kyrkan idag.. när kören hade sjungt sin första låt eller psalm eller va de e då börja jag applådera, vilket man inte gör i en kyrka förrens i slutet.. tänkte inte jag på, blev en pinsam tystnad där för en sek.. hahha. annars gick de faktist bra, de va trevligt.

& sen barnen sitter inte med inne i kyrkan tydligen utan dom lämnar man i de huset som e utanför.. så har dom typ kyrkskola där.. dom e uppdelade i åldersgrupper. sloane e med sina 2åringar & sen e då sebby med 4-5åringarna.. så dom ritar pysslar och så medans vi e inne i kyrkan. enkelt & smart endå för då slipper föräldrarna bråka runder med sina barn inne i kyrkan och försöka få dom att sitta ner helt still i en timme. haha..plus att föräldrarna får sån bipp-grej ni vet sån sändare som ringer. så om typ sloane gråter en massa så ringer dom på den så kan man komma och hämta sin unge om man vill.. hahah amerikanare dom kan ;) fast jag vet inte, vi kanske har sånt hemma med? har ingen aning faktist..

sen när vi kom hem så stack jag till gymet ett tag! efter de tog jag willey (hunden) och gick en pw med honom i en timme:) work work work ouuuuut! sen har vi haft riktigt fint väder idag, sjuuukt varmt & skönt!:)))

efter min pw så hoppa jag in i duschen sen va de dags för påskmat. blev sweet potatoes, potatis med någon röra, lax & något bröd som nana hade bakat (riktigt gotte bröd).. men jag vill inte kalla de mat precis mer något sånt plocke.. men de va svin gott iaf & mätt blev jag :))! sen käka vi tårta som jag och barnen hade slängt ihop.. jag åt en liten bit sen höll jag på att spricka. va så jävla mätt.. senare kom emma och hämta upp mig, sen blev de film hos henne .!

helmysig dag med fam,lovely!

GLAD PÅSK:) !

Easter egg time

idag hade vi easter egg hunt här hemma hos oss..för er som inte vet så är de när barnen letar efter sina påskägg som e gömda, precis som hemma.. så kl 10 kom de lite gäster och en massa barn. jag hade ingen aning om de visste bara att dom skulle leta ägg men de va mat och hela fadderullan.. inte helt fel att vakna upp till dukat bord med en massa plocke och champagne, haha.. man brukar gömma påskäggen ute och ha allt de utomhus, men eftersom vädret knappast va de bästa idag så fick vi hålla oss inne. de har lixom öst ner heeeela dan idag ! intekul. jag vet inte om de bara va här hos oss som barnen fick typ xantal mini påskägg, istl för ett stort fullt med godis i? så som vi brukar ha hemma.. om de e någon au pair som läser min blogg,får ni gärna sä hur ni hade ert :)! iaf vi käka gott, dom fick sina påskägg och alla va nöjda och glada :)
kan sä att barnen va heelt speedade efter allt socker dom hade fått i sig. hahah helt galna blev dom..

lyckades ta lite bilder, har en hel del fler men dessa kan jag dela med er(;! 



vi hade lax, liten ostbricka, skinka, fruktsallad & lite annat gott ! och sen en bild på sebbys ägg som han hade lyckats samla på sig :) !

mysig dag & imorgon fortsätter påskfirandet.. då blir de upp tidigt för man ska till kyrkan (; jodå ! dom som inte brukar gå annars går på julen och påsken har jag hört..två stora högtider här i detta landet ! whitney sa att jag var välkommen om jag ville joina, & de vill jag faktist..har aldrig varit i en kyrka här, alltid kul med ngt nytt (:! sen efter ska vi ha påskmiddag här på eftermiddagen hos oss.. mer gotte mat. fan kommer rulla, blir extra träning hela veckan som kommer känner jag, hahah! & tradigt sur jag kommer bli om vädret inte e fint imorgon..just sayin' ! 


