.

e.svin.trött.ska.decka.nu.
uppd imorgon- bye


MTV VMA 2011


Right now: MTV VMA !
 Beyonce gjorde precis sitt framträdande. och ja HERE MIN GUD! de avslutet hon gjorde va bäst . hon slängde micen öppna upp sin kavaj och visa upp sin gravida mage. asså då böla jag.. jag lovar! att hon & Jay-Z ska ha bebis e nog den bästa nyheten 2011 helt allvarligt. två utav mina största artisterna, som verkligen förtjänar de ska nu bilda familj.. dom ger alltid 110% på vad dom än gör, dom levererar på och utanför scen och dom e så fina tsm.. nu e de äntligen deras tur :D:D:D!! jag e så happy just nu!


Hurricane Irene stil going

stormen har fortf inte lagt sig. den kom först mellan 2-4am tiden inatt. sen har den bara hållt på sen dess. innan vid 12am tiden så va de rätt "lugnt" men nu har den börjat igen & den e riktigt kraftig.jag sov först på ovanvåningen inatt men vid 4 tiden vakna jag så då tog jag mitt pick o pack och la mig nere i källaren.. för de trädet utanför mitt fönster va sjukt ostadigt, tänkte att de kommer trilla vilken sek som helst. men imorse när jag gick upp så stod de fortf (dock har de trillat extrema grenar ner från de). plus att vi hade ett annat träd på baksidan som har trillat. inte på huset vilket va tuur !! tror jag håller mig i källaren inatt igen faktist..vi har iaf haft tur, för vi har inte förlorat strömmen eller vattnet så de håller vi tummarna på att de stannar så nu! men här e flera hundratals hus som är utan ström där vi bor och översvämningar... 

annars har dagen varit ...lugn.jag har inte gjort allt för mkt. sovit datan ätit toa filmer . hårt liv haha.. man skulle hålla sig inom hus fortf så va lia bra att göra de hela dan då. de goaste e att imorgon ska vi få tbx vår fina sol och de ska bli jätte fint väder igen.. can't wait !


Inne i Rowyaton (byn som ligger precis brevid min)


We all hope for the best, but we gotta be prepared for the worst

håller er uppd om vad som händer här borta..
just nu e de riktigt mörkt och regnigt ute. de har varit grått och tradigt hela dagen, men de e lixom svart ute nu, lide läskigt (spec när man vet att de ska komma en orkan). busarna och whitney ska sova där nere ikväll, men jag håller mig där uppe. pallar nt asa ner allt. hoppas vi bara på att träden stannar där dom e!

sen ringde dom precis från polishuset och skicka ut sånt meddelande som dom gör till alla husen här. att man ska hålla sig inne, dom har även öppnat upp skolan så man kan gå dit om man söker skydd., massa sånt prat om säkerhet och så.. skänk en tanke till mig inatt så ska jag tänka på er med haha ! luwluw


bday boy

Ja vi hade ju kalas för Sebby för 2v sedan, han fyllde 5:) kalasen här e ju inte nådiga. de va ungar överallt, målningar, hoppeborg, pinata,  mat, cupcakes och en massa lek. jag sprang runder och käkade dom cupcaksen som ungarna inte ville ha , hahahha knappt lökig man e. cupcakes e helt klart min stora kärlek!  

bilder:


Irene is coming 2 town

Ska försöka va liiiite mer duktig här på bloggen tänkte jag, så jag håller er uppd. ska testa iaf (;

Nyheterna snackar om Orkanen Irene 24/7, tunnelbanorna inne i NYC har nu stängts av, tågen har slutat gå, vägar och broar har spärrats av & affärerna är helt slutsålda på vatten (iaf där jag bor).. 
jag är rätt lugn endå, för man kan endå inte göra ngt mer än att vänta och se.. den kanske inte blir så stor eller så kanske den blir enorm, ingen vet egentligen ! får se får se.. whitney har iaf köpt hem mat för ett helt år och en jävla massa vatten på flaskor, haha tur man har henne då.. helt hajpad. dom säger ju att orkanen ska komma inatt och sen vara hela dan imorgon. så det är imorgon det kommer va värst isf..

till ngt annat...igår blev de bio den nya Colombiana (med Zoe saldana) svin bra :) var och såg den med emma, sen släppte hon av mig utanför bb, där jag mötte upp ludy, renate och ett helt gäng andra tjejer. vi festa till de och hade kul :) sen hem o inta sovposition !

idag var de vakna , skypa dirr med mami, sen angelica :) nu sitter jag här framför datan (som jag har gjort hela dan typ) finns nt mkt mer att göra. de öser ner där ute så håller mig inne... saknar er alla där hemma kisses kisses!


whitney förbereder matkassar som vi ska ha i källaren, haaha go' den)

.


Min French Friend är också en utav alla som har lämnat och åkt hem.
 BIGMISSI på henne!!
(första bilden på oss, från NYTouren i okt 2010)


If you wait, all that happens is that you get older"

dagarna består av lek & sol med busarna bio party filmkvällar gottemat nya kläder nya skor doktorer avskedsfester äventyr skype och mycket mer (:

denna helgen va lugn, fre kvällen åkte jag hem till emelie. vi laga (min nya fav mat) pasta m pesto & kyckling till de. finner inga ord !! sen passa vi hennes lilla H, när hon hade lagt sig så fortsatte vi att feta oss.. så de blev film glass & kladdkaka..yaaaaammi :) vi kolla Just go with it. har sett den 500 gånger nu tror jag. fortf lika jävla underbart bra ! lör l blev de först sb med Ludy. catcha up en massa, har inte setts sen Florida !. sen kl halv 1 skulle jag iväg & luncha med emelie emma o emmas bror som har kommit o hälsat på henne.. vi käka o hade trevligt, sen satte jag o emelie oss i bilen o skulle komma på vad vi kunde hitta på .. de blev gpsn och mot stamford.. bio bio bio.. vi såg Crazy Stupid Love.. riktigt bra ! vi skratta så vi grät hela jävla tiden.. och Ryan Goslin ..komsi..

