If you're cool, then I'm cool




Har nog världens mysigaste rum, jag älskar de :). som ni ser så är det två sängar (väldigt vanligt att man har) men jag ska slå ihop dom så de blir en stor säng, döskönt ju! och min tv e så jävla bra. hahha den e mini men endå bäst. har över 600 kanaler att välja mellan, men har redan hittat mina favorit kanaler, där alla filmer kommer på ! sen har jag en garderob som är sån walk-in-closet med skoställ och hela fadderullan:D jag gillar de ! vi får tyvärr inte lov att lägga in några bilder på familjen eller skriva ut deras namn (fick reda på att de var förbjudet när vi var på orienteringen). vilka rävar, synd faktist, but that's it! har med barnpornografi och sånt mög och göra, vilket dom e väldigt noga med här. ni får nöja er med bilder på mitt rum och sen kommer de på typ området där jag bor och huset ;)..

Idag var de min första "jobbe dag" och ja den gick strålande faktist:) hade min första "fight" med lillkillen men de gick över lika snabbt, haha så söt. slutade vid 7 så nu ska jag bara ta de lugnt, inget planerat. e de normalt att en 20 åring börjar känna sig sleeden klockan 8? tror jag har lite jetlag fortfarande.. om mindre än en timme har jag deckat, utan krydd! ska iaf försöka kolla Scooby-doo som går nu.. hej&hå.

Kommentarer
Postat av: carruuuue

haha babe det har inte med jetlaggen att göra. jag är fan sleten alltid kl 7 hahaha.. skulle kunna somna då varje dag. hoppas det går bra för dig och att du trivs. miss u <3

2010-10-19 @ 13:09:05
Postat av: sandy: svar till carrue

hahahah knappt gamla.! jadå de går super:D:D, själv med babe <3

2010-10-20 @ 02:05:00
URL: http://sandyisabella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0