Life has no limitations, except the ones you make

jag vet inte men jag är en rätt så djup person har jag kommit i underfund med.  jag kan lätt sätta mig ner vid stranden, inne på ett cafe eller bara ligga i min säng med musik i öronen och bara tänka på allt ! jag brukar oftast tänka på hur nöjd jag e med mitt liv & på alla nära som finns i mitt liv...

Whitney sa till mig häromdan att jag är en väldigt stark tjej som vet vad jag vill & som inte låter något komma i min väg för jag går min egen lilla väg.. hon sa att jag har en egenskap som gör att jag kommer gå långt här i livet. håll fast vid de! dom orden fick mig att sova gott den kvällen:)! skrev inte detta för att folk ska tycka jag är speciell för de e vi alla på vårt eget vis;), utan jag skrev detta för att visa att ord kan betyder så mycket för en:)  

just nu finns det så mycket som jag vill uppleva utanför sverige.. jag ser inte min framtid där hemma, det är för litet.. jag älskar att träffa nytt folk, lära mig nya saker, utmana mig själv & verkligen jobba hårt för de jag vill. jag är inte rädd för att göra saker på egen hand. för mig är det viktigt att leva livet fullt ut.. få ut så mycket utav de som de bara går & samtidigt njuta av dagarna. man vet aldrig hur morgondagen ser ut..för vissa kanske detta låter lite cheesy men för mig är de verkligen så!  brukar tänka att jag har varit fågel i mitt förra liv, jag tar mig dit vinden bär mig & jag känner mig så fri !(: 


10 keys to success


1.Believe when others doubt
2.Learn while others loaf
3.Decide while others delay
4.Begin while others procrastinate
5.Work while others wish
6.Save while others spend
7.Listen while others talk
8.Smile while others scrowl
9.Commend while others criticize
10.Persist when others quit.


At the same time u will

jaha var ska jag börja ? vet inte n'r jag skrev senast. hände inget spec så idag, varit och tränat först på morgonen. sen e barnen eller ja sloane e sjuk så tog de bara lugnt. lekte lite på baksidan sen gjorde vi smothie :) gott va de! tömde allt själv typ, hahaha. nä men vi  har bara gosat en massa idag :)! inget jätte roligt väder så vi missa inget ute precis (tuuur).. de e soligt och varmt så men de blåser sjukt mkt. men men får hoppas på finare i helgen! ..  hört att ni har de riktigt mysigt där hemma, njuuuut:) !

en sak som jag tkr e tradigt som jag sa till denise igår när vi skypa de e att man inte kan lägga upp bilder på barnen här.. jag respekterar såklart de, (plus att inom den förmedlingen som jag åker med så får man inte de) men endå de suger ju lite. för det är ju dom man vill visa, man vill ju visa er där hemma vad vi hittar på varje dag:) därför jag bara bloggar ibland för man blir inte så jätte pepp...använder mer denna som en musik & allt i allo blogg typ. skriver lite när jag känner att jag måste skriva av mig.. men visst de e alltid kul och uppdatera om dagarna för er , vill ju att ni ska hänga med på mitt äventyr så gott de går )! ni får njute av mina små inlägg som ploppar upp då och då, haha...

btw,  2v kvar sen e de Boston & Bruno som väntar, läääängtar ! :D
btw2. såg en riktigt hunk för första gången här idag faktist, cheeeeck .

ska ner nu & göra fruktsallad & kolla Burlesque :)! lavu gajs.


Kärlek !


A new day, blessed

morrning morrning, ny daag ny tisdag ! ja så e de.. börjar nu kl 9 .. vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, för vädret e knepigt.. just nu när jag kollar ut så e de lixom halv tradigt men endå varmt. för jag ser att folk går i tröja bara.. ska man va ute (vilket jag vill mest) eller ska vi sticka till stepingstone (de stora barn museumet som ligger i norwalk)med emelie och hennes lilla? hmmm svårt dilemma detta.. får se vad busarna vill, får gå ner och fråga dom (:!