Idag blev de skype med angelica o lille Idela lite ..mysunge längtar tills jag får se henne o min syrras översöta unge :D! inte klooogt, mkt nytt när man kommer hem ! 

& på tal om hem. de närmar sig med stormsteg. har nu bara 2mån kvar här i paradiset innan de bär hemåt. hem till alla er där hemma, till lilla sverige, lilla helsingborg.. kommer kännas sjukt konstigt, men ska dock bli kul o se era huen igen. krama & pussa på er :) har redan sagt see u later till mormorn här och whitneys bror som jag inte kommer se mer innan jag åker. Ibland ställer jag mig frågan, varför åka hem när man har världens bästa värdfamilj? världens bästa ungar som jag älskar mer än mitt eget liv? jag lever världens bästa liv här helt enkelt! men sen slår de mig. de e så jag e, de e så jag lever. älskar att se nya saker, få uppleva världen och träffa nytt folk.:) minnen för livet. men sen e de också alltid lika svårt att avsluta ett kapitel här i livet och börja på ett nytt. 

sätter punkt här & går och lägger mig. kiiiisses

-

Hej
jag har ca 600 myggbett & min vad ser ut som en fotboll.
hej.

Just when you think it couldn't get any better

Hade kanon dagar i Florida när jag va där med Ludy på vår lilla semester :) vaaaaaaaaaaaarmt så in i helvete, ca 35-40 grader och världens klibb väder... de va härligt att köa till alla karuseller mitt på dagen hahahh.. sen e jag & ludy lika smarta, ingen utav oss kollat upp hur man kunde ta sig från flygplatsen till Hotellet. och för att slippa lägga alla våra pengar på taxi så valde vi den lokala bussen som tar en överallt. och kan ju sä så mkt som att vi va verkligen överallt i hela jävla Orlando hahahah! tanken va att vi skulle va på hotellet ca halv 3-3 men istl kom vi fram 7 efter vårt äventyr, kul va de iaf!


när vi sen kom hem från Florida (torsdagen) så decka jag dirr eftersom vi va hemma sent på kvällen.. paul (daddycool) både lämna och hämtade oss från flygplatsen.. blir tårögd så underbar värdfamilj man har :D:D:D!! di best.

Fre
tömde jag en vinare i min ensamhet, sen kom emma så blev de en till.. precis vad jag behövde !! sen dumpa hon av mig i stamford där jag träffade renate och celest :) blev en grymt bra kväll.. träffa min första jävla celeb ute, och de va ingen mindre än Katherine Heigl! hur glad tror ni jag var när jag såg att hon var där i lilla stamford av alla ställen hahaha? jag t.o.m gick upp och gav henne en kram bara för att ! kände mig liiiiite stalki men vafan man lever bara en gång säger dom (;! ville egentligen kyssa henne eftersom hon delat sina läppar med enligt mig en av världen snyggaste hunkar (Josh Duhamel) yaaaaammi ! men sket i de hahahah. vi tog en bild med henne, grymt nöjd va jag sen resten av den kvällen:D

Celest Me Renate N Katherine Heigl :D !

Lör bestod av lite fix och packning sen decka jag rätt gott!

Sön
bjöd först på 3h tågresa till Boston sen 5h bussresa till Main. världen sjukaste bussresa med världens konstigaste dude bredvid mig ! blev galen . kom iaf fram sen efter 12h resande, sleten hungrig och mega trött..

så nu har jag varit här i 3dgr, vi åker hem på tors. 8h bilfärd att se fram emot weeeei hahahha. blir nog bra ska ni se (; för er som undrar vad jag gör här, så bor mormorn här och familjen brukar åka hit en gång om året i aug för att hälsa på..Main e känt för att vara riktigt fint, och dom som säger detta ljuger ju verkligen inte.. helt underbart fint e här ! skriver om allt vi gjort och lägger in bilder (antingen här elr på face) sen när vi e hemma igen :)

kisses n hugs !


31

vilka dagar de har varit nu.. familjen åkte till main imorse.
igår va de "goodbye" party för jennie eftersom hon lämnar landet imorgon ... de va tårar och en jävla massa skratt . hade sjukt kul, jävla racerfylla.. jissseskrajst hahahaha ...fick för mig att lufta fötterna o benen genom french bilruta när vi skulle köra hem igår? sen hela kropppen, gick sådär om man säger så... sen bad jag henne stanna mitt på motorvägen så la jag mig där o softa ett tag.. jag decka på 2 sek när jag kom hem sen.. upp halv 8 dagen efter för att vinka av dom . yeeeeeey man va inte pigg .

gonna missu bigtime my friend <3

idag har jag umgåtts med emma en liten stund på dan, sen åkte jag hem för jag var tvungen att packa inför imorgon men slutade med att jag skypa med angelica o sen skulle jag köra hem till jennie en sista gång för att sä hejdå.. efter de körde jag till bibblan o lämna en massa filmer. sen hem till ludy hämta upp henne. dirr hem till mig , kääääka , datan och sen när klockan va 10 fick jag äntligen börjat packa  så nu e jag klar (;.,..

Nu ska jag sova, e mega sleeten.
Hörs när jag e tbx från semestern (:
 xxx


RSS 2.0