haha asså sen jag vakna (typ 20min sen) så har jag sett 5 ekorrar genom mitt fönster.. kommer ihåg när jag först kom hit, jag va helt till mig för här e sjukt mkt ekorrar överallt.. har faktist aldrig sett så många ..hemma ser man dom lite då och då men endå inte sååå jätte ofta.. här e de precis som om att det e de enda djuret som finns , hahah! dom e exakt överallt i allas trädgårdar vart man än går.. och hemma e dom bruna men här e dom gråa!!  söta e dom iaf (:


April showers bring May flowers

mysig dag. åkte först med barnen till barnes n nobel, läste lite böcker och så .. sen körde vi hemåt & lekte på baksidan i solen :) hade en liten picknick här ute med! sen sluta jag vid 1 och då kom lovisa och hämta upp mig, sen körde vi till sb. tog en frappe sen satte vi oss där ute och snacka en massa:) sen när jag kom hem igen så tog jag nannas (mormorns) vovve och gick en låång runda i skogen som ligger här i närheten.. nanna har varit här sen i fre, och hon ska stanna tills sön tror jag.. för vi ska fira påsk här tsm allihopa :)!

de ska bli kul och se vad vi kommer käka för påskmat.. för dom firar ju påsken stort här (som alla andra högtider) haha!. vi ska ha en massa gäster tydligen så de ska bli kul.. jag ska ge dom en liten påskpresent faktist.. ska baka en påskkaka, hade jag tänkt mig..kan alltid bli uppskattat ;)! de e så svårt och ge barnen massa påskgodis eftersom sloane e jordnötsallergiker.. så kör på hemmabak istl så jag slipper tänka på de.! high 5.

at Barnes n nobel 2day

skogen med Whiley
 

Sb med Lovisa :).

en liten baseball plan som ligger vid oss


These boots are made for walking, or?


oh btw, innan jag sticker..jag skypa med denise heeeeela lör natten, hon visa mig vad tradera va (har hört om de innen men visste inte vad de va)haha.. hitta en massa fynd som tex. dessa läckra skorna ! hahahahah ja men nog verkliga !!!



Sunday, a way to say goodbye to the weekend

morsning korsning ! har precis rest mitt hue från kudden, tänkte gå ner och hämta lite frulle nu.. sen ska jag sticka till gymet hade jag tänkt mig :)

ett plus idag är att solen lyser faktist lite, blåser dock en heeel del..men igår regna, blixtra och åska de hela kvällen ..så jag hoppa faktist utgång, sjukt otaggad va jag.. well weell får ta igen de nästa helg eller ngt !.


såhär går de till när jag står på händer, efter de så trilla jag med benen rätt in i byrån som ni ser där på kanten hahaha fail.


Let's make saturday a good day

Igår blev de att jag åkte med sloane till en lekplats och mötte emma och hennes lilla där :) fint väder så de va mysigt. efter de när vi kom hem så byta jag om och stack till gymet en timme!! sen hem duscha byta om och bort till lovisa.. blev fredagsmys med en film:) stack hem sen vid 11 svin trött av någon anledning,!? fastna vid datan sen decka jag..

nu har jag precis vaknat, ska ner och ta lite & käka sen byta om och sticka bort och träna! bra start på morgonen.!!:) sen bort till target i stamford tänkte jag och fixa lite.. senare ska jag hem till jennie och sen  ikväll blir de utgång med hon jessica och carro :)!

btw, har ni hört ngt konstigare.. här (iaf i detta området) så om man har fått barn så skickar man ut ett mejl till grannar och vänner att man då har fött.. sen får alla "som vill" skriva upp sig på en lista att laga mat till den personen som då har fått barn.... har man då många vänner och bekanta så slipper man ju laga mat på ett bra taaag, för man får en måltid (plus efterrätt) av en familj varje dag...whitney har precis stått och fixat en massa till en granne som precis har fått.. hon har sagt att hon inte känner henne så väll men de e bara för att..  hahah hängde ni med eller?,bara jag som tkr de e sjukt?:P


sen, kolla detta snygga halsbandet jag fick med mig hem igår (:

morrning young world

morrning, har precis vaknat.. solen lyser upp hela mitt rum idag, kan ju bara bli bra :)!
ska slänga på mig kläder. fixa frillan och sen gå ner & käka frulle ! börjar 9 idag, blir nog att jag tar den lilla och sticker till parken och har picknick. sebby ska på simskola så har bara sloane.. blir mysigt :)

annars bjuder jag på denna bilden, bara för hon klagar på att jag aldrig uppd min kära blogg .. men vet ni vad jag säger då, ni e säääääämst på att kommentera här så vrf ska jag uppd varje dag (; ha sua.

måste rusa, KYSS!  :D


Today u choose direction of your life, go for it!!!

6 months in this freaking loooooovely country now :D:D!

ja nu har de gått 6 hela månader utav mitt äventyr här.. jag har verkligen storm trivts från dag 1 utan tvekan.. kommer ihåg min älskade avskedsfest som jag hade hemma hos min fina underbara denise ! de va så skadat & jag hade verkligen riktigt riktigt riktigt roligt ! glad & tacksam för alla som kom den dagen :) ni gjorde min kväll sjukt bra !

kommer ihåg när jag jobba min sista tid på världens bästa jobb med alla mina busar & helt otroligt underbara arbetskompisar! 
ett jobb där man kom med ett leende på läpparna och gick hem minst lika glad:)))  jag saknar er alla där!

kommer också ihåg när jag satt där på flygplatsen i dk och krängde min baguette som jag precis hade köpt och någon knackar mig på axlen och frågar om jag var sandy? med mat i hela huet svara jag då att ja de va jag.. de va första gången jag träffa min danska kompis mathilda :) sen när vi satt där och vänta på flyget i London jag och mathilda så kommer de en blond tjej med skånsk dialekt och presenterar sig.. & de va första gången jag träffade Elina som jag fortf umgås med så mkt som möjligt :D hon bor ju i DC som ni vet.. men vi har nu varit hos varandra och hälsat på iaf,...en vän för livet :)!!!

sen åkte vi ju till vår orienteringskola i stamford ct .. hade 4a underbara dagar där på det hotellet:) träffa många lika förväntansfulla au pairer som jag.. lärde känna en hel del nytt folk från alla olika länder i världen.. kommer ihåg den dagen då vi skulle hem till våra värdfamiljer & alla satt nere i lobbyn och vänta på att dom skulle komma och hämta upp en..jag va inte nervös faktist, utan jag satt där med datan i knäet, huet helt inne i datan & uppdatera min lilla blogg och kolla faceboken.. helt plötsligt hör jag alla fråga om hon blonda långa kvinnan som leta överallt efter sin au pair var min vdmamma? jag kolla upp och ja där stod whitney och sebby :) hahaha helt lost va jag.. jag hoppa upp ur soffan och krama om dom och hälsa.. hon va jätte nervös däremot och snacak en massa hahha så söt. sen efter de har de bara gått hur bra som helst. dagarna e såklart inte alltid en dans på rosor, och de har jag absolut inte förväntat mig att de ska va heller.. menar de e som vilket liv som helst...men för de mesta e de faktist otroligt bra :) familjen e hur uuunderbara som helst, kunde verkligen inte önska mig en bättre. dom ställer alltid upp, fixar så jag ska trivas så bra som möjligt & dom har lixom tagit in mig som en i familjen vilket alltid inte e vanligt. vissa familjer ser verkligen en au pair som en "arbetare" i familjen och behandlar hon/han därefter.. jag ställer så klart alltid upp för dom med när som helst.. jag gör allt för att vi ska ha de så bra ihop som möjligt.. barnen e hur gulliga och duktiga som helst med mig, dom lyssnar och vi har hur kul tsm.. de kanske låter cheezy men de e faktist sant, dom e verkligen hur bra som helst med mig.. jag har lixom satt mina regler från början så dom vet vad som gäller..låter kanske som jag e döhård men ni som känner mig vet (:.. äh jag älskar dom!! hela familjen.! :)

nu siittter man här 6månader efter och bara tar in allt! tänker tbx på allt & alla där hemma.. vad som har hänt och vad som fortf är detsamma.. men de har faktist hänt en hel del hemma med nu när man tänker efter.. & tro mig jag saknar er alla, min vooooovve , fam & vänner..och alla galna utgångar som alltid slutar lika bra;D.. folket man träffar ute på tivvan bulls överallt. alltid lika kul :))) alla bravader man lyckas med.. även alla rundor jag brukar gå med jack & ted:) dör varje gång hahha saknar dom två huena !! men ja jag njuter av varje dag här & jag hade inte velat va någon annanstans just nu:)! nu kommer våren/sommaren med, goooott:D kommer hända en massa. jag fyller ju 21 om två mån & DE SKA FIRAS , tro mig (;!

mitt äventyr i detta landet har bara börjat.. (;!
luuuuuv, xxxxxx

picture bomb

"liten burk" 
 
tvungen & fota, whitney hade dukat upp inför deras vinkväll . så fint :)
 
var ute och gick häromdan, spriiiing is finally here :D

jessica & carro (:

jennie :)

taggar med flaskan mitt i huet

NYC w/ french:))))


tattoo time för j&c.

sen gick jag förbi en djuraffär och såg dessa två valparna i "skylltfönstret" ute vid gatan.. gick in där inne för att kolla in affären. och såg en massa burar med valpar i ni vet så som man ser i filmer... faan ville bara ta hem alla !! inte rätt tkr jag iaf..underbart söta som bara valpar kan va !

Time do up peace waves believe

tag sen nu.

helgen va hur bra som helst.!
fre- spenderade jag med lovisa, blev käk mallet & sen en film:)
lör- först wurk sen packa jag min väska och körde hem till jessica på kvällen. där hon carro och jennie satt och vina. jag tog igen de jag hade missat, sen vid halv 11 tog vi taxi ner till stamford. blev rätt in på en bar (tror den hete blackberry eller ja ngt med black iaf) . hade riktigt kul. sen gick vi bort till en annan bar med ngt random live rockband. mkt trevligt där med..(; precis innan vi skulle gå tbx till den andra baren så hoppa han sångaren i bandet ner från scenen mitt i allting och bort till mig.. han sa han ville ge mig en sak. så drar han upp en tröja som han tycket jag skulle få.. hahha snällgrabb! sparar vi. sen hoppa han upp igen och forts spela.. jag drog vidare med töserna sen tog vi taxi hem till jessica. lyckades dock trilla ner från en trappa, som jag & jessica skratta.. sen när jag skulle gå och lägga mig så hade jag ställt mitt glas med vatten i sängen sen somnat.. hahahha fail.! så där va helt blött i sängen sen när jag vakna ju..
sön- va riktigt mysig. vakna upp halvdö. käka lite sen körde vi ner till stamfordstation och mötte upp french & sen tåget in till NY:D äntliigeeen. gick in i lite affärer först när vi kom dit sen bara gick vi runder.. jag och french gick överallt.. NYC e så sjukt stort så varenda gång jag e där inne så går jag där jag aldrig varit förut.. så vi gick & gick. bort till union square/soho sen skulle hon möta en kompis och jag skulle bort till en bar och möta jessica och carro ..jag gick såklart vilse hundra gånger innan jag hitta dom, men de va mysigt för jag bara gick och kolla in allt. :D älskar de! jag kan gå i timmar och bara kolla på folken affärerna gatorna allt.. men ja sen efter någon timmes vandring så hitta jag dom .. inte nyktra dock haha. vi börja gå och rätt som de va så fick dom för sig att dom skulle tattuera sig.? haha sjuka. så de blev de, helt random.. dom va nöjda, jag drog iväg och mötte upp french igen vid grand central.. tog tåget hem med henne vid 8pm. helt sluuuut. hade gått i timmar och va svin hungrig. creeedz till mig som bara gjorde av med ca 15dollar på hela dan.. inte illa för att ha spenderat en hel dag i NY(;. när jag kom hem käka jag dirr. god mat va de, för whitney och paul hade haft vinbjudning på lör kvällen hos oss så där va mat över till mig (;..

tackar alla inblandade för en döbra wknd ;) !

nu e de tbx till verkligheten. har saknat mina pluttar, såg inte dom på hela dan igår. så dom va lika glada som jag imorrse när vi vakna haha!


Make your day awesome

random.

- tre ord. jag älskar gymet.
- fina underbara vår, äntligen på G!
- Bruno Mars & Boston om 4helger :D:D:D:D
- älskar mina två underbara busar !
- vill in till mitt älskade city nuuuuu.
- ska lära mig spela gittar en dag , mina fingrar ska fixa de
- jag har inte shoppat på hela veckan(4a dgr) :D stolt.
- sitter just nu & öser breezy i lurarna samtidigt som jag halv kollar på ninja assassin på tvn.
- blir nog ingen utgång i city imorgon så får vänta ända tills lör på att vina.. surt.
- har drömt dom senaste nätterna att jag tappar tänder? haha vrf.. spec mina framtänder. kul.
- jag lever i princip på sallad med vindruvor i (hahahh om ni ville veta). gott e de iaf :)) !
-jag e så jävla glad över min plånbok jag köpte för någon dag sen. röd & smaskig e den.
öppnar och stänger den hela tiden bara för att ..hahah
- hade en cable guy hos oss igår som fixa, såg att han hade lämnat sitt namn & nr inne på mitt rum innan han gick. hahah ja men tack?
- vill bara att hangover 2 ska komma ut nuuuu, som jag kommer spy den dagen hahahha ni måste asså se trailern
- adele kan sjunga
- tror de va allt för ikväll..

nu e de go' morgon för er del & go' natt för min:)
va rädd om er ! luuuvluuv .


the store that brings u to a whole new level !       KÄRLEK!.


The best of times is right now

Vilken sånglektion de va idag.. jag grät som en liten baby!

Min klass består av 10-12st och det är väldigt blandad ålder från min ålder upp till 60+.. och alla e där för dom gillar att sjunga & ha kul. de e inga krav på att man ska va störst bäst eller vackrast utan man bara sjunger.. vissa e där för dom vill komma ifrån sitt dusch-sjungande och faktist sjunga för andra folk, vissa e där för att kanske testa på en audition för någon skola eller idol, sen e vissa där för dom alltid har sjungt och underhållt i så många år och dom vill inte tappa de helt..de e så olika från person till person.. de e de som gör allt så härligt.. man blir så glad:)) men samtidigt så lär man sig jätte mycket, karen vår lärare e kanon :)). och varje vecka har vi där man ska uppträda en låt för klassen..riktigt bra tycker jag, för jag blir svinigt nervös varenda gång jag ska sjunga ingör någon.. så de e perfekt träning .. kan sä att idag gick de döbra (: high5.. ja sjöng, carrie underwoods - temporary home !

men ja tbx till varför jag böla.. där va en tjej idag som sjöng en låt till hennes pappa som gick bort nu i okt.. jag grät från de att musiken startades tills de att hon fick avbryta för hon inte klara av att sjunga hela.. de va så starkt gjort så ja gick upp till henne och krama om henne!

man ska va rädd om folken man har runt omkring sig och sluta hänga upp sig på små saker.. livet har så mycket mer att ge en.. de e inte alltid så lätt , men ta två minuter av ert liv och bara stanna upp, tänk på vilka ni har runt omkring er och hur lyckligt lottade ni e som fortfarande står! make peace not war!

Ja men de va nog allt från poet sandy för ikväll !  peace out, åtta town.

track of the day


Jessie j loove !


Fist pump tuesday

håller tisdags ös just nu! fistpumping på G med lil wayne och jay sean (;! vill bara ut och svira nuuu. så de blir de i helgen. fre blir de NYC & lör blir de stamford :D så kul, för nu e de så mkt varmare än va de va för bara ngra veckor sen.. så nu blir man på party humör igen :D!  gott.

sen till min dag då. träffa french och lina på panera imorrse:) har inte sett french på ett bra tag nu, för hon åkte hem till frankrike & hälsa på under en vecka.. men nu e hon back:D planera en tripp till DC i slutet av mån:) aldrig fel, har dock redan varit där (när jag hälsa på Elina) men nu ska vi bo inne i DC så vi får se alla saker som vi vill se :) så ska bli kul. 


sen vid 3tiden tog jag båda busarna hiva in dom i bilen sen körde vi hem till jennie på playdate:) hennes två pojkar e i samma ålder som mina så de e perfekt ! lekte och hade oss där ett tag sen körde vi inom McDonkan drive in på hemvägen. fan första gången under hela min tid här som jag kör in till Donkan. haha har aldrig varit där faktist.. och bara från att se de utifrån , de va inte litet. lekland och hela fadderullan där inne.. kanske vi har hemma med på vissa ställen ? stort va de iaf. dom fick vars sin lilla happy meal och var nöjda hela bilresan tbx .. 

imorgon e de träning och wurk som gäller:) slutar 3 så jag e nöjd!
sovedags nu, night ! tänker på er, glöm nt de :))!


Cherish your yesterdays

Jaha de va denna helgen de !! har spenderat mesta delen med lovisa :)
hämta upp henne idag vid 1 sen körde vi ut till Wallmart (oxå en en stor affär som har allt).. så nu känner jag att jag har visat henne typ dom flesta ställena som man kan handla på i norwalk ;D jag köpte bara flossing & en ny hårinpackning! behövande.c

sen stack vi bort till bibblan och lånade en massa filmer.. de e svin bra att man kan göra de, bara låna hur många man vill där och sen ha filmkväll:) blev iaf mat & filmmys hemma hos henne!
vi störde oss dock på en sak efter vi hade sett filmerna, var fan e alla hunkarna här i usa? weekend bout 2come.! 
 

jag testa nya skor igår i affären..LITEN!


Love what u do, do what u love

blev en runda ut till norwalk med lovisa idag.. visa henne lite affärer som ligger där runt omkring:) jag fick äntligen handlat en ny plånbok (har inte haft ngn sen jag blev av med min väska senast, och de va xantal mån sen) så de e skönt. slipper man ha pengarna liggandes i väskan nu. nöjd!!

sen dumpa jga av henne utanför sb eftersom hennes bil stod där. jag börja jobba 5 ju så jag körde hemåt, käka & gjorde dom små pluttarna redo för säng :D sen vid halv 8 kom lovisa hit så då blev de filmmys & fruktsallad med glass.. yaami :)


denna fina bilden la på mitt bord breve sängen när jag kom hem idag:) haha sebby hade ritat en bild på, mig sloane och sebby;D underbar !


lovely april

god morgon gänget, folket alla ni själar som sitter och läser just nu.. 

igår va valet att antingen gå ut i stamford eller i norwalk. sket i båda och drog ut & käka sen bio med emma ist. de regna allt va grått och tradigt, kände mig halv sleten med så fick bli de.. hade trevligt, vi såg den nya filmen source code med hunken Jake gyllenhaal.. den va faktist bra, blev lite förvirrad ibland eller ja.. svårt och förklara ni får helt enkelt se den när den kommer(;.



annars då, va har denna fina dagen att bjuda på? startar med en freesh pw så här på morgonen, underbart :) sen ska jag träffa lovisa (den nya svensken som jag träffa för nn dag sen).. blir ut och visa henne runder lite överallt typ:) sen job vid 5..

solen skiner, hela mitt rum lyser upp:D bra bra bra !! keep up säger jag då.

take care, luv luv!

It's friday friday friday


friday pose !

kul väder de bjuds på idag (nooot). men man kan väll inte få allt..

hard work work hela morgonen, tänkte sticka till gym1 innan men sket i de idag faktist..

får se vad som händer ikväll, tror carolin & jessica ska ut i stamford men får se om man e på eftersom vädret kan sua.. regn regn regn. kul. kanske drar på bio med min sydafricanare istället :).. hon e så klockren! hon snacka sånt "klick" språk igår, ni vet sånt klick klick ljud man gör med tungan. dööcoolt ju !! sen försökte jaag , hahaha ja de gick ju käppt rätt . men ska öva på de.. innan jag kommer hem igen ska jag kunna de. punkt!

så länge då, kyss !


RSS 2.0